ocelot Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 a ktoś może potrafi allegro cegiełkowe? Quote
Olena84 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Na razie się zapisuje, bo pomóc chwilowo nie mogę nijak:(. Quote
madcat1981 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zapisuję. Jeśli można go podciągnąć pod pudelowate to wiem komu przedstawić... zresztą, przedstawię tak czy siak. Czyli rozsyłam wieści dalej. Quote
ocelot Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dzięki dziewczyny. Nie wiem czy on pudlowaty choroba..., ale nie zaszkodzi? Quote
Basia1968 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ja deklaracjami obłożona jak ryba łuskami i cholerka marnie u mnie - szlag. Któraś z kochanych dziewcząt ma wystawiać bazarek? ja mam częściowo juz wyeksponowane rzeczy z bazarku, może dołączyć? są gotowe opisy. A nóż widelec komuś wpadnie. Odpada tam kilka rzeczy bo poszły, ale jest jeszcze parę innych. Quote
leni356 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ocelot, dwie osoby wpłacają do skarpety do rozdysponowania na dowolnie wybrane kudłacze (2x 50 zł miesięcznie), a więc rozdysponowywuję na Gabrysia. Masz już 100 miesięcznie Kto może jeszcze coś dołożyć? Quote
ocelot Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 leni356 napisał(a):Ocelot, dwie osoby wpłacają do skarpety do rozdysponowania na dowolnie wybrane kudłacze (2x 50 zł miesięcznie), a więc rozdysponowywuję na Gabrysia. Masz już 100 miesięcznie Kto może jeszcze coś dołożyć? A te pieniążki mogą być w razie czego na weterynarza przeznaczone? Quote
ocelot Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Basia1968 napisał(a):ja deklaracjami obłożona jak ryba łuskami i cholerka marnie u mnie - szlag. Któraś z kochanych dziewcząt ma wystawiać bazarek? ja mam częściowo juz wyeksponowane rzeczy z bazarku, może dołączyć? są gotowe opisy. A nóż widelec komuś wpadnie. Odpada tam kilka rzeczy bo poszły, ale jest jeszcze parę innych. Ma:) gdzieś tu był mail Basieńko:) Ja też zaraz zdjęcia wyślę.... Quote
leni356 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ocelot napisał(a):A te pieniążki mogą być w razie czego na weterynarza przeznaczone? Tak, one są dla Gabrysia Quote
ocelot Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dobrze to zaczynamy zapisywać:) Aha i ważne. O przeszłości nie wiemy wiele. Tylko, że z ulicy Kolejowej. Za tydzień szczepienie, za trzy kastracja. Czyli za trzy tyg. do zabrania. DEKLARACJE STAŁE: Asia (skarpeta kudłaczy) - 50 zł./mies. Pani Mariola (skarpetka kudłaczy) - 50 zł./mies. RAZEM: 100 zł. Quote
leni356 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ocelot napisał(a): skarpeta kudłaczy - 100 zł./mies. zapisz od Asi i pani Marioli przez skarpetę kudłaczy Quote
patija Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Na Gabrysia po ustaleniach, przechodzą tez pieniążki po Atosie :multi: Jest to kwota 230zł :) Quote
TERESA BORCZ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zpisuję śliczny jest i ma szczęście. Jak już jestparę groszy i miejsce po atosie to zawożcie jak najprędzej i zbieramy dalej. Quote
ocelot Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Zpisuję śliczny jest i ma szczęście. Jak już jestparę groszy i miejsce po atosie to zawożcie jak najprędzej i zbieramy dalej. A nawet troszkę pieniążków tam zostało..., ale zerduszko zaproponowała Gabrysiowi darmowy tymczas:):) Zerduszko dziękujemy Ci bardzo. Potrzebne nam będą tylko pieniążki na opiekę weterynaryjną, rehabilitację, a nie wiemy jeszcze ile to będzie. Potrzebna nam także będzie pomoc w transporcie Tomaszów Maz. Rybnik i rzecz jasna osoba do wyadoptowania Gabrysia:) Proszę szukajmy już tego transportu. Pani AlinieS też bardzo dziękujemy, że jako pierwsza zaoferowała pomoc, ale tu przeważyły względy finansowe. Quote
malawaszka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 No to szukamy transportu do Zerduszka :Rose: :) chłopak u niej rozkwitnie :) Figu jeździ co jakiś czas z Warszawy do Katowic - więc myślę, że z Nią można by pogadać o zgarnięciu Gabrysia :) Już wiozła nasze psiaki z Wawy i z Boguszyc :) Quote
zerduszko Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 malawaszka napisał(a): Figu jeździ co jakiś czas z Warszawy do Katowic - więc myślę, że z Nią można by pogadać o zgarnięciu Gabrysia :) Już wiozła nasze psiaki z Wawy i z Boguszyc :) To byłaby super opcja. Ja już mam stresa, bo to tak długo :( Najlepiej jakby go można już wyciągnąć. Quote
Basia1968 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 a przesliczna sunieczka ma czas do soboty - zostanie wyrzucona na ulicę ..... Ma około 5 - 6 miesięcy. Pani, która ja wzięła niestety może ją przetrzymać tylko do soboty. Czy macie jakies pomysły, czy może ktos ją przechować? wszędzie płatne DT, a te które znam niedrogie, za karmę, to zapchane po uszy. Na hotelik nie ma kasy, deklaracji wszędzie pełno. Quote
ocelot Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 zerduszko napisał(a):To byłaby super opcja. Ja już mam stresa, bo to tak długo :( Najlepiej jakby go można już wyciągnąć. Nie puszczą go bez kastracji... niestety. Basiu przeczyściłam skrzynkę. Quote
lika1771 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Bardzo sie ciesze ze piesio jedzie do zerduszka:lol: Quote
Onaa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Szkoda że jeszcze tyle czasu musi biedak siedzieć w schronie :(. Quote
zerduszko Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 lika1771 napisał(a):Bardzo sie ciesze ze piesio jedzie do zerduszka:lol: A ja się cieszę, że na Misiowi się udało :) Quote
ocelot Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Dogo07 napisał(a):Szkoda że jeszcze tyle czasu musi biedak siedzieć w schronie :(. Szkoda, ale... już wiedzą, ze ma być szczepiony i kastrowany:) Quote
Recommended Posts