Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki jest problem
PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy...

http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587

[FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!!
85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy!
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy?p=14570454#post14570454[/FONT]
DOBROCIN...DOBRE miejsce na umieranie???

Posted

malawaszka napisał(a):
komu idą gładko to idą :obrazic:

Jak się szuka psu domu i prosi Boga żeby się nikt nie zgłosił, to jak mają gładko iść? Też mam taki przypadek w domu, normalnie nieadopcyjny pies: roczna, grzeczna, posłuszna, zdrowa laleczka. No nikt nie chciał!! ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak się szuka psu domu i prosi Boga żeby się nikt nie zgłosił, to jak mają gładko iść? Też mam taki przypadek w domu, normalnie nieadopcyjny pies: roczna, grzeczna, posłuszna, zdrowa laleczka. No nikt nie chciał!! ;)

Taak u mnie jest piękny Bugi tymczasek, 2 latka, przepiękny, mądry, mix gończy, wesoły, rozbrykany, kocha ludzi, nieadopcyjny.

Posted

zerduszko napisał(a):

aaaaaaa FOCH jak stąd do szczecina :obrazic:

Posted

ocelot napisał(a):
Moje drogie... wydawać te sznaucery, bo... Gabryś chyba po kastracji jak wieść gminna niesie:)

No to kiedy mogę się spodziewać laleczka?? :sweetCyb:

Ja mam jednego sznaucera i dwa chętne domki, także już spakowany ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
No to kiedy mogę się spodziewać laleczka?? :sweetCyb:

Ja mam jednego sznaucera i dwa chętne domki, także już spakowany ;)

A nie wiem zerduszko:)
Muszę to jakoś ogarnąć:)
Piszę do Figu.... kiedy jedzie, a potem popróbuje.

Nie mogę do Figu wysłać wiadomości, nie wiem czemu, nie znam angielskiego.

Posted

No i tak...
Rozmawiałam wczoraj z Figu:)Figu przepraszam, że byłam nieprzytomna, ale ja nieprzyzwoicie wcześnie chodzę spać:)szokując wszystkich tym.

Gabryś albo pojedzie w poniedziałek z siostrą Figu, albo w piątek z Figu. Ja muszę znaleźć kogoś kto go na trasę dowiezie. No i szukam od rana.

Posted

ocelot napisał(a):
Gabryś albo pojedzie w poniedziałek z siostrą Figu, albo w piątek z Figu. Ja muszę znaleźć kogoś kto go na trasę dowiezie. No i szukam od rana.

Ten poniedziałek??

Będę chyba musiała wykupić pół sklepu z grami.... faceci.