Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja deklaracjami obłożona jak ryba łuskami i cholerka marnie u mnie - szlag. Któraś z kochanych dziewcząt ma wystawiać bazarek? ja mam częściowo juz wyeksponowane rzeczy z bazarku, może dołączyć? są gotowe opisy. A nóż widelec komuś wpadnie. Odpada tam kilka rzeczy bo poszły, ale jest jeszcze parę innych.

Posted

Ocelot, dwie osoby wpłacają do skarpety do rozdysponowania na dowolnie wybrane kudłacze (2x 50 zł miesięcznie), a więc rozdysponowywuję na Gabrysia. Masz już 100 miesięcznie
Kto może jeszcze coś dołożyć?

Posted

leni356 napisał(a):
Ocelot, dwie osoby wpłacają do skarpety do rozdysponowania na dowolnie wybrane kudłacze (2x 50 zł miesięcznie), a więc rozdysponowywuję na Gabrysia. Masz już 100 miesięcznie
Kto może jeszcze coś dołożyć?

A te pieniążki mogą być w razie czego na weterynarza przeznaczone?

Posted

Basia1968 napisał(a):
ja deklaracjami obłożona jak ryba łuskami i cholerka marnie u mnie - szlag. Któraś z kochanych dziewcząt ma wystawiać bazarek? ja mam częściowo juz wyeksponowane rzeczy z bazarku, może dołączyć? są gotowe opisy. A nóż widelec komuś wpadnie. Odpada tam kilka rzeczy bo poszły, ale jest jeszcze parę innych.

Ma:) gdzieś tu był mail Basieńko:)
Ja też zaraz zdjęcia wyślę....

Posted

Dobrze to zaczynamy zapisywać:)
Aha i ważne.
O przeszłości nie wiemy wiele. Tylko, że z ulicy Kolejowej. Za tydzień szczepienie, za trzy kastracja. Czyli za trzy tyg. do zabrania.

DEKLARACJE STAŁE:
Asia (skarpeta kudłaczy) - 50 zł./mies.
Pani Mariola (skarpetka kudłaczy) - 50 zł./mies.

RAZEM: 100 zł.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Zpisuję śliczny jest i ma szczęście. Jak już jestparę groszy i miejsce po atosie to zawożcie jak najprędzej i zbieramy dalej.

A nawet troszkę pieniążków tam zostało..., ale
zerduszko zaproponowała Gabrysiowi darmowy tymczas:):)
Zerduszko dziękujemy Ci bardzo.
Potrzebne nam będą tylko pieniążki na opiekę weterynaryjną, rehabilitację, a nie wiemy jeszcze ile to będzie.

Potrzebna nam także będzie pomoc w transporcie Tomaszów Maz. Rybnik i rzecz jasna osoba do wyadoptowania Gabrysia:)
Proszę szukajmy już tego transportu.

Pani AlinieS też bardzo dziękujemy, że jako pierwsza zaoferowała pomoc, ale tu przeważyły względy finansowe.

Posted

No to szukamy transportu do Zerduszka :Rose: :) chłopak u niej rozkwitnie :)

Figu jeździ co jakiś czas z Warszawy do Katowic - więc myślę, że z Nią można by pogadać o zgarnięciu Gabrysia :) Już wiozła nasze psiaki z Wawy i z Boguszyc :)

Posted

malawaszka napisał(a):

Figu jeździ co jakiś czas z Warszawy do Katowic - więc myślę, że z Nią można by pogadać o zgarnięciu Gabrysia :) Już wiozła nasze psiaki z Wawy i z Boguszyc :)

To byłaby super opcja.

Ja już mam stresa, bo to tak długo :( Najlepiej jakby go można już wyciągnąć.

Posted

a przesliczna sunieczka ma czas do soboty - zostanie wyrzucona na ulicę ..... Ma około 5 - 6 miesięcy. Pani, która ja wzięła niestety może ją przetrzymać tylko do soboty. Czy macie jakies pomysły, czy może ktos ją przechować? wszędzie płatne DT, a te które znam niedrogie, za karmę, to zapchane po uszy. Na hotelik nie ma kasy, deklaracji wszędzie pełno.

Posted

zerduszko napisał(a):
To byłaby super opcja.

Ja już mam stresa, bo to tak długo :( Najlepiej jakby go można już wyciągnąć.

Nie puszczą go bez kastracji... niestety.

Basiu przeczyściłam skrzynkę.