Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Greven']Dobrze, że na razie Pax czuje się dobrze. Heh, ale mu imieniem zasunełaś ;)
Przestań się czepiać. I tak jestem wnerwiona. Skonowałam ostatnie pół godziny, wszystko się wiesza:mad:

Posted

Ewanka napisał(a):
Mysza, na drugim skanie jest widoczny Twój adres.

Rano posłałam 30,- na konto Paxa.

Dzięki za info ale adres jest niewłaściwy, podobnie jak rasa i wiek psa, coś im się kićka w tej lecznicy.

Bardzo dziękuję za wsparcie Paxika.:loveu:

Posted

Wyslalam 20 euro na podane konto. Trzymam kciuki, zeby psiak szybko byl zdrowy i szczesliwy w swoim wlasnym kochajacym domku! :-)
Mirka

Posted

Em_ napisał(a):
Wyslalam 20 euro na podane konto. Trzymam kciuki, zeby psiak szybko byl zdrowy i szczesliwy w swoim wlasnym kochajacym domku! :-)
Mirka

Dziękuję, mam nadzieję, że tak będzie.

Posted

Mysza, widziałam Twojego puchatka ;) On zachowuje się tak jakby miał adhd :) Na spacer z nim nie wyszłam (czasu mało, a ja autobusem przyjechałam), i fotki tylko takie mam. Przepraszam, że już do środka nie wchodziłam :(
W każdym razie absolutnie nie wygląda na chorego! Dzisiaj już normalnie jadł, i mam nadzieję, że o żadnej chorobie nie może być mowy.

Posted

[quote name='mala_czarna']Mysza, widziałam Twojego puchatka ;) On zachowuje się tak jakby miał adhd :) Na spacer z nim nie wyszłam (czasu mało, a ja autobusem przyjechałam), i fotki tylko takie mam. Przepraszam, że już do środka nie wchodziłam :(
W każdym razie absolutnie nie wygląda na chorego! Dzisiaj już normalnie jadł, i mam nadzieję, że o żadnej chorobie nie może być mowy.

Na razie nie jest chory ale każdego dnia może być niestety :(
On po prostu bardzo spragniony jest człowieka, dlatego taki ruchliwy jak kogoś widzi. Kojec mu przeszkadza.

Postaram się pojechać jutro ale nie wiem czy dam radę- mam lekki Meksyk w pracy.

Posted

Być może to naiwne, ale mam wrażenie, że on się komuś zgubił :( Naprawdę pięknie wygląda, nie jest chudy, nie stroni od ludzi, więc chyba nikt nie zrobił mu nigdy krzywdy. Pojęcia już nie mam, ale jeśli ktoś się go pozbył to coś mocno nie tak jest z ludźmi :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Być może to naiwne, ale mam wrażenie, że on się komuś zgubił :( Naprawdę pięknie wygląda, nie jest chudy, nie stroni od ludzi, więc chyba nikt nie zrobił mu nigdy krzywdy. Pojęcia już nie mam, ale jeśli ktoś się go pozbył to coś mocno nie tak jest z ludźmi :(

Może.... jest na allegro, ma wyróżnione.

Nie pisałam, bo zapomniałam, jak staliśmy pod hotelem, Piotrek wsiadł do samochodu, żeby podjechać pod drugą bramę i nie nosić karmy daleko, ja zostałam z nim na smyczy.
Jak samochód ruszył, wpadł w panikę, zaczął szczekać i biec za samochodem ciągnąc mnie tak, że nie mogłam go utrzymać. Wtedy mój pomysł o wyrzuceniu z samochodu stał się bardziej realny... Potwornie zrobiło mi się go żal. :(

Posted

Ja zrobiłam i wysłałam myszy na maila, ale wydaje mi się, że te 3x są znacznie lepsze, niż moje.

Ja też sugerowałam myszy, że on mógł się zgubić, np. podczas polowania.
Zadzwoniłabym do Głównego Łowczego z informacją o takim psie.

Posted

Greven napisał(a):
Ja zrobiłam i wysłałam myszy na maila, ale wydaje mi się, że te 3x są znacznie lepsze, niż moje.

Ja też sugerowałam myszy, że on mógł się zgubić, np. podczas polowania.
Zadzwoniłabym do Głównego Łowczego z informacją o takim psie.

Jeśli się zgubił i odnajdzie się właściciel, to trzeba mu skórę wygarbować za to, że pies w lesie ganiał bez zabezpieczenia. On te kleszcze miał masakryczne:-(

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Jeśli się zgubił i odnajdzie się właściciel, to trzeba mu skórę wygarbować za to, że pies w lesie ganiał bez zabezpieczenia. On te kleszcze miał masakryczne

Różne dziwne rzeczy się zdażają. Może miał obrożę ppk, którą zgubił? A może był jakiś czas temu zabezpieczony ppk spot-onem, ale jak wiadomo i "pod" frontline kleszcz się wślizgnie, mógł wykąpać się kilka razy w leśnym jeziorku, wytarzać w piachu, a potem parę dni łazić po chaszczach i nałapać kleszczy. Tylko gdybam, oczywiście, ale życie potrafi być zaskakujące.

Posted

Moim zdaniem on naprawdę powinien szybko znaleźć dom. Nie piszę tego żeby komukolwiek się podlizać (zresztą jaki to miałoby sens), ale Pax jest 100 razy ładniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciach.