Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Czyli po niego musi być ktos osobiście?

najlepiej, żeby adopcja była wiarygodna, ale myślę, że w tym przypadku kierownik przymknie oko na swoje "zasady".

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Czekam na wszelkie info jakie uda ci się zdobyć. Przeszłość i coś o charakterze ewentualnie... wiem jak jest, ale a nóż się uda.

o przeszłości pewnie nie. Zapewne przywieziony z ulicy a nie oddany, ale napisałam czy coś wiadomo.
Na pewno jest przyjacielski, chce się głaskać, przytulać.... nie wiem jak do innych psów, bo narazie jest sam.
wiem, że jest młody. Czyli pewnie około roku-półtora ma.
No i czekam na przybliżona datę kastracji, bo to data kiedy można go zabierać

Posted

Czyli że co - deklaracji brak i póki co nic się nie klaruje w sprawie miejsca dla Gabrysia ?
Dzisiaj wyjeżdżam, dostęp do neta będę mieć od jutra wieczorem.
Ewa

Posted

Mantis napisał(a):
Ktoś czai :) Jak już wyszperasz te fanty i zrobisz zdjęcia to mogą wystawić bazarek albo pomóc w wystawieniu. To już jak Ewa woli :cool3:

Gabryś cudny. Trzeba mu pomóc.

Czy ktosiowi można przesłać zdjęcia?:) Butków prawie nie śmiganych? z Opisem?

Posted

ocelot napisał(a):
Tzn. zabieramy go do AlinyS. I liczymy, że do tego czasu jakieś deklaracje będą.
Sama psiaka nie utrzymam w hotelu.

Ocelotku nawet p[rzez myśl nie przechodzi nam żeby zostawić Cię samą z utrzymaniem psiaka

Posted

zerduszko napisał(a):
Czyli decyzja podjęta?

Taki mia zapadł w serducho i zastanawiałam się nad DT dla niego.

Zerduszko, on jest cudny i taki młodziutki :( Może i łapkę dałoby się jeszcze zrehabilitować. Moi sąsiedzi z bloku obok niedawno adoptowali psiaka z Palucha z wykrzywioną łapką - właśnie jego chcieli. Coraz więcej ludzi wybiera psiaki właśnie takie które mają gorzej, zobaczcie na Kolę choćby

Posted

leni356 napisał(a):
Zerduszko, on jest cudny i taki młodziutki :( Może i łapkę dałoby się jeszcze zrehabilitować. Moi sąsiedzi z bloku obok niedawno adoptowali psiaka z Palucha z wykrzywioną łapką - właśnie jego chcieli. Coraz więcej ludzi wybiera psiaki właśnie takie które mają gorzej, zobaczcie na Kolę choćby

Piszesz o Gabrysiu? Tez jestem pewna, że domek znajdzie się mu szybko, tym bardziej jak mu fryz odpicujemy (niestety taka rzeczywistość), ale muszę przemyśleć decyzję... przedyskutować i wybrać z spośród wielu psów :( Ale on jest ten "mój" typ, co po nocach spać nie pozwala.

No i decyzja należny do Ocelot.

Posted

zerduszko napisał(a):
Czyli decyzja podjęta?

Taki mia zapadł w serducho i zastanawiałam się nad DT dla niego.

zerduszko to zależy. Bo jeśli miałby lepsze warunki. Trzeba gruntownie to przemyśleć.
Na razie ważne dla nas jest to, że jest miejsce.
Teraz musimy szukać pieniążków, u AlinyS jest hotelik.

Posted

[quote name='ocelot']Czy ktosiowi można przesłać zdjęcia?:) Butków prawie nie śmiganych? z Opisem?
No pewnie. Ktoś czeka :p - [email protected]

E-S też obiecała przetrzepać szafy :) Ktoś jeszcze chętny, żeby dorzucić kilka fantów na bazarek dla Gabrysia? :)

Posted

To w tym schronie zgadzają się na adopcję na nazwisko? Adoptujący nie musi być osobiście?
Gabrysiu jak dobrze, że cioteczki i Alina pomogą Ci żyć, chodzić, cieszyć się, wąchać trawkę, czuć człowieka....

Posted

Awit napisał(a):
To w tym schronie zgadzają się na adopcję na nazwisko? Adoptujący nie musi być osobiście?
Gabrysiu jak dobrze, że cioteczki i Alina pomogą Ci żyć, chodzić, cieszyć się, wąchać trawkę, czuć człowieka....

zgadzająsię jak położą kreskę na psie.