mysza 1 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Tora&Faro napisał(a):Kurcze jaki to jest ładny pies.....dopiero na tych ostatnich fotkach widać to w pełni:loveu: co do ogłoszeń, to jakoś nie wydaje mi się żeby dom się w taki sposób znalazł:shake:....no ale póbować trzeba wszelkimi sposobami.... Nie gadaj, znajdzie i to niedługo. Koniec ;) Dzisiaj wznowiłam allegro wyróżnione, wstawiłam nowe fotki, zrobiłam jeszcze alegratkę wyróżnioną, pajęczynę, eoferty, gumtree, nowe cafe animal i coś jeszcze, nie pamiętam. Kiedyś ktoś zadzwoni. Napisałam tez do Lary, skoro on taki w typie ;) Aha, jak szliśmy na spacer, przejeżdzał samochód, biegł za nim, ciężko było go odwołać. :( Chyba jednak ktoś go wywalił... Quote
LAZY Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 On jest przepiękny!!! MUSI znaleźć dom. Młody, wesoły, kochany... Quote
mala_czarna Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Mysza, zdjęcia świetne. A jak Kosteczka się ma, że tak przy okazji zapytam? Quote
mysza 1 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 mala_czarna napisał(a):Mysza, zdjęcia świetne. A jak Kosteczka się ma, że tak przy okazji zapytam? Nie chciałabym Cię denerwować ale jej nie widziałam, była zamknięta ze szczeniakami. Pytałam, biegały ponoć zanim przyszłam ale jak byłam nie wychodziły, bo był jakiś powód. Ciężko mi się tam dogadać trochę. Quote
mala_czarna Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie chciałabym Cię denerwować ale jej nie widziałam, była zamknięta ze szczeniakami. Pytałam, biegały ponoć zanim przyszłam ale jak byłam nie wychodziły, bo był jakiś powód. Ciężko mi się tam dogadać trochę. Ojej. Może rzeczywiście wcześniej biegała :( Quote
Lulka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 no wlasnie racja Lara :) toc to troszke Hovka przypomina - takiego miniaturowego ;-) Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Zaraz napiszę do Hovkowców, tylko nikogo nie znam. Poszukam ich for. Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Lara napisał(a):jak nie hovki to chyba molosy. Az taki wielki to nie jest, przy kaukazie czy beniu to sporo mniejszy. Quote
Greven Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Hovawart właśnie!!! Tę rasę mi przypominał od początku, ależ mnie to męczyło przez cały czas :evil_lol: A hotel nie podobał mi się od samego początku, nie dość że drogo, bez porządnego wybiegu, to jeszcze ta właścicielka wydaje się jakaś trudna do dogadania, no i mam wrażenie - może błędne - że jej się nie za bardzo pdobają odwiedziny właścicieli psów. Argument, żeby z psu się nie pokazywać, a tym bardziej już broń boże nie wychodzić z nim na spacer (piszę konkretnie o Całusie), bo potem wyje i szczeka, to miał pan Henryk, rolnik Wieńkowa. U którego wszystkie psy siedziały na łańcuchach, nikt ich spacerami nie steresował :roll: Mysza, masz dokąd go zabrać? Czy nadal brak miejsc? Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Greven napisał(a):Hovawart właśnie!!! Tę rasę mi przypominał od początku, ależ mnie to męczyło przez cały czas :evil_lol: A hotel nie podobał mi się od samego początku, nie dość że drogo, bez porządnego wybiegu, to jeszcze ta właścicielka wydaje się jakaś trudna do dogadania, no i mam wrażenie - może błędne - że jej się nie za bardzo pdobają odwiedziny właścicieli psów. Argument, żeby z psu się nie pokazywać, a tym bardziej już broń boże nie wychodzić z nim na spacer (piszę konkretnie o Całusie), bo potem wyje i szczeka, to miał pan Henryk, rolnik Wieńkowa. U którego wszystkie psy siedziały na łańcuchach, nikt ich spacerami nie steresował :roll: Mysza, masz dokąd go zabrać? Czy nadal brak miejsc? Hovawarta przypomina wg mniej, bo ma całkiem inny pysk. Byłam na ich forum ale oni nie mają psów w potrzebie... Jeszcze poszukam. Ten hotel jest w gęstej zabudowie, są problemy z sąsiadami i najlepiej jak psów nie widać i nie słychać. A jak przychodzę to robi się niezłe zamieszanie. I tak będę przychodzić. A zabrać go nie mam dokąd i okropnie mnie to wkurza :-( a raczej smuci. Ale nic, obiecałam mu lepsze życie i będzie je miał. To tylko kwestia czasu. Quote
Ewanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Myszo, on już ma lepsze życie, a to przecież dopiero początek jego drogi :) Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Mysza wydaje mi sie ,ze Paulina_mickey robi ogloszenia:) Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Ellig']Mysza wydaje mi sie ,ze Paulina_mickey robi ogloszenia:) Tak ale on już ma :) Quote
Lulka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 wlasnie sie dowiedzialam, ze moja znajoma z poprzedniej stajni otworzyla/otwiera hotelik, ale nie mam niestety zadnych konkretnych info ani fotek. Wiem tylko, ze boksy miały być w budynku, w stajni, sa kupione budy. Moge podac nr na pw, zeby dowiedziec sie szczegółów. Trzebaby się tam przejechać i zobaczyć czy jest ok. O ile sie nie myle to gdzies za Radzyminem - ale głowy nie daje. Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Lulka napisał(a):wlasnie sie dowiedzialam, ze moja znajoma z poprzedniej stajni otworzyla/otwiera hotelik, ale nie mam niestety zadnych konkretnych info ani fotek. Wiem tylko, ze boksy miały być w budynku, w stajni, sa kupione budy. Moge podac nr na pw, zeby dowiedziec sie szczegółów. Trzebaby się tam przejechać i zobaczyć czy jest ok. O ile sie nie myle to gdzies za Radzyminem - ale głowy nie daje. Wyślij mi proszę numer. Dzięki :) Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Lulka napisał(a):wlasnie sie dowiedzialam, ze moja znajoma z poprzedniej stajni otworzyla/otwiera hotelik, ale nie mam niestety zadnych konkretnych info ani fotek. Wiem tylko, ze boksy miały być w budynku, w stajni, sa kupione budy. Moge podac nr na pw, zeby dowiedziec sie szczegółów. Trzebaby się tam przejechać i zobaczyć czy jest ok. O ile sie nie myle to gdzies za Radzyminem - ale głowy nie daje. To moze byc fantastyczna wiadomosc...:) Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mysza 1 napisał(a):Tak ale on już ma :) To swietnie, przepraszam ale ostatnio jestem "troche" zajeta i nie czytam wszystkich postow, allegro widzialam:) Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Ellig napisał(a):To swietnie, przepraszam ale ostatnio jestem "troche" zajeta i nie czytam wszystkich postow, allegro widzialam:) Absolutnie nie ma za co ;) Quote
