mysza 1 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 To strasznie fajny psiak, ogromnie się cieszę, że teraz ma tak dobre warunki :loveu: Quote
Ewanka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Paxik coraz piękniejszy i bardzo fotogeniczny, a ta poza "zrelaksowana" świetna :) , mam nadzieję, że zdrowotnie wyszedł już na prostą. Trzymam kciuki za dobry dom. Quote
Greven Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kilka dni nie było mnie na dogo, ale w końcu z przyjemnością mogę przeczytać, że Pax wyjechał z "TAMTEGO" miejsca i przebywa w normalnych warunkach. Dzięki mysza, wielkie dzięki :loveu: P.S. Moja Łapa też niedawno miała kaszel kennelowy. Znaczy miały wszystkie, ale ona musiała się pochorować na maksa. Na szczęście to się dość łatwo leczy, a potem można zaszczpić przeciwko. Quote
Tora&Faro Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Super wieści :):):) i piękne fotki zadowolonego Paxa:) ...chyba trzeba pomyśleć o wznowieniu ogłoszeń z podmienionymi fotkami, bo dopiero teraz naprawdę widać jaki to jest fajny chłopak:loveu: Quote
mysza 1 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Greven napisał(a): Na szczęście to się dość łatwo leczy, a potem można zaszczpić przeciwko. Tak? Nie wiedziałam, wetka mówiła, że w szczepionce na wirusówki jest tylko jeden ze składników zbiżonych do kaszlu kennelowego. W każdym razie, on wcale nie ma szczepień, bo ciągle bierze na coś antybiotyki :( A teraz to możliwe, że to było silne przeziębienie albo kombinacja z kaszlem, bo miał też katar, wczoraj po spacerze leciał mu gęsty gilek. Tora&Faro napisał(a):Super wieści :):):) i piękne fotki zadowolonego Paxa:) ...chyba trzeba pomyśleć o wznowieniu ogłoszeń z podmienionymi fotkami, bo dopiero teraz naprawdę widać jaki to jest fajny chłopak:loveu: Ja trochę podmieniam, tam gdzie robiłam. Zaraz allegro wymienię, dzisiaj się kończy, ma też cały czas pierwszą stronę Gumtree z opcją pilne. Quote
*Gajowa* Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Pax czuje się coraz lepiej, kaszel meczy go jeszcze ale ataki nie są tak częste. Teraz skupił sie całkowicie na zalotach, Inari go chwilowo nie interesuje. Cały czas spędza przy kojcu Dory - ONki z cieczką, popiskując i starając się dostać do środka. Quote
mysza 1 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 *Gajowa* napisał(a):Pax czuje się coraz lepiej, kaszel meczy go jeszcze ale ataki nie są tak częste. Teraz skupił sie całkowicie na zalotach, Inari go chwilowo nie interesuje. Cały czas spędza przy kojcu Dory - ONki z cieczką, popiskując i starając się dostać do środka. Jak dobrze, że czuje się lepiej :loveu: Może to i lepiej, że bierze leki na kaszel o działaniu uspokajającym :evil_lol: Tak myślę, że ten Thicodin na kaszel to jeszcze tylko jutro, od środy już chyba nie ma co dawać, miał być tylko na kilka dni. Quote
mysza 1 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Tora&Faro napisał(a):Zakochany Pax...;):loveu: Wiesz, jaka ona cudna, przeurocza jest. Mam tylko 2 słeb fotki, bo przez cieczkę była zamknięta. Kochana sunia, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, tuli się do ręki przez kraty :-( Quote
Tora&Faro Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 mysza 1 napisał(a):Wiesz, jaka ona cudna, przeurocza jest. Mam tylko 2 słeb fotki, bo przez cieczkę była zamknięta. Kochana sunia, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, tuli się do ręki przez kraty :-( Poproszę fotki sunieczki....:) Quote
mysza 1 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Tora&Faro napisał(a):Poproszę fotki sunieczki....:) W domu mam, wkleję.;) Quote
Estrella Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tora&Faro napisał(a):...chyba trzeba pomyśleć o wznowieniu ogłoszeń z podmienionymi fotkami, bo dopiero teraz naprawdę widać jaki to jest fajny chłopak:loveu: Ja już wznowiłam ogłoszenia, tam gdzie robiłam. Nic nie piszę.. ale ciągle wchodzę, czytam i mocno trzymam kciuki za Paxa ! Musi znaleźć nowy domek, jest cudowny:loveu: Piszę to naprawdę szczerze, gdybym mogła jakiegoś psiaka zaadoptować, to byłby to Pax :lol: Quote
mysza 1 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Estrella napisał(a):Ja już wznowiłam ogłoszenia, tam gdzie robiłam. Nic nie piszę.. ale ciągle wchodzę, czytam i mocno trzymam kciuki za Paxa ! Musi znaleźć nowy domek, jest cudowny:loveu: Piszę to naprawdę szczerze, gdybym mogła jakiegoś psiaka zaadoptować, to byłby to Pax :lol: Dziękuję. Paxik jest bardzo fajnym psiakiem. Dostałam zapytanie w jego sprawie- miałby mieszkac w domu ze sporym obejściem i odstraszać lisy, które porywają kury. Quote
mysza 1 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Tora&Faro']Poproszę fotki sunieczki....:) Słabo ją widać, bo była zamknięta z racji cieczki. Kochana jest. Quote
beka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 mysza 1 napisał(a):Dziękuję. Paxik jest bardzo fajnym psiakiem. Dostałam zapytanie w jego sprawie- miałby mieszkac w domu ze sporym obejściem i odstraszać lisy, które porywają kury. I co nie podoba Ci sie??? taka fucha. zawsze można jakąs kurke przekąsic i bedzie na lisa.. Quote
mysza 1 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 beka napisał(a):I co nie podoba Ci sie??? taka fucha. zawsze można jakąs kurke przekąsic i bedzie na lisa.. Fakt :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Pax goni ptaki... nie wiem jak postąpiłby z kurami :evil_lol:. Quote
mysza 1 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Ale pusto u mojego ulubieńca:loveu: :roll: Quote
Ewanka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 nie tak całkiem pusto ;) ... tylko co tu pisać ... piękny pies nadal czeka na wspaniały domek :) Quote
Tora&Faro Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='mysza 1']Słabo ją widać, bo była zamknięta z racji cieczki. Kochana jest. Ale mi Dorka Marleja przypomina:):):) Quote
*Gajowa* Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Pax ciągle jeszcze bardzo kaszle, ciszej i może rzadziej ale kaszle. Dziś jeszcze podałam mu Thiocodin , czy podawać jutro ? Zostały jeszcze dwie tabletki /na dwa dni/ . Nie chce panikować ale słyszałam jak dziś Inari krztusiła się i wypluwała ślinę... zobaczymy co bedzie jutro. Quote
Recommended Posts