zerduszko Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nes2009 napisał(a):Poszło, dajcie znać jak dojdzie. Zerduszko? Ok, jak dojdzie napisze :) Ale smakowity bazarek :loveu: Quote
IVV Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 cioteczki jest problem PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy... http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587 [FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!! 85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy! [/FONT][FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy?p=14570454#post14570454[/FONT] DOBROCIN...DOBRE miejsce na umieranie??? Quote
IVV Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1789...4#post14570454 a tu jest link do zdjęć, okropne warunki, biedne psiaki i kotki http://picasaweb.google.pl/110372356...49256/DbcMini# Quote
ocelot Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Muszę się przygotować psychicznie i zajrzę tam. Quote
zerduszko Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Doszła wpłata od Nes2009 - 20 zł. Serdecznie dziękujemy :Rose: A Gabryś, to mógłby już do mnie przyjechać. Naznoszę inszych psów i będzie czuł się osaczony :lol: Quote
zerduszko Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 malawaszka napisał(a):hahahaha zerduszko się rozbrykała :lol: A to wszystko przez Ciebie i Twoje sznaucery, za gładko idą te adopcje ;) Quote
malawaszka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 zerduszko napisał(a):A to wszystko przez Ciebie i Twoje sznaucery, za gładko idą te adopcje ;) komu idą gładko to idą :obrazic: Quote
zerduszko Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 malawaszka napisał(a):komu idą gładko to idą :obrazic: Jak się szuka psu domu i prosi Boga żeby się nikt nie zgłosił, to jak mają gładko iść? Też mam taki przypadek w domu, normalnie nieadopcyjny pies: roczna, grzeczna, posłuszna, zdrowa laleczka. No nikt nie chciał!! ;) Quote
E-S Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 zerduszko napisał(a):Jak się szuka psu domu i prosi Boga żeby się nikt nie zgłosił, to jak mają gładko iść? Też mam taki przypadek w domu, normalnie nieadopcyjny pies: roczna, grzeczna, posłuszna, zdrowa laleczka. No nikt nie chciał!! ;) Taak u mnie jest piękny Bugi tymczasek, 2 latka, przepiękny, mądry, mix gończy, wesoły, rozbrykany, kocha ludzi, nieadopcyjny. Quote
malawaszka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 zerduszko napisał(a):Jak się szuka psu domu i prosi Boga żeby się nikt nie zgłosił, to jak mają gładko iść? Też mam taki przypadek w domu, normalnie nieadopcyjny pies: roczna, grzeczna, posłuszna, zdrowa laleczka. No nikt nie chciał!! ;) aaaaaaa FOCH jak stąd do szczecina :obrazic: Quote
ocelot Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Moje drogie... wydawać te sznaucery, bo... Gabryś chyba po kastracji jak wieść gminna niesie:) Quote
zerduszko Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ocelot napisał(a):Moje drogie... wydawać te sznaucery, bo... Gabryś chyba po kastracji jak wieść gminna niesie:) No to kiedy mogę się spodziewać laleczka?? :sweetCyb: Ja mam jednego sznaucera i dwa chętne domki, także już spakowany ;) Quote
ocelot Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 zerduszko napisał(a):No to kiedy mogę się spodziewać laleczka?? :sweetCyb: Ja mam jednego sznaucera i dwa chętne domki, także już spakowany ;) A nie wiem zerduszko:) Muszę to jakoś ogarnąć:) Piszę do Figu.... kiedy jedzie, a potem popróbuje. Nie mogę do Figu wysłać wiadomości, nie wiem czemu, nie znam angielskiego. Quote
malawaszka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 pewnie masz przepełnioną skrzynkę - albo Figu ma przepełnioną skrzynkę Quote
ocelot Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 No ja nie mam:) Nagrałam się na pocztę głosową. Strasznie mnie to deprymuje kurcze.... Quote
malawaszka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 wyślij może smsa bo nie kazdy odsłuchuje pocztę - ja np nie używam :oops: Quote
IVV Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 zobaczcie jakie cudo siedzi w Zamosciu Ktos pytał o tę sunię; jest w schroinie i juz w boksach ogólnych Quote
malawaszka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 o matulu a co to za cudo? gdzie jest wątek Zamościa? bo nie mogę znaleźć kurcze :oops: Quote
IVV Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukają-domów-i-miłości/page265 trzeba ja jakos ratowac!!! wiecie co sie dzieje w Zamosciu!!!! Quote
ocelot Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 No i tak... Rozmawiałam wczoraj z Figu:)Figu przepraszam, że byłam nieprzytomna, ale ja nieprzyzwoicie wcześnie chodzę spać:)szokując wszystkich tym. Gabryś albo pojedzie w poniedziałek z siostrą Figu, albo w piątek z Figu. Ja muszę znaleźć kogoś kto go na trasę dowiezie. No i szukam od rana. Quote
zerduszko Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ocelot napisał(a):Gabryś albo pojedzie w poniedziałek z siostrą Figu, albo w piątek z Figu. Ja muszę znaleźć kogoś kto go na trasę dowiezie. No i szukam od rana. Ten poniedziałek?? Będę chyba musiała wykupić pół sklepu z grami.... faceci. Quote
Recommended Posts