mysza 1 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='_beatka_']Iwonko a jak z ogłoszeniami biedaka?:) Trochę mamy, ale pomoc mile widziana:eviltong: Gosia, podasz gdzie ogłaszałaś? Ja robiłam: allegro alegratkę gumtree eoferty pajeczyna cafeanimal Tutaj jest tekst i zdjęcia: http://www.allegro.pl/item1006287613_pax_przezyl_tulaczke_teraz_czeka_na_dom.html Quote
Tora&Faro Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Proszę bardzo, kopiuję z moich wcześniejszych postów: [FONT=Tahoma]gumtree, przygarnijzwierzaka.pl, warszawa.top-ogloszenia.com, owi.pl, ale.gratka.pl, centrumofert.pl, ofertka.pl, e-zwierzak.pl, warszawa.olx.pl, hodowcy.com, morusek.pl, ojoj.pl, adin.pl, adsy.pl, warszawa.cwirek.pl,psiamania.pl, rozglos.net, pajeczyna.pl, neeon.pl, zwierzeta.i-bazar.pl, gablota.com, portalogloszen.pl, kupiepsa.pl, mamoferte.pl, adopcjapsa.pl,najpewniej.pl, petsy.pl, sprzedasz.pl, oglosze.pl, petworld.pl, dajogloszenie,pl[/FONT] [FONT=Tahoma]Kolejne ogłoszenia Paxa:[/FONT] [FONT=Tahoma]dwukropek.pl, wszystkotujest.pl, warszawacity.pl, darmobranie.pl, bazarek.biz, warsza.pl, za0.pl, sogl.pl, wstawaj.pl, e-ogloszenia.com, freecf.pl, mojpupil.pl, ojej.pl, animalia.pl, gielda.bai.pl, vetmozga.com, drobny.com.pl, axelnet.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]Mogę dalej ogłaszać, tylko podpowiedzcie gdzie....[/FONT] Quote
mysza 1 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Ja mam jakąs listę, zaraz skopiuję czy to to samo. Ale, miałam dzisiaj bardzo dziwny telefon, ktoś widział ogłoszenie Paxa i zadzwonił w innej sprawie. Możesz mi podac nr do siebie na pw? Wytłumaczę Ci. [FONT=Verdana]alegratka[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]e-oferty[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]ogłoszenia interpress[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]kupie psa[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]animalia[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]kup sprzedaj[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]wegetarianie[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]polska strefa[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]pajęczyna[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]zoonet[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]hodowcy[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]pineska[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]adopcje.org[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]gumtree łódź[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]gumtree katowice[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]gumtree kraków[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]gumtree poznań[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]gumtree trójmiasto[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]gumtree warszawa[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]gumtree wrocław[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]przygarnij zwierzaka[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]zwierzaki cafeanimal[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]kokosy[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]zwierzęta i bazar[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]vendito[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]braniewo olx[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]rozgłos net[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]ogłoszenia e-gratka[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]ogłoszenia hodowców[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]hiper ogłoszenia[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]info-max.eu[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]ogłoszenia aleokazja[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]nasi pupile[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]adsy.pl[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]etablica.com[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]ogłoszenia szczecin webs[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]argetto[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]web rynek[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]owi.pl[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]portal ogłoszeń[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]tu pomorze[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]mammisia[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]adopcja psa[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]darmobranie[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]bardzi[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]morusek.pl[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]offer[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]telezoo[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]ogłosze[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]sogl.pl[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]oglosili.pl[/FONT] Takie mam, chyba już więcej portali nie znajdziemy :( Quote
Tora&Faro Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Porównam te listy...jeśli znajdę jakieś portale na których jeszcze nie ma Paxa to oczywiście go dorzucę:) Quote
Recommended Posts