ocelot Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 zerduszko napisał(a):Czyli po niego musi być ktos osobiście? najlepiej, żeby adopcja była wiarygodna, ale myślę, że w tym przypadku kierownik przymknie oko na swoje "zasady". Quote
zerduszko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 NusiaiJa napisał(a):i Ja zapisuję.... A to juz wiem, co to za kierownik...... Od kiedy on do adopcji?? Quote
zerduszko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Czekam na wszelkie info jakie uda ci się zdobyć. Przeszłość i coś o charakterze ewentualnie... wiem jak jest, ale a nóż się uda. Quote
ocelot Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 zerduszko napisał(a):Czekam na wszelkie info jakie uda ci się zdobyć. Przeszłość i coś o charakterze ewentualnie... wiem jak jest, ale a nóż się uda. o przeszłości pewnie nie. Zapewne przywieziony z ulicy a nie oddany, ale napisałam czy coś wiadomo. Na pewno jest przyjacielski, chce się głaskać, przytulać.... nie wiem jak do innych psów, bo narazie jest sam. wiem, że jest młody. Czyli pewnie około roku-półtora ma. No i czekam na przybliżona datę kastracji, bo to data kiedy można go zabierać Quote
E-S Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Czyli że co - deklaracji brak i póki co nic się nie klaruje w sprawie miejsca dla Gabrysia ? Dzisiaj wyjeżdżam, dostęp do neta będę mieć od jutra wieczorem. Ewa Quote
ocelot Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Tzn. zabieramy go do AlinyS. I liczymy, że do tego czasu jakieś deklaracje będą. Sama psiaka nie utrzymam w hotelu. Quote
ocelot Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Mantis napisał(a):Ktoś czai :) Jak już wyszperasz te fanty i zrobisz zdjęcia to mogą wystawić bazarek albo pomóc w wystawieniu. To już jak Ewa woli :cool3: Gabryś cudny. Trzeba mu pomóc. Czy ktosiowi można przesłać zdjęcia?:) Butków prawie nie śmiganych? z Opisem? Quote
AlinaS Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ocelot napisał(a):Tzn. zabieramy go do AlinyS. I liczymy, że do tego czasu jakieś deklaracje będą. Sama psiaka nie utrzymam w hotelu. Ocelotku nawet p[rzez myśl nie przechodzi nam żeby zostawić Cię samą z utrzymaniem psiaka Quote
zerduszko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ocelot napisał(a):Tzn. zabieramy go do AlinyS. Czyli decyzja podjęta? Taki mia zapadł w serducho i zastanawiałam się nad DT dla niego. Quote
lika1771 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Zerduszko moze pomozesz temu biedakowi prosze zobacz http://www.dogomania.pl/threads/183430-Pogryziony-Miso-bA-aga-o-pomoc-bez-naszej-pomocy-nie-da-sobie-rady Quote
leni356 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 zerduszko napisał(a):Czyli decyzja podjęta? Taki mia zapadł w serducho i zastanawiałam się nad DT dla niego. Zerduszko, on jest cudny i taki młodziutki :( Może i łapkę dałoby się jeszcze zrehabilitować. Moi sąsiedzi z bloku obok niedawno adoptowali psiaka z Palucha z wykrzywioną łapką - właśnie jego chcieli. Coraz więcej ludzi wybiera psiaki właśnie takie które mają gorzej, zobaczcie na Kolę choćby Quote
zerduszko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 leni356 napisał(a):Zerduszko, on jest cudny i taki młodziutki :( Może i łapkę dałoby się jeszcze zrehabilitować. Moi sąsiedzi z bloku obok niedawno adoptowali psiaka z Palucha z wykrzywioną łapką - właśnie jego chcieli. Coraz więcej ludzi wybiera psiaki właśnie takie które mają gorzej, zobaczcie na Kolę choćby Piszesz o Gabrysiu? Tez jestem pewna, że domek znajdzie się mu szybko, tym bardziej jak mu fryz odpicujemy (niestety taka rzeczywistość), ale muszę przemyśleć decyzję... przedyskutować i wybrać z spośród wielu psów :( Ale on jest ten "mój" typ, co po nocach spać nie pozwala. No i decyzja należny do Ocelot. Quote
ocelot Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 zerduszko napisał(a):Czyli decyzja podjęta? Taki mia zapadł w serducho i zastanawiałam się nad DT dla niego. zerduszko to zależy. Bo jeśli miałby lepsze warunki. Trzeba gruntownie to przemyśleć. Na razie ważne dla nas jest to, że jest miejsce. Teraz musimy szukać pieniążków, u AlinyS jest hotelik. Quote
Mantis Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='ocelot']Czy ktosiowi można przesłać zdjęcia?:) Butków prawie nie śmiganych? z Opisem? No pewnie. Ktoś czeka :p - [email protected] E-S też obiecała przetrzepać szafy :) Ktoś jeszcze chętny, żeby dorzucić kilka fantów na bazarek dla Gabrysia? :) Quote
Awit Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 To w tym schronie zgadzają się na adopcję na nazwisko? Adoptujący nie musi być osobiście? Gabrysiu jak dobrze, że cioteczki i Alina pomogą Ci żyć, chodzić, cieszyć się, wąchać trawkę, czuć człowieka.... Quote
ocelot Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Awit napisał(a):To w tym schronie zgadzają się na adopcję na nazwisko? Adoptujący nie musi być osobiście? Gabrysiu jak dobrze, że cioteczki i Alina pomogą Ci żyć, chodzić, cieszyć się, wąchać trawkę, czuć człowieka.... zgadzająsię jak położą kreskę na psie. Quote
ocelot Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Kochani poszukajmy jakoś deklaracji, bo z samych bazarków nie damy rady utrzymac Gabrysia. Nie wiemy też jakie będa koszty jego leczenia. Quote
leni356 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Podnoszę bo ważne i pilne. Trzeba porozsyłać wątek Quote
ocelot Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 leni356 napisał(a):Podnoszę bo ważne i pilne. Trzeba porozsyłać wątek Ja go na zaprzyjaźnione wątki powrzucałam, ale odzew mikry Quote
ocelot Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 zuzka napisał(a):O rany następny kudłacz w potrzebie I to w dużej... Quote
Recommended Posts