Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Porównam te listy...jeśli znajdę jakieś portale na których jeszcze nie ma Paxa to oczywiście go dorzucę:)

Dziękuję, porównac je to nie taka prosta sprawa :roll:

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza, nie jadę dzisiaj do Kostki. Pani Kasia rozmawiała z hotelem, i dzisiaj są odwiedziny do godz. 14. Jesli p. Kasia nadal będzie chętna to jesteśmy umówione na sobotę. Będziesz u Paxa?

Posted

mala_czarna napisał(a):
Mysza, nie jadę dzisiaj do Kostki. Pani Kasia rozmawiała z hotelem, i dzisiaj są odwiedziny do godz. 14. Jesli p. Kasia nadal będzie chętna to jesteśmy umówione na sobotę. Będziesz u Paxa?

Ogólnie jest problem z odwiedzinami, wkurza mnie to.

Jeszcze nie wiem, wyjeżdzam w czwartek i nie wiem czy wrócę do soboty rano, ale jeśli nie będę w ciagu dnia to pojadę do niego i tak, po południu (w sobotę właśnie)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ogólnie jest problem z odwiedzinami, wkurza mnie to.

Jeszcze nie wiem, wyjeżdzam w czwartek i nie wiem czy wrócę do soboty rano, ale jeśli nie będę w ciagu dnia to pojadę do niego i tak, po południu (w sobotę właśnie)

Przynam szczerze ,ze nie rozumiem co to za ograniczenia i to jeszcze w godzinach , kiedy wiekszosc z nas pracuje, po za tym jest to hotel, bardzo drogi hotel a nie schronisko.....

Posted

Ellig napisał(a):
Przynam szczerze ,ze nie rozumiem co to za ograniczenia i to jeszcze w godzinach , kiedy wiekszosc z nas pracuje, po za tym jest to hotel, bardzo drogi hotel a nie schronisko.....

Ja też nie rozumiem, do tego świadomośc, że nie mogę chociaż zabrać na spacer psa, którego pobyt opłacam, mnie dobija.

Posted

_beatka_ napisał(a):
widzę ze sztab marketingowy to chłopak ma rewelacyjny;)
Iwonko w razie potrzeby daj mi znać to was wspomogę w publikowaniu:)

Staramy się ;) , dziekuję

Posted

[quote name='mysza 1']Wytrzaśnij miejsce w fajnym hotelu

Do mnie, do mnie!!!! ;)
Ale jak będzie miejsce i kojec dla dużego psa!! :placz:

Qrcze, no!!!

Dzwoniłaś do funi z Zamościa? A może Astaroth, niedaleko mnie???
No, musi się coś znaleźć....
Nie jest dobrze jak hotelik odmawia kontaktu z psem osobie odpowiedzialnej za niego....:shake:

Posted

[quote name='DIF']Do mnie, do mnie!!!! ;)
Ale jak będzie miejsce i kojec dla dużego psa!! :placz:

Qrcze, no!!!

Dzwoniłaś do funi z Zamościa? A może Astaroth, niedaleko mnie???
No, musi się coś znaleźć....
Nie jest dobrze jak hotelik odmawia kontaktu z psem osobie odpowiedzialnej za niego....:shake:
Astaroth ma na full zajęte :( kolejka jak nie wiem.
[quote name='Lulka']a dzwonilas do tego nowego?
Dzwoniłam, to koński boks do dyspozycji za 20 zł/ doba z możliwością dogadania ale teren nieogrodzony za bardzo, daleko (okolice Łochowa). Nie za bardzo :(

Posted

[quote name='mysza 1']
Dzwoniłam, to koński boks do dyspozycji za 20 zł/ doba z możliwością dogadania ale teren nieogrodzony za bardzo, daleko (okolice Łochowa). Nie za bardzo :(

O matko! Nieźle! :crazyeye:

Posted

Witam wszystkie cioteczki. Po raz pierwszy na wątku, ale zdążyłam zauważyć ze podstawowy problem to hotelik :( 500 zł to jakaś makabra:crazyeye:
Jeśli uda mi się wyczaić jakiś hotelik to od razu dam znać.

Posted

Mysza a ja chciałam zapytać w którym miejscu dokładnie jest hotel w którym przebywa Pax? nie wiem jeszcze jak mi się weekend ułoży, ale może uda mi się podjechać i chociaż na spacer chłopaka zabrać....o ile hotel się zgodzi....

Posted

Ewanka napisał(a):
Mysza, jak Ty dajesz radę to wszystko ogarnąć ... kondycyjnie???

Mam nadzieję, że nie zapomniałaś wymiziać Paxika od jego wielbicielek ;)

Dzisiaj był luz, bo w pracy nie byłam, tylko trochę się skomplikowało, bo pół dnia samochodu nie miałam ;) Wymiziany oczywiście.

Tora&Faro napisał(a):
Mysza a ja chciałam zapytać w którym miejscu dokładnie jest hotel w którym przebywa Pax? nie wiem jeszcze jak mi się weekend ułoży, ale może uda mi się podjechać i chociaż na spacer chłopaka zabrać....o ile hotel się zgodzi....

To może przez telefon Ci wyjaśnię, bo na pamięć jeżdzę, nie pamiętam adresu, ja będę jechać w niedzielę, bo jutro mnie nie ma.