mysza 1 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Tora&Faro napisał(a):Porównam te listy...jeśli znajdę jakieś portale na których jeszcze nie ma Paxa to oczywiście go dorzucę:) Dziękuję, porównac je to nie taka prosta sprawa :roll: Quote
mysza 1 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Lara']Pax na beauceronach w potrzebie :-) Wszystkiego dobrego psiaczku! Dzięki :loveu: Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mysza, nie jadę dzisiaj do Kostki. Pani Kasia rozmawiała z hotelem, i dzisiaj są odwiedziny do godz. 14. Jesli p. Kasia nadal będzie chętna to jesteśmy umówione na sobotę. Będziesz u Paxa? Quote
mysza 1 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 mala_czarna napisał(a):Mysza, nie jadę dzisiaj do Kostki. Pani Kasia rozmawiała z hotelem, i dzisiaj są odwiedziny do godz. 14. Jesli p. Kasia nadal będzie chętna to jesteśmy umówione na sobotę. Będziesz u Paxa? Ogólnie jest problem z odwiedzinami, wkurza mnie to. Jeszcze nie wiem, wyjeżdzam w czwartek i nie wiem czy wrócę do soboty rano, ale jeśli nie będę w ciagu dnia to pojadę do niego i tak, po południu (w sobotę właśnie) Quote
Ellig Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 mysza 1 napisał(a):Ogólnie jest problem z odwiedzinami, wkurza mnie to. Jeszcze nie wiem, wyjeżdzam w czwartek i nie wiem czy wrócę do soboty rano, ale jeśli nie będę w ciagu dnia to pojadę do niego i tak, po południu (w sobotę właśnie) Przynam szczerze ,ze nie rozumiem co to za ograniczenia i to jeszcze w godzinach , kiedy wiekszosc z nas pracuje, po za tym jest to hotel, bardzo drogi hotel a nie schronisko..... Quote
mysza 1 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Ellig napisał(a):Przynam szczerze ,ze nie rozumiem co to za ograniczenia i to jeszcze w godzinach , kiedy wiekszosc z nas pracuje, po za tym jest to hotel, bardzo drogi hotel a nie schronisko..... Ja też nie rozumiem, do tego świadomośc, że nie mogę chociaż zabrać na spacer psa, którego pobyt opłacam, mnie dobija. Quote
_beatka_ Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 widzę ze sztab marketingowy to chłopak ma rewelacyjny;) Iwonko w razie potrzeby daj mi znać to was wspomogę w publikowaniu:) Quote
mysza 1 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 _beatka_ napisał(a):widzę ze sztab marketingowy to chłopak ma rewelacyjny;) Iwonko w razie potrzeby daj mi znać to was wspomogę w publikowaniu:) Staramy się ;) , dziekuję Quote
Hotel KADIF Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Jezdem! :loveu: Widzę, że się ciotki bardzo rozkręciły i prężnie szukają domku! Jak mogę pomóc? Quote
mysza 1 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='DIF']Jezdem! :loveu: Widzę, że się ciotki bardzo rozkręciły i prężnie szukają domku! Jak mogę pomóc? Wytrzaśnij miejsce w fajnym hotelu:eviltong:;) Przypominam o bazarku ksiązkowym dla Paxa- zapraszam na zakupy http://www.dogomania.pl/threads/183657-Ksi%C4%85%C5%BCki-nowe-bestsellery-w-bardzo-atrakcyjnych-cenach-na-Paxa-do-22.04-do-20-00 Quote
Atomowka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jaki śliczny Paxik:loveu: Zaraz wklejam banerek chłopaka do siebie:lol: Ma on ogłoszenia jakieś? Quote
Hotel KADIF Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='mysza 1']Wytrzaśnij miejsce w fajnym hotelu Do mnie, do mnie!!!! ;) Ale jak będzie miejsce i kojec dla dużego psa!! :placz: Qrcze, no!!! Dzwoniłaś do funi z Zamościa? A może Astaroth, niedaleko mnie??? No, musi się coś znaleźć.... Nie jest dobrze jak hotelik odmawia kontaktu z psem osobie odpowiedzialnej za niego....:shake: Quote
mysza 1 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='DIF']Do mnie, do mnie!!!! ;) Ale jak będzie miejsce i kojec dla dużego psa!! :placz: Qrcze, no!!! Dzwoniłaś do funi z Zamościa? A może Astaroth, niedaleko mnie??? No, musi się coś znaleźć.... Nie jest dobrze jak hotelik odmawia kontaktu z psem osobie odpowiedzialnej za niego....:shake: Astaroth ma na full zajęte :( kolejka jak nie wiem. [quote name='Lulka']a dzwonilas do tego nowego? Dzwoniłam, to koński boks do dyspozycji za 20 zł/ doba z możliwością dogadania ale teren nieogrodzony za bardzo, daleko (okolice Łochowa). Nie za bardzo :( Quote
Lulka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 u nas w stajni buduje sie nowy kojec, ale to tez bez wodotryskow niestety:( Quote
Hotel KADIF Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='mysza 1'] Dzwoniłam, to koński boks do dyspozycji za 20 zł/ doba z możliwością dogadania ale teren nieogrodzony za bardzo, daleko (okolice Łochowa). Nie za bardzo :( O matko! Nieźle! :crazyeye: Quote
amica Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Witam wszystkie cioteczki. Po raz pierwszy na wątku, ale zdążyłam zauważyć ze podstawowy problem to hotelik :( 500 zł to jakaś makabra:crazyeye: Jeśli uda mi się wyczaić jakiś hotelik to od razu dam znać. Quote
mysza 1 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Byłam dzisiaj u przystojniaka, bez aparatu, w biegu ale byłam. Fajny jest jak nie wiem:loveu: Quote
Ewanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Mysza, jak Ty dajesz radę to wszystko ogarnąć ... kondycyjnie??? Mam nadzieję, że nie zapomniałaś wymiziać Paxika od jego wielbicielek ;) Quote
Tora&Faro Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Mysza a ja chciałam zapytać w którym miejscu dokładnie jest hotel w którym przebywa Pax? nie wiem jeszcze jak mi się weekend ułoży, ale może uda mi się podjechać i chociaż na spacer chłopaka zabrać....o ile hotel się zgodzi.... Quote
mysza 1 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Ewanka napisał(a):Mysza, jak Ty dajesz radę to wszystko ogarnąć ... kondycyjnie??? Mam nadzieję, że nie zapomniałaś wymiziać Paxika od jego wielbicielek ;) Dzisiaj był luz, bo w pracy nie byłam, tylko trochę się skomplikowało, bo pół dnia samochodu nie miałam ;) Wymiziany oczywiście. Tora&Faro napisał(a):Mysza a ja chciałam zapytać w którym miejscu dokładnie jest hotel w którym przebywa Pax? nie wiem jeszcze jak mi się weekend ułoży, ale może uda mi się podjechać i chociaż na spacer chłopaka zabrać....o ile hotel się zgodzi.... To może przez telefon Ci wyjaśnię, bo na pamięć jeżdzę, nie pamiętam adresu, ja będę jechać w niedzielę, bo jutro mnie nie ma. Quote
Recommended Posts