Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']Zeberka spisalas sie na medal!!!!!!! nareszcie jakies dobre wiadomosci na dogo!

Boluś, jesteś w swoim DOMKU!!!:multi::multi:
Super wiadomości, piękne zdjęcia.

Posted

Nieeeee, no BOMBA wieści ... tyle razy zaglądałam i nic .. a tu nagle z zaskoczenia Bolo w swoim domku, wyciera trawniczki i olewa krzaczki ;)
Bolusiu, najlepszego!!!!
Gratulacje dla zeberki i wszystkich zaangażowanych!!

Posted

Hurrraaaa !!!!!! :multi::multi::multi:
Jakie dobre wiadomości :lol: - wszystkiego dobrego Bolusiu w nowym domku :loveu: - zeberko dziękujemy Ci bardzo :loveu::loveu::loveu:

Posted

jupiiiiiiiiiiiiiii wspaniała wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeberko a gdzie bolusia wypatrzyli???gazeta pomogła zy inne ogłoszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!ale sie ciesze suuupppeeerrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

dzisiaj wspaniały dzień --ja też zawiozłam psiaka do nowego wspaniałego domu i jeszcze po Rufusa i Barneja przyjadą z nowych domów , co za cudowny dzień!!!

Posted

[quote name='martaipieski']jupiiiiiiiiiiiiiii wspaniała wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeberko a gdzie bolusia wypatrzyli???gazeta pomogła zy inne ogłoszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!ale sie ciesze suuupppeeerrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystko dzieki ogłoszeniom papierowym wywieszanych w Poznaniu.

Musze posciągać ogłoszenia o Bolusiu z all.

Teraz proszę abyście pomogli Azorkowi bo teraz czas na Niego!

http://www.dogomania.pl/threads/179616-Azor-czy-znajdzie-nowy-dom-Wlkp

Prosimy o ogłoszenia i odwiedzinki!

Posted

czerda napisał(a):
dzisiaj wspaniały dzień --ja też zawiozłam psiaka do nowego wspaniałego domu i jeszcze po Rufusa i Barneja przyjadą z nowych domów , co za cudowny dzień!!!

Ciesze się strasznie że psiaczki znajdą domeczki!!!!

Dzwoniłam przed godziną do państwa,wszystko ok Boluś chodzi za Nimi,nie ma z nim problemów.

Posted

Słuchajcie teraz jak bede jeżdziła i wywieszała Azora w Poznaniu to mogłabym porozwieszac inne psiaczki,co wy na to????? ma ktos jakies propozycje? tylko zeby opisik był gotowy

Posted

Bardzo się cieszę :) Oby Azorek też wreszcie znalazł swoje miejsce!

[quote name='zeberka4']Słuchajcie teraz jak bede jeżdziła i wywieszała Azora w Poznaniu to mogłabym porozwieszac inne psiaczki,co wy na to????? ma ktos jakies propozycje? tylko zeby opisik był gotowy

Zeberko, może mogłabyś porozwieszać ogłoszenia Saturna? Plakat jest w tym poście: http://www.dogomania.pl/threads/184051-Saturn-kanapowiec-w-ciele-wiejskiego-burka.-Bardzo-prosi-o-OG%C5%81OSZENIA!?p=14573963&viewfull=1#post14573963 Będę bardzo wdzięczna :)