Greven Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 A czemu od Owieczki ucieknie? Ona chyba mieszka w bloku? Quote
mysza 1 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Greven napisał(a):A czemu od Owieczki ucieknie? Ona chyba mieszka w bloku? Nie, ma niekryty kojec i niskie ogrodzenie :( P.S. Temat Bastera coś ucichł po aktualizacji wpłat:evil_lol: Na pewno się pomyliłaś i czegoś nie dopisałaś. Quote
mala_czarna Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Greven napisał(a):A czemu od Owieczki ucieknie? Ona chyba mieszka w bloku? W domku jednorodzinnym. Jest kojec, ale taki prowizoryczny. Paxik ma duszę uciekiniera, nie ma mowy żeby nie nawiał. Greven, wejdź w banerek mojej Kostki. Na jednym ze zdjęć jest zdjęcie kojca. Quote
Greven Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Nie wiedziałam, myślałam że Owieczka mieszka w bloku. mysza... nakradłam... jak zwykle... :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Paxiku jutro Cię zobaczę i czeka Cię dłuugi spacerek. Nowe szelki też czekają. Quote
mysza 1 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Lulka']u Gajowej mialby super:)[/QUOTE] Wiem, marzenie. Zobaczymy. Quote
mysza 1 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Paxik juz u Gajowej, przy nas był grzeczny, zakolegował się z sunią Asi, nie próbował uciekać. Bawił się piłeczką, obisusiał każdy krzaczek, fajny jest. Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował i nie podejmie próby zwiedzania okolicy. Quote
3 x Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 fajnie że Pax zmienił miejsce :) nie chce sie wypowiadac na temat warunków w poprzednim hotelu bo zwyczajnie nie wiem jakie były ale cena była powalajaca jak za bezdomniaka Quote
mysza 1 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Dzwoniłam- Paxik grzeczny, biegał kilka godzin z koleżanką, zjadł, nie wyje, nie piszczy, ogólnie wszystko w porządku. Bardzo się cieszę. Jutro wezmę do do lekarza, bo ma kaszel. Quote
mysza 1 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Zapraszam na bazarek książkowy [url]http://www.dogomania.pl/threads/184832-Ksi%C4%85%C5%BCki-nowe-doskona%C5%82y-prezent-na-Dzie%C5%84-Mamy-do-16.05-do-20-00-na-kilka-ps%C3%B3w?p=14605538#post14605538[/url] Quote
Ewa Marta Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Tylko człowiek wyjedzie na trzy dni, a po powrocie same fantastyczne wiadomości na wątkach zaprzyjaźnionych psów:-) Super!!! Quote
Ellig Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='mysza 1']Wiem, marzenie. Zobaczymy.[/QUOTE] Jak widac marzenia sie spelniaja, super :) Quote
beka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Gajowa mówiła że jak deszcz spadł to Inari pozwoliła mu wejsc do swojego kojca i razem czekały na poprawę warunków atmosferycznych, żeby dalej szalec. Quote
Ewanka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ogromnie się cieszę ze zmian ... Paxik wyraźnie źle się czuł w poprzednim, kosztownym hoteliku. Quote
mala_czarna Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Chyba powinno się pilnie popracować nad jego ucieczkami, bo jedli pójdzie do stałego domku to może być kłopot. Mysza, a czy Beata była bardzo zła?? Matko święta, jak to dobrze, że on się choć na chwilę na tę kupę zatrzymał, bo nie wiem jak ja bym się jeszcze na Dogo pokazała :cool3: Quote
Ewa Marta Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Paxiku kochany, dostałeś właśnie od mojej znajomej Pani Laury 100 złotych:-) Pieniądze już przelałam na konto Myszy. Pani Lauro, pięknie dziękuję! To niesamowicie miłe móc przekazywać tak dużo kasy podarowanej od kogoś, dla psiaka w potrzebie:-) Quote
Ellig Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Ewa Marta']Paxiku kochany, dostałeś właśnie od mojej znajomej Pani Laury 100 złotych:-) Pieniądze już przelałam na konto Myszy. Pani Lauro, pięknie dziękuję! To niesamowicie miłe móc przekazywać tak dużo kasy podarowanej od kogoś, dla psiaka w potrzebie:-)[/QUOTE] Wspaniale!:) Quote
mysza 1 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='mala_czarna']Chyba powinno się pilnie popracować nad jego ucieczkami, bo jedli pójdzie do stałego domku to może być kłopot. Mysza, a czy Beata była bardzo zła?? Matko święta, jak to dobrze, że on się choć na chwilę na tę kupę zatrzymał, bo nie wiem jak ja bym się jeszcze na Dogo pokazała :cool3:[/QUOTE] Otóż okazało się, że Pax zupełnie nie ucieka. U Gajowej biega swobodnie, praktycznie nie jest wcale zamykany (po jedzeniu na trochę), nawet w nocy czy jak nikogo nie ma w pobliżu, zupełnie nie jest zainteresowany ucieczką. Gdyby chciał, swobodnie by przeskoczył płot do sąsiada ale zwyczajnie nie robi tego, bo może swobodnie się wybiegać. Nie dziwię się, że zwiał kiedy próbowałaś go wprowadzić na teren posesji, na której miał do dyspozycji 2m2 powierzchni przez całą dobę. On po prostu fatalnie się tam czuł. [quote name='Ewa Marta']Paxiku kochany, dostałeś właśnie od mojej znajomej Pani Laury 100 złotych:-) Pieniądze już przelałam na konto Myszy. Pani Lauro, pięknie dziękuję! To niesamowicie miłe móc przekazywać tak dużo kasy podarowanej od kogoś, dla psiaka w potrzebie:-)[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc :loveu:. Niestety Paxik choruje :( , pieniążki się przydadzą. Pax ma okropny kaszel, naprawdę straszny, aż cały się pieni. Byliśmy wczoraj u weterynarza, dostał leki ale wiem od Gajowej, ze nie poprawiło mu się za bardzo. Apetyt ma, jest żywiołowy ale kaszle okropnie. Jutro będę musiała znowu z nim jechać, pewnie dostanie steryd. Dostał też spray na skórę grzebietu, gdzie miał zapalenie skóry i w dalszym ciągu go swędzi. Zaraz wkleję wypis. Za wizytę zapłaciłam 80 zł, w karcie jest 0 zł, nie wiem dlaczego, jutro o to zapytam. Wykupiłam tez leki w aptece za 37,18 zł. Kupiłam też piłkę i smakołyki i Paxika i Inari, z którą dzieli podwórko, bardzo im się podobała zabaweczka;) Quote
mysza 1 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='Lulka']moze zlapal kaszel kennelowy w tamtym hotelu???[/QUOTE] Najprawdopodobniej :( Na szczęście szczepione psy nie powinny się zarazić, on nie był szczepiony, bo brał antybiotyki. [URL=http://img59.imageshack.us/i/skanuj0004f.jpg/][IMG]http://img59.imageshack.us/img59/4564/skanuj0004f.jpg[/IMG][/URL] Quote
mysza 1 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Dotarły wpłaty na Paxa, bardzo dziękuję :loveu:: 10 zł Anonim- czy chce się jednak ujawnić? 100 zł- Pani Laura za pośrednictwem Ewy Marty Aha, założyłam Paxowi wątek na forum Hovawartów :eviltong:, trochę dorobiłam ogłoszeń, był jeden telefon- do pilnowania pustej działki... Quote
Recommended Posts