Jola i Czterołapy Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Popatrzcie, proszę! Może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka??? http://www.dogomania.pl/threads/1908...pomocy...-NERO Przepraszam za OT! Quote
ocelot Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Ciotki sznupkowe. Mam problem jak choroba. Od dwóch tyg., może trochę dłużej po moim osiedlu biega sznaucer średni, czarny. No pewnie mix, ale podobny. Chłopak przestraszony, ale do psów podchodzi. Cholerne schronisko nie raczy po niego przyjechać. Quote
malawaszka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 osz qrna qrna!!!! możesz strzelić fote? samiec czy suczka? taka średniaczka jest poszukiwana [IMG]http://www.sznaucery.rix.pl/zaginione/albums/13/1.jpg[/IMG] teraz pewnie tak nie wygląda Quote
ocelot Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Nie jestem pewna. Bardzo podobny. Ma tylko już ciut odrośniętą sierść. Fotek nie mam, ale zrobię. Quote
malawaszka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 ogon ma długi? ta sunia która zaginęła ma tatuaż w pachwinie, zaginęła w listopadzie 2009 :( Quote
ocelot Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='malawaszka']ogon ma długi? ta sunia która zaginęła ma tatuaż w pachwinie, zaginęła w listopadzie 2009 :([/QUOTE] Ogon długi, ale nie sądzę, że to ona:( Wydaje mi się, że to psiak bo mój Maks szczeka i warczy. Biegałam teraz ale nie mogłam znaleźć. Rano się po 6 widujemy, chociaż tel. zrobię zdjęcie. Quote
ocelot Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 jambi_ napisał(a):ocelot i co z tą suczką/pieskiem??? Nadal bezdomny/a. Wczoraj mi mignął tylko ogon, dzisiaj nie widziałam. Boi się mnie i moich psów. Zostawiam jedzenie, ale nie mam pewności czy kto inny nie zjada. Quote
Oczka_ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Sznaucer, ktory biega minimum od wakacji, ma rozciete pod okiem, zakrwawione i jest obolaly, kladzie sie do glaskania ale piszczy przy dotyku, szczegolnie w okolicach brzuszka/lapki, pilnie potrzebna pomoc. Błagamy cioteczki, pomozcie mu, nazwalam go Kubuś, schronisko prosimy od wrzesnia, nie chca go zabrac Quote
ocelot Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Choroba to jest ten pies którego dokarmiałam i straciłam z oczu... Quote
Recommended Posts