Tora&Faro Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Czyli że mógłby się górą wydostać?:crazyeye:...a to łobuz mały:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Tora&Faro napisał(a):Czyli że mógłby się górą wydostać?:crazyeye:...a to łobuz mały:evil_lol: Zdarza mu się wyskoczyć z kojca na tern posesji ;) Quote
mysza 1 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Byłam dzisiaj u chłopaka, chociaż nie mam najlepszej formy chwilowo ale tak mi go było żal, że pojechałam. Byliśmy na długim spacerku nad wodą, Misio refleksyjny, trochę poszalał ale tez i grzeczny był. Za nic nie chciał wrócić do hotelu, musiałam go na siłę na posesję wciągać, nie jest szczęśliwy :( Marzy mi się fajne miejsce dla niego :( Quote
Tora&Faro Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Szkoda mi go.....Mysza a w tym hotelu psiaki mają zapewnione codzienne spacery? Quote
mysza 1 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Tora&Faro napisał(a):Szkoda mi go.....Mysza a w tym hotelu psiaki mają zapewnione codzienne spacery? Wg mnie na pewno nie a oficjalnie mają. Ale dam sobie rękę odciąć, że nie. Wybiegu też nie ma w zasadzie, jest kawałek ogródka a tam chodzą psy właścicielki. Jak wyszedł z kojca, dostał szału radości. Quote
mysza 1 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 3 x napisał(a):jakiś inny hotel? Wszystkie znane i mniej znane a polecane nie mają miejsc :( Quote
Tora&Faro Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 mysza 1 napisał(a):Wg mnie na pewno nie a oficjalnie mają. Ale dam sobie rękę odciąć, że nie. Wybiegu też nie ma w zasadzie, jest kawałek ogródka a tam chodzą psy właścicielki. Jak wyszedł z kojca, dostał szału radości. ...i za te "super warunki" płaci się 500 zł miesięcznie?:shake: Quote
Hotel KADIF Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 O rany! Gdybym miała kojec przyjęłabym "malucha"! Niestety u mnie wszystkie psy w domu. Wchodzą i wychodzą kiedy chcą, ogród duży.. Na maxa mogłabym przyjąć jednego do 20 kg, ale Pax ...:shake: No za duży jest po prostu! :placz: Quote
mysza 1 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 DIF napisał(a):O rany! Gdybym miała kojec przyjęłabym "malucha"! Niestety u mnie wszystkie psy w domu. Wchodzą i wychodzą kiedy chcą, ogród duży.. Na maxa mogłabym przyjąć jednego do 20 kg, ale Pax ...:shake: No za duży jest po prostu! :placz: On waży 28, może go odchudzę? :eviltong: Quote
Greven Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Nie mogę się doczekać, aż Pax pojedzie w nowe miejsce, a Ty w końcu będziesz o niego spokojna. Quote
Ewa Marta Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 DIF napisał(a):O rany! Gdybym miała kojec przyjęłabym "malucha"! Niestety u mnie wszystkie psy w domu. Wchodzą i wychodzą kiedy chcą, ogród duży.. Na maxa mogłabym przyjąć jednego do 20 kg, ale Pax ...:shake: No za duży jest po prostu! :placz: Ale on jest tylko troszkę za duży... i taki słodziak kochany, tak bardzo kocha ludzi, a tam się po prostu marnuje:-( Quote
Ellig Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ewa Marta napisał(a):Ale on jest tylko troszkę za duży... i taki słodziak kochany, tak bardzo kocha ludzi, a tam się po prostu marnuje:-( Tak, Pax nie jest duzy....Prosze DIF zastanow sie jeszcze....Pliss:) Quote
mysza 1 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Dzisiaj Pax nawiał w czasie spaceru, nie chciał wejść do hotelu i wywinął się z obroży. Dziewczyny go ganiały. On na początku miał szelki ale je przegryzł, chyba będę musiała mu zakładać przed każdym wyjściem. Dobrze, ze zatrzymał się na koopkę, dopadły go ;) Quote
mala_czarna Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Już wrzucam fotki :) Mysza, ja dzisiaj prawie na zawał zeszłam. I żeby on jeszcze nawiał z dala odhotelu, a Paxik już jedną łapą przecież w nim był. Kurcze, to była sekunda... Quote
mysza 1 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Dzięki za spacerek, po prostu zwinny jest:evil_lol::eviltong: Quote
mysza 1 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 A u Owieczki to on by się nie odnalazł? Myślisz, że by nawiał? Quote
mala_czarna Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 mysza 1 napisał(a):A u Owieczki to on by się nie odnalazł? Myślisz, że by nawiał? Szczerze? Nawet o tym nie myśl kochana. Spierniczy. Quote
mysza 1 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 mala_czarna napisał(a):Szczerze? Nawet o tym nie myśl kochana. Spierniczy. Biedny miś :( Quote
*Gajowa* Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 U mnie zwolniło sie dziś miejsce dla psa jednak obawiam się, że Pax będzie przeskakiwał ogrodzenie... Kojec co prawda jest zadaszony, bezpieczny ale u mnie psy w kojcach spędzaja mało czasu. Quote
mysza 1 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 *Gajowa* napisał(a):U mnie zwolniło sie dziś miejsce dla psa jednak obawiam się, że Pax będzie przeskakiwał ogrodzenie... Kojec co prawda jest zadaszony, bezpieczny ale u mnie psy w kojcach spędzaja mało czasu. On takiego normalnego ogrodzenia to nie przeskoczy, on wyskakuje z kojca, bo jest niżej. Z posesji nie ucieka. A ile wysokości ma ogrodzenie? On wg mnie do człowieka lgnie, bo tam siedzi w kojcu cały czas. Quote
*Gajowa* Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ogrodzenie z sąsiadem to siatka 1,5 m a tam są koty ! Ogrodzenie zewnetrzne jest wysokie ale wybieg psiaków przylega do sasiedniej działki - zapraszam na wizję lokalną. Quote
mysza 1 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 *Gajowa* napisał(a):Ogrodzenie z sąsiadem to siatka 1,5 m a tam są koty ! Ogrodzenie zewnetrzne jest wysokie ale wybieg psiaków przylega do sasiedniej działki - zapraszam na wizję lokalną. Jego koty nie interesują, na szczęście. Przyjadę to porozmawiamy :) Quote
Recommended Posts