ocelot Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 zerduszko napisał(a):Ja tam wolę się buntować i narzekać ;) Masz kontakt z psiutkiem? Jak on się trzyma? Nie przeszkadza mi to w szcynaniu buntu tudzież kłapaniu paszczą: )ale... tutaj wiem, ze nic to nie da... Dopiero w niedzielę się zobaczymy przez moment. Do schroniska biegam tylko w niedzielę. W sumie dla psiaków z kwarantanny i szpitalika mam mało czasu, bo większość poświęcam na spacer z tymi co mogą wyjść. Jakieś bieganie, przytulanie, czesanie. Potem szybko obiegam schronisko, sprawdzam co i jak... i jakąś bidę jak Gabryś wypatrzę. Nawet wejść do boksu do niego nie mogę.... Quote
zerduszko Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Szkoda :( Ale powiedziałaś mu już, że czekam na niego?? :lol: Quote
ocelot Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 zerduszko napisał(a):Szkoda :( Ale powiedziałaś mu już, że czekam na niego?? :lol: A jak myślisz?: ) Pewnie, że tak. Poszeptałam, żeby jeszcze trochę wytrzymał i że już będzie dobrze. Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 zerduszko napisał(a):Tylko czy dochodzenie po niej do siebie w schronie to taka dobra sprawa? Zaraz zaraz - mowa była o tym, że po szczepieniu ma karencję, po 2 tyg. tyg. jest ciachany i go wydają, nikt nie pisał o "dochodzeniu do siebie" po kastracji w schronisku ... pierwsze słyszę. Tak? Chcą go jeszcze po kastracji zostawić ? Jaki to ma sens i cel przepraszam? Inny wet nie będzie umiał szwów zdjąć ??? Quote
ocelot Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 E-S napisał(a):Zaraz zaraz - mowa była o tym, że po szczepieniu ma karencję, po 2 tyg. tyg. jest ciachany i go wydają, nikt nie pisał o "dochodzeniu do siebie" po kastracji w schronisku ... pierwsze słyszę. Tak? Chcą go jeszcze po kastracji zostawić ? Jaki to ma sens i cel przepraszam? Inny wet nie będzie umiał szwów zdjąć ??? Nie. Można go i ze szwami zabrać. Quote
zerduszko Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ale chyba od razu na drugi dzień nie puszczą. Chociaż chłopaki, to są od razu w formie :) Quote
ocelot Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 zerduszko napisał(a):Ale chyba od razu na drugi dzień nie puszczą. Chociaż chłopaki, to są od razu w formie :) tego samego dnia by puścili. Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ocelot napisał(a):tego samego dnia by puścili. O, no to nastała jasność, już się przeraziłam, że chcą go trzymać do zdjęcia szwów nie wiadomo po co ... i przystąpiłabym do ataku, jak nic ! Zerduszko, no to już niedługo :) Quote
zerduszko Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 E-S napisał(a):O, no to nastała jasność, już się przeraziłam, że chcą go trzymać do zdjęcia szwów nie wiadomo po co ... i przystąpiłabym do ataku, jak nic ! Zerduszko, no to już niedługo :) Mam nadzieję, ze starczy czasu żeby innego wywianować ;) Quote
IVV Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zerduszko juz znalazlam;)i podeslalam a Gabrys straszny szczesciarz ,ze na Ciebie trafil:lol: Quote
ocelot Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 IVV napisał(a):Zerduszko juz znalazlam;)i podeslalam a Gabrys straszny szczesciarz ,ze na Ciebie trafil:lol: to fakt:) Szczęściarz jakich mało:) Jeszcze troszkę.... Quote
zerduszko Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dziś do mnie przyjechał taki lalek, jak Gabryś z chłopcami?? http://www.dogomania.pl/threads/183233-Potrwonie-sko%C5%82tuniony-sznaucerek.-Pilnie-DT!!?p=14548965&viewfull=1#post14548965 Choc pewna jestem, ze chłopak szybko pójdzie, zanim Gabrys przyjedzie. Quote
