Greven Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='andzia69']w kojcu, nie kojcu - ale go uwiąż, bo zrobi sobie krzywdę i jakiemuś kocinie...trudno - bezpieczeństwo najważniejsze...[/QUOTE] Sobie on nie zrobi krzywdy, sam jest jak cholerny kot - w moim aucie pomiędzy paką, a siedzeniem kierowcy jest krata prawie pod sam sufit, a on pięknie przeciska dupę... na sekundę utknie, a już po chwili jest po tamtej stronie... i żre pasy, siedzenie... wszystko, na czym można ząb zahaczyć. Do kojca go nie dam, nie mogę narażać kotów. Mieszka w samochodzie. Ale jak długo można? Zaczną się upały, auto odpada... Miałam napisać kilka słów o jego postępach (a są, są naprawdę ogromne!), ale nie mam siły, idę spać :( Quote
Estrella Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 podnoszę Basterka.. eeh, fatalne wieści:shake: Quote
elinka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']On ma cos z podhalana tylko uszy nie takie :):)[/QUOTE] Szarotko, porównaj sobie pieska z reklamy Nord Salmon (reklama ta pojawia się na początku każdej strony i zdjęcia Bastera np. z Twojego postu z poprzedniej, 15 strony. Przecież to prawie ten sam pies :eviltong::lol: Quote
kinia098 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Greven, czy dalej jesteś chętna na sznaucereczkę ?? Quote
Greven Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Zaraz napiszę to, co już dawno miałam napisać (praca, postępy, wpadki), ale najpierw mała fotorelacja. Quote
Greven Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Zdjęcia z przed kilku dni, Kinga i Baster. Baster chodzi z przodu, wolno mu Quote
Greven Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 "Będę musiał ćwiczyć?" "Oj chyba tak..." "Może przez chwilę popalę głupa, to mi dadzą spokój" "Tralala la, nie ma mnie tu-taaaj, fiu fiu ptaszek ćwierka" Quote
Greven Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 "Że co? Siadać? Co to jest siadać? Lepiej pokaż, co masz w ręku..." Quote
Greven Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Czasem chwilę to trwa, ale w końcu Baster siada dla świętego spokoju ;) Quote
Greven Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Pracujemy nad dwoma sztuczkami: daj łapę (nie lubi) ... oraz "poproś" (bez jednoczesnego naskakiwania na człowieka) Quote
Greven Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Dzisiejszy spacer - z koncentracją coraz lepiej Quote
Greven Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Grzecznie mijamy się z wózkiem Basti ładnie prosi Quote
Greven Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Cierpliwość nie jest jego mocną stroną - no ileż można czekać na otwarcie furtki :lol: Quote
andzia69 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 to zdjecie mi sie najbardziej podoba:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ellig Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jestem wklejam link, ten facet przygarnia wlasnie "takie" psy mozna sie Go poradzic , wystarczy do Niego napisac na You Tube. http://www.youtube.com/watch?v=RLsPE6YXiKI&playnext_from=TL&videos=yw1Qw_N792k Na razie nie mam innego pomyslu.... Quote
Recommended Posts