mysza 1 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Lulka napisał(a):daj ciotka konto, mam jeszcze jakies pozostalosci po mojej podopiecznej (zresztą też odrobinę rottkowej;-)) to chetnie przekażę na Paxa :) Się robi i bardzo dziękuję:loveu: Quote
Ewa Marta Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Po awarii forum, ja też podrzucam pięknotę:-) Quote
Tora&Faro Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dogo mi się wprawdzie odpaliło, ale stronę mam rozjechaną na maxa.... w górę Pax:) Quote
mysza 1 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Dzwoniłam do hotelu, Paxik w dobrej formie, apetyt dopisuje, lubi pieszczoty :-(, szkoda, że ma ich tak mało; tendencje ucieczkowe są, trzeba go pilnować. Ale na razie jest dobrze. Quote
Ellig Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ewa Marta napisał(a):Po awarii forum, ja też podrzucam pięknotę:-) Matulu co oni porobili z portalem..... Quote
Estrella Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jak dotąd wrzuciłam Paxa na: gumtree, przygarnijzwierzaka.pl, warszawa.top-ogloszenia.com, owi.pl, ale.gratka.pl, centrumofert.pl, ofertka.pl, e-zwierzak.pl, warszawa.olx.pl, hodowcy.com, morusek.pl, ojoj.pl, adin.pl, adsy.pl, warszawa.cwirek.pl,psiamania.pl, rozglos.net, pajeczyna.pl, neeon.pl, zwierzeta.i-bazar.pl, gablota.com, portalogloszen.pl, kupiepsa.pl, mamoferte.pl, adopcjapsa.pl,najpewniej.pl, petsy.pl, sprzedasz.pl, oglosze.pl, petworld.pl, dajogloszenie,pl to chyba tyle...reszta jutro:) no nieźle... gdzie ja mam teraz ogłaszać Paxa ? Nic mi ciotka nie zostawiłaś:evil_lol: A nie! - Szerlok jeszcze został, to ja się nim zajmę:lol: Quote
Tora&Faro Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Estrella napisał(a):no nieźle... gdzie ja mam teraz ogłaszać Paxa ? Nic mi ciotka nie zostawiłaś:evil_lol: A nie! - Szerlok jeszcze został, to ja się nim zajmę:lol: Super:) ...jeśli wrzucisz chłopaka na jakieś stronki to napisz, dobrze? może wieczorem jeszcze uda mi się trochę poogłaszać:) Quote
Estrella Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Tora&Faro napisał(a):Super:) ...jeśli wrzucisz chłopaka na jakieś stronki to napisz, dobrze? może wieczorem jeszcze uda mi się trochę poogłaszać:) dałam na nasipupile.pl, eoferty.com, ogłoszenia.tasdj.pl, ogłoszenia.adverts.pl (<--tutaj musiałam skrócić tekst, bo była ograniczona ilość znaków) no i na warszawa.szerlok.pl :) Dzisiaj już więcej nie dam rady. Quote
mysza 1 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Gosia, bardzo, bardzo dziękuję za ogłoszenia.:loveu: Nikt nie dzwoni, mam nadzieję, że to chwilowe. Estrella, Tobie też dziękuję. Quote
Tora&Faro Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jezu...nadal mam rozjechane dogo....:shake: zaraz popatrzę gdzie by tu jeszcze Paxa umieścić:) ...też mam nadzieję ze telefon się w końcu rozdzwoni:) Quote
mala_czarna Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jezu...nadal mam rozjechane dogo....:shake: Kolejne "ulepszenia" :( szlag mnie też już trafia. Mysza, kiedy będziesz u Paxa w hotelu? ;) Quote
Ellig Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/20791-Spis-Dom%C3%B3w-Tymczasowych-!/page17 czarodziejka ma jakies wolne miejsce.... Quote
Tora&Faro Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ooo.....jakoś inaczej dogo wygląda, albo mam już omamy:evil_lol: Kolejne ogłoszenia Paxa: dwukropek.pl, wszystkotujest.pl, warszawacity.pl, darmobranie.pl, bazarek.biz, warsza.pl, za0.pl, sogl.pl, wstawaj.pl, e-ogloszenia.com, freecf.pl, mojpupil.pl, ojej.pl, animalia.pl, gielda.bai.pl, vetmozga.com, drobny.com.pl, axelnet.pl Quote