ocelot Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='zerduszko']Dziś do mnie przyjechał taki lalek, jak Gabryś z chłopcami?? http://www.dogomania.pl/threads/183233-Potrwonie-sko%C5%82tuniony-sznaucerek.-Pilnie-DT!!?p=14548965&viewfull=1#post14548965 Choc pewna jestem, ze chłopak szybko pójdzie, zanim Gabrys przyjedzie. Do chłopaka sobie zajrzę, ale o powrocie ze schronu. Dzisiaj Gabryś będzie choc troszkę wygłaskany i sprawdzę czy ma kolegę w boksie. Jeśli ma to mniej więcej będziemy wiedzieć jak z kolegami. Quote
E-S Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 ocelot napisał(a):Do chłopaka sobie zajrzę, ale o powrocie ze schronu. Dzisiaj Gabryś będzie choc troszkę wygłaskany i sprawdzę czy ma kolegę w boksie. Jeśli ma to mniej więcej będziemy wiedzieć jak z kolegami. Gdybyście mogły zdjęcie mu zrobić ??? Tak nieśmiało ... Zakochana w Gabrysiu Quote
ocelot Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Chyba mi się udało coś cyknąć Gabrysiowi. I dobre i złe wiadomości.... Na łapce się podpiera to dobra, gorsza... nieco ćwiczy kolegów w boksie. Quote
zerduszko Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 ocelot napisał(a):Chyba mi się udało coś cyknąć Gabrysiowi. I dobre i złe wiadomości.... Na łapce się podpiera to dobra, gorsza... nieco ćwiczy kolegów w boksie. Yyyyyyy :diabloti: Znaczy chory bardzo nie jest :evil_lol: A jest z chłopcami tylko?? Jak mi moje dziewuszki będzie terroryzował, to go osobiście przećwiczą :diabloti: Czyli Roman musi się wyprawić do swojego domu jak najszybciej :razz: Quote
ocelot Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 zerduszko napisał(a):Yyyyyyy :diabloti: Znaczy chory bardzo nie jest :evil_lol: A jest z chłopcami tylko?? Jak mi moje dziewuszki będzie terroryzował, to go osobiście przećwiczą :diabloti: Czyli Roman musi się wyprawić do swojego domu jak najszybciej :razz: Nie wiem który aferę w boksie zaczął... one bardzo są podekscytowane jak chodzimy po schronisku i często się awanturują, ale... Gabryś hm... wygladał na prowodyra sprzeczki, tudzież tego co w kaszę nie da sobie dmuchać:):):) Jak się podeprze na łapce to nie widać że krótsza, lub z przykurczem... Przez te awantury nie zdążyłam go wygłaskać, bo trzeba było rozdzielać... Quote
IVV Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 chlopak wie ,ze jest teraz oczkiem w glowie cioteczek:evil_lol: Quote
E-S Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Gabryś - alfa, no proszę jaki awanturnik :) Czyli dom tylko z suczką wchodzi w rachubę :) Quote
zerduszko Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 E-S napisał(a):Gabryś - alfa, no proszę jaki awanturnik :) Czyli dom tylko z suczką wchodzi w rachubę :) Ja mam w domu taka jedna alfa, co nie toleruje żadnych psów, a szczeniaków i suczek szczególnie ;) Quote
ocelot Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 One też w schronisku się inaczej zachowują. Muszą wywalczyć pozycję. Quote
ocelot Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Gabrysiu między innymi dla Ciebie:) http://www.dogomania.pl/threads/184388-_H_O_L_E_N_D_E_R_S_K_I_E_-przysmaki-gt-wspania%C5%82%C4%85-nagrod%C4%85-dla-Twojego-psa!!-6.maja-23.59 Quote
Nes2009 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Poszło, dajcie znać jak dojdzie. Zerduszko? Quote
Recommended Posts