malawaszka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 a możliwe bo PONy mogą mieć takie szczątkowe dziwnej długości ogony nawet niecięte, no i zerduszko pisała, że on jest taki ciut wydłużony Quote
ocelot Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 no kurcze nie wiem,może jak go się do porządku doprowadzi to będzie wiadomo co i jak? Quote
togaa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 bo tak całkiem bez powodu Energy by nie wpadła Energy jak tylko dojrzy jakies karakuły, już tam jest.....;) No własnie, jakie problemy...? Czemu maja być? Quote
zerduszko Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Padam na twarz, poszłam spać o 4 o 8 pobudka, bo do naszego schronu. I co tam zobaczyłam?? Gabryś dwa, tylko większy, tez kuleje :( Problemy będą z zachowaniem mojego mieszkania w stanie niezniszczony... on ma ADHA... z powodu łapy nie można go zamęczyć na śmierć i chodzi za mną non stop.... Ogólnie miziak do 10 pitego, do psów ok. Zero agresji... poza swoim ogonem hihihi. normalnie reprymenduje ogon ostro, jak jest niegrzeczny ;) Za to moja suka, moja łagodna kochana Lizka, najchętniej by go zagryzła :/ Quote
malawaszka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 kurde za duży dla Liz bidulki trzymam :kciuki: za aklimatyzacjęszybką i czekamy na zdjątka Quote
Energy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 togaa napisał(a):Energy jak tylko dojrzy jakies karakuły, już tam jest.....;) Bo ja kocham karakułki:loveu: Quote
leni356 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 też czekam na zdjęcia :) Zerduszko, nie dostałam nr konta Quote
togaa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Zerduszko pewnie juz sie zabrała za remont mieszkania...:evil_lol: Quote
ocelot Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Oj ja też bym Gabrysia wykapanego z uśmiechnięta mordeczką zobaczyła:) Quote
zerduszko Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Liz sie biedna zestresowała, a jeszcze Tusi była... Młyn. Ale może spać z nami w łóżku, to chyba wie, że ciągle jest najważniejsza ;) Gabriela panikara sie rozciekła na amen. Dziś 5 razy w domu + 3 spacery... Na razie zwalam to na ekscytacje. A tak duzy piesek, to siknąć potrafi - a wazy tylko 12 kg :( Same kosteczki. Dlatego jak pojechaliśmy zawieźć Tusi, wyladował w klatce, ale ona chyba na niego trochę za mała na dłuższy czas... Zniósł to dzielnie, co do niego nie podobne. Leni, nie widziałam, ze chciałaś konto :oops: Zaraz podeślę. Umawiam chłopaka do fryzjera, dawać sugestię co do fryzury. Ja bym obcięła to, bo to są resztki po dredach. On być może jest ponowaty, jeśli pony maja takie same kudły jak bobki, to jak najbardziej :) Domowych kilka Quote
ocelot Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 no nie mówicie mi, że on piękny nie jest:):):) Quote
zerduszko Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 I ze spaceru, póki nie padało http://s805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/?action=view¤t=Gabryitusi039.jpg http://s805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/?action=view¤t=Gabryitusi038.jpg Ona ma straszne adhd - chyba się z klatka zaprzyjaźnią bliżej :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 jest piękny!!!! ale teraz jakoś nei widzę w nim PONa :lol: rób go na sznupa ;) Quote
zerduszko Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 malawaszka napisał(a):jest piękny!!!! ale teraz jakoś nei widzę w nim PONa :lol: rób go na sznupa ;) Głowa sznupa, dupa pona :evil_lol: Quote
Energy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 zerduszko napisał(a):Głowa sznupa, dupa pona :evil_lol: No sznupek jak nic, śliczności:lol: Musisz się patrzeć od d...py-strony?:cool3::evil_lol: Quote
Nes2009 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Piękny jest powiem Wam. Naprawdę cudny!!!! A ADHD przejdzie. Niech no tylko poczuje, że jest u swojaków. CUDO!!! Quote
ocelot Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Wy sie tu w nim niczego nie doszukujcie;)i tam na rasowego wygląda o:)Ten pyszczek i ogon ha:) Może szaleje, bo sie bidula w boksie metr na metr wysiedziała? Quote
zerduszko Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 W ramach relaksu poszliśmy na pół h spacerek... Nie wiedziałam czy nie za dużo, ale taki kwadransowy go nie wycisza. No i jakby utyka bardziej na ta łapę :( Kiepsko, bo go energia roznosi. A on jest nakręcony jak bąk, nie wie za co się zabrać. No to ja mu raz dwa wytłumaczyłam, ze ma się zabrać za spanie - smyczka i przymusowe leżenie :evil_lol: Pierwsze efekty już są, sam z siebie się kładzie na posłaniu. Na poniedziałek jestesmy umówieni u fryzjera, kupie mu też obrożę p. kleszczom, bo spoty w tym roku nic nie działają :/ Zadzwonie też do weta i umówię konsultację z dr Szwarcem. Dziś już 4 kupy, każda śmierdzącą strasznie. Bidok :shake: Na spacerze miedzy psami ok, ale w domu nie wolno mu do Liz podchodzić :evil_lol: Niech się wariatka nie wygłupia, przecież on jest z 5 cm większy od niej :mad: Quote
Energy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No uzębienie miodzio:lol:musi ustawić chłopaka od samego początku, pokazać czyje to włości:evil_lol: U nas spoty działają:eviltong: Quote
malawaszka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 hahahaha ale świetna fota :klacz: hahahaha Energy a czego używasz? bo ja przezywam dramat - z kota wyjęłam dziś 16 kleszczy - niedawno zakropiona była fiprexem, z mojej Luny wyjęłam 6 kleszczy wczoraj, z pozostałych co najmniej po jednym.... MASAKRA Quote
Energy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Malawaszka ja właśnie fiprexu używam:roll:Do tej pory na trzech suńkach znalazłam 1 kleszcza, ale padniętego, więc zadziałał. Dziwne... Quote
malawaszka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 u nas nie działa :( w ogóle pierwszy raz w życiu widzę coś takiego jak tutaj na wsi - w psa albo w kota wbija się kleszcz - nie zdycha mimo fiprexu - opija się, rośnie, a w niego wbija się mały kleszcz!!!! :shock: to jakiś koszmar jest! Quote
togaa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Zaraz umrę przez te kleszcze malawaszki....:evil_lol: Toż one mogą sie tak wszczepiać w siebie do nieskończoności....;) A chłopak lala !! Wielka,męska uroda....! Zapisy trzeba organizować abo co? Quote
E-S Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Energy napisał(a):No sznupek jak nic, śliczności:lol: Prześliczny, piękny :) ADHD minie, ogarnie się chłopak, on teraz nieprzytomny ze szczęścia, że opuścił kraty "więźnia" :) Quote
Figu Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kurczę, w tych ciemnościach to nawet nie zauważyłam jaki piękniś jechał z nami! Cudny! A co do spotów, to już od dawna uważam, że Fiprex nie działa. Tylko Practic i Advantix, sprawdzony w ekstremalnych warunkach :) Quote
Recommended Posts