mala_czarna Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Paxiu kochany, co u Ciebie? Jak się czujesz? :) Quote
mysza 1 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 mala_czarna napisał(a):Kolejne "ulepszenia" :( szlag mnie też już trafia. Mysza, kiedy będziesz u Paxa w hotelu? ;) Nie miałam dzisiaj dostępu do kompa a dopiero do domu dotarłam. Ale byłam dzisiaj u Paxika:loveu: Byliśmy na spacerku, wyjęliśmy z 10 kleszczy...:roll:, a potem mały bardzo chętnie wrócił do hotelu, nawet biegł do furtki. Zjadł z apetytem:eviltong: Chciałam wziąć Kostkę na spacer ale p. Beata powiedziała, że ona i tak biega luzem z przodu domu, nawet jej nie widziałam. Na siłę nie wezmę przecież. Ona ma tam chyba fory ;) Trochę dzisiaj nie w porę przyjechałam, bo sunia miała cesarkę dzisiaj i p. Beata mocno nieprzytomna była. Jeśli chodzi o Twoje pytanie- chciałam jechać w sobotę ok południa ale p. Beata prosiła, żeby dzwonić, bo suka ma się szczenić i zamieszanie jakieś może być. Jeśli będę mogła pojechać to gdybyś chciała mogę Cię zabrać- jadę z drugiej strony Wisły a potem Powsińską na Konstancin;) Dostaliśmy wpłatę od Lulki- 150zł:loveu: bardzo dziękujemy:multi: Quote
Tora&Faro Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie miałam dzisiaj dostępu do kompa a dopiero do domu dotarłam. Ale byłam dzisiaj u Paxika:loveu: Byliśmy na spacerku, wyjęliśmy z 10 kleszczy...:roll:, a potem mały bardzo chętnie wrócił do hotelu, nawet biegł do furtki. Zjadł z apetytem:eviltong: Chciałam wziąć Kostkę na spacer ale p. Beata powiedziała, że ona i tak biega luzem z przodu domu, nawet jej nie widziałam. Na siłę nie wezmę przecież. Ona ma tam chyba fory ;) Trochę dzisiaj nie w porę przyjechałam, bo sunia miała cesarkę dzisiaj i p. Beata mocno nieprzytomna była. Jeśli chodzi o Twoje pytanie- chciałam jechać w sobotę ok południa ale p. Beata prosiła, żeby dzwonić, bo suka ma się szczenić i zamieszanie jakieś może być. Jeśli będę mogła pojechać to gdybyś chciała mogę Cię zabrać- jadę z drugiej strony Wisły a potem Powsińską na Konstancin;) Dostaliśmy wpłatę od Lulki- 150zł:loveu: bardzo dziękujemy:multi: A zdjęcia jakieś masz ze spacerku z Paxem?:) Quote
mala_czarna Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 mysza 1 napisał(a): Jeśli chodzi o Twoje pytanie- chciałam jechać w sobotę ok południa ale p. Beata prosiła, żeby dzwonić, bo suka ma się szczenić i zamieszanie jakieś może być. Jeśli będę mogła pojechać to gdybyś chciała mogę Cię zabrać- jadę z drugiej strony Wisły a potem Powsińską na Konstancin;) Mysza, bardzo chętnie!! Czy możesz przesłac mi na PW swój numer telefonu? :) Quote
mysza 1 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Tora&Faro napisał(a):A zdjęcia jakieś masz ze spacerku z Paxem?:) Mam w telefonie, słabe, jak dam radę to wstawię wieczorem, bo mam ostatnio taki cyrk w pracy, ze nie nadążam. mala_czarna napisał(a):Mysza, bardzo chętnie!! Czy możesz przesłac mi na PW swój numer telefonu? :) Zaraz Ci wyślę. Nie wiem jeszcze czy będę jechac i kiedy, bo możliwe, ze będę musiała jechac do Ronji w sprawie Majki. Ale to się okaże szybko. Quote
mysza 1 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Greven napisał(a):Choć podniosę, bo pomóc nie mam jak. Dziękuję, to też ważne, że ktoś zagląda ;) Ja jestem na ostatnich nogach, zarobiona lekko. Quote
Ewanka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Odwiedzamy Paxika, żeby nie czuł się osamotniony :) Mysza, wrzuć w wolnej chwili, te fotki z telefonu. Quote
Ellig Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Musimy pomoc Paxowi.... http://www.dogomania.pl/threads/183657-Ksi%C4%85%C5%BCki-nowe-bestsellery-w-bardzo-atrakcyjnych-cenach-na-Paxa-do-22.04-do-20-00 Quote
Recommended Posts