3 x Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 bazarek na psy pod opieka gusi i myszy i na kaukazy które są w wiecznej dupie finansowej ja podzielę "utarg" po równo Wy ze swoją częśćią zrobicie co chcecie ;) Bazarek kosmetyczny - DIOR, LANCOME, Yves Rocher i Avon edit: czuję się jak spamer ;) na kazdym watku wklejam to samo wiec tutaj postanowilam coś dopisac ;) dobrze mysza ze ty ze mną nie jezdzisz na wygnania jak jestem na nich to momentami przypominają mi się zdjęcia z watku z szydłowca tam to bys zgarneła po 5 za jednym wyjazdem conajmniej :( Quote
mysza 1 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='3 x']bazarek na psy pod opieka gusi i myszy i na kaukazy które są w wiecznej dupie finansowej ja podzielę "utarg" po równo Wy ze swoją częśćią zrobicie co chcecie ;) Bazarek kosmetyczny - DIOR, LANCOME, Yves Rocher i Avon edit: czuję się jak spamer ;) na kazdym watku wklejam to samo wiec tutaj postanowilam coś dopisac ;) dobrze mysza ze ty ze mną nie jezdzisz na wygnania jak jestem na nich to momentami przypominają mi się zdjęcia z watku z szydłowca tam to bys zgarneła po 5 za jednym wyjazdem conajmniej :( Dzięki za bazarek, nie załamuj mnie nawet :( Quote
Hotel KADIF Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 A ja se hopnę chłopaka, niech nie spada! :multi: Quote
mysza 1 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Mało osób zagląda ale i tak wstawię wariata ;) Z Kostką: Quote
Ewanka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Rewelacyny pies, zmienił się nie do poznania ... gdy go znalazłaś, to był tak naszpikowany kleszczami, że poważnie bałam się o jego życie ... a teraz lśniąca sierść i dobry humor :multi: Quote
mysza 1 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Allegro cegiełkowe dla Murzynka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1015787947 rozsyłajcie po znajomych, może ktos kupi. Quote
3 x Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 powiem Ci mysza, że jak patrzę na ten portreci to zajebistego psiaka zgarnęłaś :) Quote
mysza 1 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 3 x napisał(a):powiem Ci mysza, że jak patrzę na ten portreci to zajebistego psiaka zgarnęłaś :) Byle czego nie biorę :evil_lol: Quote
3 x Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 mysza 1 napisał(a):Byle czego nie biorę :evil_lol: jakbyś chciała przez z jakości na ilośc to powiem Ci gdzie jechać :( Quote
Tora&Faro Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Ale Wam się spacerek udał....:):):) ja w okolice Konstancina dzisiaj w końcu nie dotarłam, a szkoda...może następnym razem się uda:) Quote
3 x Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 jeszcze jeden bazarek m. in. dla pasików które wynajduje mysza i gusia: tego na dogo jeszcze nie było - mam nadzieję :evil_lol: Bazarek - bizuteria HANDMADE Quote
mala_czarna Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Śliczny chłopak jest. A ta fotka wspólnie z Kosteczką cud miód i orzeszki :loveu: Quote
mysza 1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 3 x napisał(a):jakbyś chciała przez z jakości na ilośc to powiem Ci gdzie jechać :( :-( wiem Tora&Faro napisał(a):Ale Wam się spacerek udał....:):):) ja w okolice Konstancina dzisiaj w końcu nie dotarłam, a szkoda...może następnym razem się uda:) Gdybyś się wybierała, daj znak, podam Ci adres albo się wybierzemy razem ;) Quote
mysza 1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Znalazłam jeszcze takie z wczoraj z małą Pestką Quote
Tora&Faro Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 mysza 1 napisał(a): Gdybyś się wybierała, daj znak, podam Ci adres albo się wybierzemy razem ;) Super:) dzięki Kochana:loveu: Quote
LAZY Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Piękny! Gdzie ten domek dla niego? Młody, wesoły, śliczny i bezdomny??? Nie może to długo trwać! Quote
go-ja Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Piękny Pax! Wyładniał, aż miło popatrzeć na zdjęcia :) Quote
mysza 1 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Lara napisał(a):kopiuje z podpisu "Owieczka" - Hotelik - (2 wolne miejsca) 782-674-952 Znam Owieczke, nie znam hoteliku, ale wstawiam, moze sie przyda. Zaraz sprawdzę, dziękuję. Wiecie, że nie było nawet jednego telefonu w sprawie Misia. Chyba jednak imię mu zmienię :evil_lol: Macie jakieś propozycje? On i tak nie reaguje na Paxa;) Quote
mysza 1 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Pax do Owieczki iść nie może, bo to uciekinier a boks nie jest kryty. Niestety :( Quote
Recommended Posts