Greven Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Łapki się poplątały ;) Mam jeszcze trochę zdjęć. Quote
Igiełka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Greven z postu co czytam wynika że ten Nasz Basterek wcale się nie męczy ma mnóstwo energii z którą momentami już nie wie co zrobić. Chciał się dzisiaj nacieszyć tym wszystkim dookoła same nowości przy których nie sposób przejść obojętnie. Bawił się pewnie w tropiciela zapachów i w przewodnika podróży... tylko że pewnie ręka Cię bolała po spacerze.:lol: A Basterek był bardzo zadowolony że odkryliście najdalsze zakamarki.:cool3: Quote
Greven Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='Igiełka']Greven z postu co czytam wynika że ten Nasz Basterek wcale się nie męczy ma mnóstwo energii Dokładnie. Kilka godzin spaceru, na którym był na najwyższych obrotach, a on po powrocie nawet nie chciał się położyć na chwilę koło samochodu i odpocząć. Aha, woda w misce jest be, a brudna woda w kałóży cacy. Słodkie miny ;) Quote
Igiełka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jest śliczny prawdziwy dżentelmen z Basterka.:loveu: Greven weż się przyznaj jak byliście na spacerku to przechodnie się pewnie oglądali za Wami?:cool3: Dwie rasy: samoyed lub hasky. Coś mi się zdaje że On się u Ciebie długo nie pogości zaraz będą na Basterka chętni.:lol: Quote
Greven Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Poprosić o niego można i pokazać, jakim się jest uroczym psem... Quote
Igiełka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jak tam u Was jest pięknie nic tylko odpoczywać.:loveu: Greven a były wyscigi w bieganiu po lesie...tylko nie mów że nie. Nie będe się już pytać Kto wygrał.:lol: Quote
Greven Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 "Halo, a to już niby że koniec spaceru?" "No dobra, poleżę chwilę." Quote
Greven Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 "Wiem, że jestem piękny, ale obiecaj, że to ostatnie zdjęcie..." Quote
andzia69 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Greven napisał(a): Niestety, muszę stwierdzić, że charakter ma raczej huskiego, albo innej pierwotnej rasy. Głuchnie, robi się obojętny, gdy się czegoś od niego chce. Raczej nie inicjuje kontaktu, chyba że poprzez kontakt rozumiemy krótkie radosne przywitanie, po którym człowiek przestaje być zauważany. Trzeba by do wątku zaprosić ludzi od huskich, kto pomoże rozsyłać PW? I do kogo najlepiej pisać? czyli bardziej w typie samoyeda? bo huskiego to on nie przypomina - no chyba, ze albinosa:) jest śliczny!:) Quote
malawaszka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 no co ty Andzia? są białe husky - i on tak własnie wyglada Quote
andzia69 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='malawaszka']no co ty Andzia? są białe husky - i on tak własnie wyglada taaa? może;) ja ...wiesz pierwotniakami się bardzo nie interesuję;) dla mnie husky i malamut to w sumie też nie do odrożnienia niektóre - tylko po oczach czasem:) ale wiesz...tak sobie patrzę...jednak on chyba bardziej jednak w typie BOS:p a moze faktycznie białego huskiego?:p [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] taki pies - zagadka:diabloti: [/FONT] Quote
Cudak Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jak zobaczyłam pierwsze zdjęcia od razu skojarzył mi się z moim huskim Igorem [*] Ma bardzo podobny wyraz twarzy. Opis spaceru też nie pozostawia wątpliwości. I śmierdzi podobnie ;) Jeszcze tylko wyć powinien :evil_lol: Quote
Igiełka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cudak bardzo dziękuje Ci za wszystko. Tytuł już zmieniłam.:lol::lol: Quote
Igiełka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cudak A może się jeszcze wstydzi Basterek głośniej odzywać...:evil_lol: Jak się rozkręci to pewnie Greven nie będzie mogła spać w nocy. Quote
Cudak Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Igiełka napisał(a):Cudak bardzo dziękuje Ci za wszystko. Tytuł już zmieniłam.:lol::lol: Nie ma sprawy ;) Igiełka napisał(a):Cudak A może się jeszcze wstydzi Basterek głośniej odzywać...:evil_lol: Jak się rozkręci to pewnie Greven nie będzie mogła spać w nocy. Całkiem możliwe :evil_lol: Quote
Recommended Posts