Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Dam radę. Już mam rozsyłać konto czy dopiero jak pies będzie u mnie?

chyba teraz? My mamy 230 zł. na wykup, tudzież jakiś transport, jak zostanie przelejemy.

Posted

IVV napisał(a):
to i ja cos podesle tylko nie wiem gdzie wolicie czy do Ocelot czy do Zerduszka?

Do zerduszka myśl.
Nam na początek starczy tyle co mamy.
Chyba wolę, żeby już skarpeta rosła na potrzeby rehabilitacji?

Posted

jestem. miejsce w psiaucie zarezerwowane. Jadę w najbliższy piątek lub sobotę, jeśli się nie wyrobicie, to za tydzień lub dwa, w zależności jak mi się poukłada w pracy. Na pewno się dogadamy:)

Posted

Figu napisał(a):
jestem. miejsce w psiaucie zarezerwowane. Jadę w najbliższy piątek lub sobotę, jeśli się nie wyrobicie, to za tydzień lub dwa, w zależności jak mi się poukłada w pracy. Na pewno się dogadamy:)

Dzięki Figu:)
Jutro molestuję schronisko czy kastracji nei da sie przyśpieszyć:)
zerduszko mógłby ewentualnie bez szczepienia przyjechać? wtedy byśmy dwa tyg. skrócili czas wyjścia, jak pójdzie na to schron.
Do Fundacji napisane...

Posted

Nes2009 napisał(a):
Deklaruje comiesieczna deklaracje narazie 20 zl. W kazdej chwili jak bede miala doplyw to wysylam nastepne pieniazki. Prosze o numer konta.

Dziękujemy pięknie:)

chyba nadrobiłam wszystkie zaległości....

Posted

ocelot napisał(a):

zerduszko mógłby ewentualnie bez szczepienia przyjechać? wtedy byśmy dwa tyg. skrócili czas wyjścia, jak pójdzie na to schron.

Nawet byłoby lepiej, im szybciej przyjedzie tym szybciej znajdzie dom.... mi juz serducho kroi się na kolejne :(

Posted

zerduszko napisał(a):
Nawet byłoby lepiej, im szybciej przyjedzie tym szybciej znajdzie dom.... mi juz serducho kroi się na kolejne :(

porozmawiam w takim razie jutro. Wściekliznę mozna mu przy okazji, bez kastracji nie wyjdzie.

Posted

Figu napisał(a):

Figu :Rose: jak zawsze kochana :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Z Loluś był wożony codziennie? Przez jak długi okres czasu?

Lolek miał złamany kręgosłup wiec i zabiegów więcej i czestotliwość...
Przez pierwszyvh 10 dni codziennie,a potem co 2,3 dni. W sumie ok.35 wizyt.....!!!

Mały Pepi, po opercji usuniecia główki udowej mial 11 zabiegów , bo na tyle było mnie stać.. Woziłam go pociągiem, bo żle znosił samochod...
Aaa... Pepi miał operacje właśnie w Rybniku czy w Zorach..? U dr. Szwarca - ortopedy.
Dobrze go poskładał. Chłopak smiga na czterech,choc jedna krótsza...

Teraz doceniam nasze żywieckie schronisko, gdzie mozna psiaka zawieżć na konsultacje czy do fryzjera, a wolontariusz jest partnerem a nie intruzem...

Posted

zerduszko napisał(a):
posłałam nr konta do IVV i Nes2009.

Kamila wyslalam dzis pieniadze. Gdybys miala jakis problem jak je odebrac to zapytaj sie Madalleny,ona juz odbierala ode mnie przekazy.

Posted

Mam dobre wiadomości:)
Fundacja Serce Serc zgodziła się Gabrysia obiąć opieką.
Tylko mam prośbę. Muszę wysłać tekst o Gabrysiu na stronę Fundacji, czy ktoś potrafi ładnie pisać? Byłabym niezmiernie wdzięczna.

Fundacja obiecała również w razie kłopotów dowieźć Gabrysia w dowolne miejsce:)Nawet do Nowego Jorku.

Posted

lika1771 napisał(a):
Super wiadomosci,ale do Nowego Jorku Gabrysiu sie nie wybierasz prawda:cool3:

A czemu nie?......
niech robi reklamę (:drink1:) mądrym Polskim (:terazpol:) czworonogom:dog: :wolfie:

Posted

ocelot napisał(a):
Gabryś musi czekać na szczepienie i kastrację, nie przyśpieszymy.

Czyli ile czasu w plecy ? Ze 2 tygodnie czy więcej ?

Posted

togaa napisał(a):
Aaa... Pepi miał operacje właśnie w Rybniku czy w Zorach..? U dr. Szwarca - ortopedy.
Dobrze go poskładał. Chłopak smiga na czterech,choc jedna krótsza...

Hm... to to może zaczną od wizyty u Szwarca właśnie? On przyjmuje i w Żorach i w Rybniku. Też słyszałam, że jest dobry, ja mu tylko kicka oddałam pod nóż, innych potrzeb nie miałam.

IVV - pieniądze dotarły, ale walczę z przelaniem ich an moje konto ;)

Szkoda, ze się nie uda wcześniej go wyciągnąć :(

Posted

ok to mi ulzylo... uffff.... ja strasznie boje sie tych zachodnich laboratorii poszukujacych psow z okreslonymi schorzeniami do eksperymentow...