Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lulka napisał(a):
daj ciotka konto, mam jeszcze jakies pozostalosci po mojej podopiecznej (zresztą też odrobinę rottkowej;-)) to chetnie przekażę na Paxa :)

Się robi i bardzo dziękuję:loveu:

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do hotelu, Paxik w dobrej formie, apetyt dopisuje, lubi pieszczoty :-(, szkoda, że ma ich tak mało; tendencje ucieczkowe są, trzeba go pilnować.
Ale na razie jest dobrze.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Jak dotąd wrzuciłam Paxa na: gumtree, przygarnijzwierzaka.pl, warszawa.top-ogloszenia.com, owi.pl, ale.gratka.pl, centrumofert.pl, ofertka.pl, e-zwierzak.pl, warszawa.olx.pl, hodowcy.com, morusek.pl, ojoj.pl, adin.pl, adsy.pl, warszawa.cwirek.pl,psiamania.pl, rozglos.net, pajeczyna.pl, neeon.pl, zwierzeta.i-bazar.pl, gablota.com, portalogloszen.pl, kupiepsa.pl, mamoferte.pl, adopcjapsa.pl,najpewniej.pl, petsy.pl, sprzedasz.pl, oglosze.pl, petworld.pl, dajogloszenie,pl

to chyba tyle...reszta jutro:)

no nieźle... gdzie ja mam teraz ogłaszać Paxa ? Nic mi ciotka nie zostawiłaś:evil_lol: A nie! - Szerlok jeszcze został, to ja się nim zajmę:lol:

Posted

Estrella napisał(a):
no nieźle... gdzie ja mam teraz ogłaszać Paxa ? Nic mi ciotka nie zostawiłaś:evil_lol: A nie! - Szerlok jeszcze został, to ja się nim zajmę:lol:

Super:)

...jeśli wrzucisz chłopaka na jakieś stronki to napisz, dobrze? może wieczorem jeszcze uda mi się trochę poogłaszać:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Super:)

...jeśli wrzucisz chłopaka na jakieś stronki to napisz, dobrze? może wieczorem jeszcze uda mi się trochę poogłaszać:)

dałam na nasipupile.pl, eoferty.com, ogłoszenia.tasdj.pl, ogłoszenia.adverts.pl (<--tutaj musiałam skrócić tekst, bo była ograniczona ilość znaków) no i na warszawa.szerlok.pl :) Dzisiaj już więcej nie dam rady.

Posted

Ooo.....jakoś inaczej dogo wygląda, albo mam już omamy:evil_lol:

Kolejne ogłoszenia Paxa:
dwukropek.pl, wszystkotujest.pl, warszawacity.pl, darmobranie.pl, bazarek.biz, warsza.pl, za0.pl, sogl.pl, wstawaj.pl, e-ogloszenia.com, freecf.pl, mojpupil.pl, ojej.pl, animalia.pl, gielda.bai.pl, vetmozga.com, drobny.com.pl, axelnet.pl

Posted

mala_czarna napisał(a):
Kolejne "ulepszenia" :( szlag mnie też już trafia.
Mysza, kiedy będziesz u Paxa w hotelu? ;)

Nie miałam dzisiaj dostępu do kompa a dopiero do domu dotarłam. Ale byłam dzisiaj u Paxika:loveu:
Byliśmy na spacerku, wyjęliśmy z 10 kleszczy...:roll:, a potem mały bardzo chętnie wrócił do hotelu, nawet biegł do furtki. Zjadł z apetytem:eviltong:

Chciałam wziąć Kostkę na spacer ale p. Beata powiedziała, że ona i tak biega luzem z przodu domu, nawet jej nie widziałam. Na siłę nie wezmę przecież. Ona ma tam chyba fory ;) Trochę dzisiaj nie w porę przyjechałam, bo sunia miała cesarkę dzisiaj i p. Beata mocno nieprzytomna była.

Jeśli chodzi o Twoje pytanie- chciałam jechać w sobotę ok południa ale p. Beata prosiła, żeby dzwonić, bo suka ma się szczenić i zamieszanie jakieś może być. Jeśli będę mogła pojechać to gdybyś chciała mogę Cię zabrać- jadę z drugiej strony Wisły a potem Powsińską na Konstancin;)

Dostaliśmy wpłatę od Lulki- 150zł:loveu: bardzo dziękujemy:multi:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie miałam dzisiaj dostępu do kompa a dopiero do domu dotarłam. Ale byłam dzisiaj u Paxika:loveu:
Byliśmy na spacerku, wyjęliśmy z 10 kleszczy...:roll:, a potem mały bardzo chętnie wrócił do hotelu, nawet biegł do furtki. Zjadł z apetytem:eviltong:

Chciałam wziąć Kostkę na spacer ale p. Beata powiedziała, że ona i tak biega luzem z przodu domu, nawet jej nie widziałam. Na siłę nie wezmę przecież. Ona ma tam chyba fory ;) Trochę dzisiaj nie w porę przyjechałam, bo sunia miała cesarkę dzisiaj i p. Beata mocno nieprzytomna była.

Jeśli chodzi o Twoje pytanie- chciałam jechać w sobotę ok południa ale p. Beata prosiła, żeby dzwonić, bo suka ma się szczenić i zamieszanie jakieś może być. Jeśli będę mogła pojechać to gdybyś chciała mogę Cię zabrać- jadę z drugiej strony Wisły a potem Powsińską na Konstancin;)

Dostaliśmy wpłatę od Lulki- 150zł:loveu: bardzo dziękujemy:multi:

A zdjęcia jakieś masz ze spacerku z Paxem?:)

Posted

mysza 1 napisał(a):

Mysza, bardzo chętnie!! Czy możesz przesłac mi na PW swój numer telefonu? :)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
A zdjęcia jakieś masz ze spacerku z Paxem?:)

Mam w telefonie, słabe, jak dam radę to wstawię wieczorem, bo mam ostatnio taki cyrk w pracy, ze nie nadążam.
mala_czarna napisał(a):
Mysza, bardzo chętnie!! Czy możesz przesłac mi na PW swój numer telefonu? :)

Zaraz Ci wyślę. Nie wiem jeszcze czy będę jechac i kiedy, bo możliwe, ze będę musiała jechac do Ronji w sprawie Majki. Ale to się okaże szybko.