ocelot Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 IVV napisał(a):ok to mi ulzylo... uffff.... ja strasznie boje sie tych zachodnich laboratorii poszukujacych psow z okreslonymi schorzeniami do eksperymentow... Chodziło o to, że transport gdziekolwiek będzie to i pomoc będzie. Muszę coś na tę stronę wymysleć kurcze... Quote
Selenga Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ocelot napisał(a):Chodziło o to, że transport gdziekolwiek będzie to i pomoc będzie. Muszę coś na tę stronę wymysleć kurcze... spoko ciotka, przejrzę wątek i napiszę i tak do allegro potrzebuję Quote
ocelot Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Selenga napisał(a):spoko ciotka, przejrzę wątek i napiszę i tak do allegro potrzebuję O dzięki Ci bardzo, bo aż od rana sie boję... Gabryś w przyszłym tyg. szczepiony, za dwa kastracja, czyli dwa tyg. w schronisku. Kierownik powiedział, że wet powiedział, że jest szansa, że rehabilitacja pomoże. a z wetem jeszcze porozmawiam. Quote
togaa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 No to mądry wet. bo wiekszośc z nich bardzo sceptycznie do tego podchodzi....! Quote
Figu Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jakby co, to jestem w pogotowiu :) Transport zawsze aktualny! Quote
TERESA BORCZ Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 widzisz Ocelotku, wybacz to zdrobnienie ale ze szczęścia. nie trzeba cudów choć na cud liczyłaś. Serce serc i trochę ciotek z sercami i wszystko będzie dobrze. Cieszę się że psiak będzie blisko bo mogę pomóć w rehabilitacji moimi i weta sprawdzonymi metodami w dodatku do tych od pani HALINKI. nasza Bianka była rehabilitowana tam . Stoi i chodzi po strasznym powypadkowym paraliżu. u gabrysia są też jak widac problemy z mięśniami o ile dobrze zrozumiałam. odbudujemy mięśnie bez problemu odpowiednia dietą, masażami manualnymi i masażerem. Zobaczycie u mnie jak wracają zagłodzonemy i choremu PROMYCZKOWI. Rybnik_ Knurów to rzut beretem. poumawiamy sie jakoś, dam też fachowe instrukcje rysunkowe rehabilitacji . Musi być dobrze. Quote
zerduszko Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ocelot napisał(a): Kierownik powiedział, że wet powiedział, że jest szansa, że rehabilitacja pomoże. Serduszko moje czarne będzie jeszcze śmigać z moimi babami :) Już bym chciała żeby u mnie był, tak bardzo boję się tego czasu oczekiwania, brrr. O tak - Promyczek odmieniony nie do poznania :) Quote
Basia1968 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ja bym bardzo poprosiła o pomoc!!!! nie dam rady utrzymać suni!! zostało jej juz niewiele!! http://www.dogomania.pl/threads/182391-Wy%C5%BCe%C5%82-niemiecki-Wera-poszukuje-domku!!!-NIE-MAM-NA-UTRZYMANIE/page26 Quote
ocelot Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Oj nie przeszkadza mi ocelotek:)Brzmi miło bardzo:) zerduszko ja też bym chciała, żeby był już u Ciebie. Co mnie bardzo cieszy, chłopak chyba nie ma bardzo przykrych doświadczeń z ludźmi, bo pędzi do krat jak tylko ktoś się na horyzoncie pojawi.... I łypie czarnym ślepkiem spod kudłów:) Basiu już zaglądam Quote
Mantis Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Zapraszamy na bazarek dla Gabrysia - Podaruj coś swoim stopom :-) Gabryś dziękuje cioci ocelot :loveu: Quote
E-S Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ocelot napisał(a): zerduszko ja też bym chciała, żeby był już u Ciebie. Co mnie bardzo cieszy, chłopak chyba nie ma bardzo przykrych doświadczeń z ludźmi, bo pędzi do krat jak tylko ktoś się na horyzoncie pojawi.... I łypie czarnym ślepkiem spod kudłów:) Będzie dobrze, damy radę i super domek znajdziemy, zobaczycie :) Quote
zerduszko Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ocelot - kiedy najwcześniej Gabryś były do wzięcia? Bardzo to dla mnie ważne. Quote
Basia1968 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ostrzegam przed kobieta i prosze o wejście na wątek w moim podpisie / na czerwono/:-(:-( Quote
ocelot Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 zerduszko napisał(a):Ocelot - kiedy najwcześniej Gabryś były do wzięcia? Bardzo to dla mnie ważne. zerduszko, najwcześniej za dwa tyg. jeśli został zaszczepiony. Postaram sie dowiedzieć czy jest po wściekliźnie. Quote
zerduszko Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ocelot napisał(a):zerduszko, najwcześniej za dwa tyg. jeśli został zaszczepiony. Postaram sie dowiedzieć czy jest po wściekliźnie.A dałoby się ustalic datę? Wiem smęcę, ale ważne mega ;) A dostałam 2 przelewy z paypal od IVV - 7 i 9 groszy ;) czyli ogarnęłam to ustrojstwo i jutro powinna być reszta. Powinno być prawie 140 zł :Rose: Quote
Nes2009 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ja sie opozniam z wplata. Wszystko przez syna zachcialo mu sie chorowac. Ale pewnie w poniedzialek dojde na poczte. Teraz ze wszystkim jestem do tylu. Trzymaj sie Lapko i cala reszto. Bedzie dobrze!! Quote
zerduszko Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Zdrówka dla syn(k)a, z wpłatami na razie ;) się nie spieszy, bo bidak dalej siedzi w schroni :( Quote
zerduszko Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Nes2009 napisał(a):Ale nadal kazda zlotoweczka sie liczy. Liczy sie jak zawsze, tym bardziej, ze nei wiadomo ile jego leczenie wyniesie. Tak jak pisałam prawie 140 zł doszło o IVV -serdecznie dziękuję w imieniu Gabrysia :) Ocelot prowadzisz rachunkowość na 1szej stronie?? Quote
ocelot Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 zerduszko napisał(a):Liczy sie jak zawsze, tym bardziej, ze nei wiadomo ile jego leczenie wyniesie. Tak jak pisałam prawie 140 zł doszło o IVV -serdecznie dziękuję w imieniu Gabrysia :) Ocelot prowadzisz rachunkowość na 1szej stronie?? Już wpisuję...:) Quote
togaa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Chłopak musi jeszcze tyle dni odpokutować w schronie.....Zmarnowany czas.... Quote
ocelot Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 togaa napisał(a):Chłopak musi jeszcze tyle dni odpokutować w schronie.....Zmarnowany czas.... Zmarnowany, ale kastracja dobra sprawa z drugiej strony Quote
zerduszko Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ocelot napisał(a):Zmarnowany, ale kastracja dobra sprawa z drugiej strony Tylko czy dochodzenie po niej do siebie w schronie to taka dobra sprawa? Quote
ocelot Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 zerduszko napisał(a):Tylko czy dochodzenie po niej do siebie w schronie to taka dobra sprawa? Nie. Zdecydowanie nie, ale próbuję jak zawsze znaleźć dobrą stronę. Czasami są to beznadziejne dobre strony, ale jakoś mi łatwiej? Quote
zerduszko Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ocelot napisał(a):Nie. Zdecydowanie nie, ale próbuję jak zawsze znaleźć dobrą stronę. Czasami są to beznadziejne dobre strony, ale jakoś mi łatwiej? Ja tam wolę się buntować i narzekać ;) Masz kontakt z psiutkiem? Jak on się trzyma? Quote
Recommended Posts