ocelot Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Zaraz ustalimy numer:) zerduszko dasz radę? do Figu prośba napisana. Quote
zerduszko Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 ocelot napisał(a):Zaraz ustalimy numer:) zerduszko dasz radę? do Figu prośba napisana. Dam radę. Już mam rozsyłać konto czy dopiero jak pies będzie u mnie? Quote
ocelot Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 zerduszko napisał(a):Dam radę. Już mam rozsyłać konto czy dopiero jak pies będzie u mnie? chyba teraz? My mamy 230 zł. na wykup, tudzież jakiś transport, jak zostanie przelejemy. Quote
malawaszka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 transport jak będzie z Figu to niepłatny :) Quote
IVV Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 to i ja cos podesle tylko nie wiem gdzie wolicie czy do Ocelot czy do Zerduszka? Quote
ocelot Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 IVV napisał(a):to i ja cos podesle tylko nie wiem gdzie wolicie czy do Ocelot czy do Zerduszka? Do zerduszka myśl. Nam na początek starczy tyle co mamy. Chyba wolę, żeby już skarpeta rosła na potrzeby rehabilitacji? Quote
Figu Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 jestem. miejsce w psiaucie zarezerwowane. Jadę w najbliższy piątek lub sobotę, jeśli się nie wyrobicie, to za tydzień lub dwa, w zależności jak mi się poukłada w pracy. Na pewno się dogadamy:) Quote
ocelot Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Figu napisał(a):jestem. miejsce w psiaucie zarezerwowane. Jadę w najbliższy piątek lub sobotę, jeśli się nie wyrobicie, to za tydzień lub dwa, w zależności jak mi się poukłada w pracy. Na pewno się dogadamy:) Dzięki Figu:) Jutro molestuję schronisko czy kastracji nei da sie przyśpieszyć:) zerduszko mógłby ewentualnie bez szczepienia przyjechać? wtedy byśmy dwa tyg. skrócili czas wyjścia, jak pójdzie na to schron. Do Fundacji napisane... Quote
ocelot Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Nes2009 napisał(a):Deklaruje comiesieczna deklaracje narazie 20 zl. W kazdej chwili jak bede miala doplyw to wysylam nastepne pieniazki. Prosze o numer konta. Dziękujemy pięknie:) chyba nadrobiłam wszystkie zaległości.... Quote
zerduszko Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 ocelot napisał(a): zerduszko mógłby ewentualnie bez szczepienia przyjechać? wtedy byśmy dwa tyg. skrócili czas wyjścia, jak pójdzie na to schron. Nawet byłoby lepiej, im szybciej przyjedzie tym szybciej znajdzie dom.... mi juz serducho kroi się na kolejne :( Quote
ocelot Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 zerduszko napisał(a):Nawet byłoby lepiej, im szybciej przyjedzie tym szybciej znajdzie dom.... mi juz serducho kroi się na kolejne :( porozmawiam w takim razie jutro. Wściekliznę mozna mu przy okazji, bez kastracji nie wyjdzie. Quote
malawaszka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Figu napisał(a):jestem. miejsce w psiaucie zarezerwowane. Jadę w najbliższy piątek lub sobotę, jeśli się nie wyrobicie, to za tydzień lub dwa, w zależności jak mi się poukłada w pracy. Na pewno się dogadamy:) Figu :Rose: jak zawsze kochana :) Quote
togaa Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 zerduszko napisał(a):Z Loluś był wożony codziennie? Przez jak długi okres czasu? Lolek miał złamany kręgosłup wiec i zabiegów więcej i czestotliwość... Przez pierwszyvh 10 dni codziennie,a potem co 2,3 dni. W sumie ok.35 wizyt.....!!! Mały Pepi, po opercji usuniecia główki udowej mial 11 zabiegów , bo na tyle było mnie stać.. Woziłam go pociągiem, bo żle znosił samochod... Aaa... Pepi miał operacje właśnie w Rybniku czy w Zorach..? U dr. Szwarca - ortopedy. Dobrze go poskładał. Chłopak smiga na czterech,choc jedna krótsza... Teraz doceniam nasze żywieckie schronisko, gdzie mozna psiaka zawieżć na konsultacje czy do fryzjera, a wolontariusz jest partnerem a nie intruzem... Quote
IVV Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 zerduszko napisał(a):posłałam nr konta do IVV i Nes2009. Kamila wyslalam dzis pieniadze. Gdybys miala jakis problem jak je odebrac to zapytaj sie Madalleny,ona juz odbierala ode mnie przekazy. Quote
ocelot Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Mam dobre wiadomości:) Fundacja Serce Serc zgodziła się Gabrysia obiąć opieką. Tylko mam prośbę. Muszę wysłać tekst o Gabrysiu na stronę Fundacji, czy ktoś potrafi ładnie pisać? Byłabym niezmiernie wdzięczna. Fundacja obiecała również w razie kłopotów dowieźć Gabrysia w dowolne miejsce:)Nawet do Nowego Jorku. Quote
lika1771 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Super wiadomosci,ale do Nowego Jorku Gabrysiu sie nie wybierasz prawda:cool3: Quote
NusiaiJa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 lika1771 napisał(a):Super wiadomosci,ale do Nowego Jorku Gabrysiu sie nie wybierasz prawda:cool3: A czemu nie?...... niech robi reklamę (:drink1:) mądrym Polskim (:terazpol:) czworonogom:dog: :wolfie: Quote
ocelot Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Ciotki tekscik jakiś proszę..... ja zaraz lecę do schronu to się nie skoncentruję, a jak wrócę to dzieciaki nie dadzą ech.... Quote
ocelot Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Gabryś musi czekać na szczepienie i kastrację, nie przyśpieszymy. Quote
E-S Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ocelot napisał(a):Gabryś musi czekać na szczepienie i kastrację, nie przyśpieszymy. Czyli ile czasu w plecy ? Ze 2 tygodnie czy więcej ? Quote
zerduszko Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 togaa napisał(a):Aaa... Pepi miał operacje właśnie w Rybniku czy w Zorach..? U dr. Szwarca - ortopedy. Dobrze go poskładał. Chłopak smiga na czterech,choc jedna krótsza... Hm... to to może zaczną od wizyty u Szwarca właśnie? On przyjmuje i w Żorach i w Rybniku. Też słyszałam, że jest dobry, ja mu tylko kicka oddałam pod nóż, innych potrzeb nie miałam. IVV - pieniądze dotarły, ale walczę z przelaniem ich an moje konto ;) Szkoda, ze się nie uda wcześniej go wyciągnąć :( Quote
NusiaiJa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 IVV napisał(a):czemu do New York mialby pies leciec? ??? tak sobie żartujemy :-) Quote
IVV Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ok to mi ulzylo... uffff.... ja strasznie boje sie tych zachodnich laboratorii poszukujacych psow z okreslonymi schorzeniami do eksperymentow... Quote
Recommended Posts