Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I burzą się o pomówienia i Bóg wie co jeszcze, ostatnie posty.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=109414&p=7171388#p7171388

Cytuję z miau

"Nie ma rozliczeń, bo nie ma wpłat.

Z czego mam się rozliczać?
Z długu za Bastera? Z tego, że obecnie utrzymuje go prywatna osoba?

Słuch o nim nie zaginął, raz na kilka miesięcy pojawiają się informacje o nim na forum fundacji. Nie ma żadnego obowiązku (przeczytaj dokładnie regulamin) meldowania o psie przez n-czasu na jego wątku."

• 3 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nieźle. Psa tylko strasznie szkoda ... piękny był.

I wyczytałam na miau, że jednak Greven trochę kasy na niego nazbierała, na dogo, z bazarków, na miau.
Że ten pierwszy DT od zjedzonej karmy suni pana - miał kosztować 600 zł - bez wyżywienia - to tylko słowa Greven. Ten pan od DT zgłosił działalność gospodarczą, wystawił faktury i odprowadził podatek ?
Pewnie tak, skoro psa na DT dostał od Fundacji - dziwne wobec tego jest to, że skoro podnosi się krzyki o dług - którego się w ogóle nie pomniejsza o wpłaty i kwoty uzyskane z bazarków - to nie wkleja się skanu rachunku, z którego dług ma wynikać.
Zwykli użytkownicy za takie zachowania są banowani.
A Greven, proszę, podaje link do tego wątku, z którego nic nie wynika pisząc potem:

[quote name='"proequo"'][quote name='"kwinta"']proequo , wiesz co - jesteś niemiła :evil:
A ponieważ swego czasu kasę przelałam na Bastera, chciałabym wiedzieć co się z nim dzieje !

Gdzie jest Baster ?????

Odpowiedz na pytanie, a ja sprawdzę czy Twoja odpowiedź jest prawdziwa.
Napisz na priv swoje dane, sprawdzę czy przelewałaś pieniądze na Bastera.
A nawet jeśli nic na niego nie wpłacałaś, to masz prawo do informacji, spokojnie.

Możesz go odwiedzić - tylko daj wcześniej znać, bo obecny opiekun nie życzy sobie wizyt w swoim gospodarstwie, ale postaram się zorganizować spotkanie w najbliższym mieście, żebyś mogła bez problemu trafić.

Ja niemiła? :D

Wejdź w podany link, wirtualnie dowiesz się "gdzie Baster?????" i "co się z nim dzieje".
A jeśli będziesz chciała realnie, to zapraszam do kontaktu i oczywiście w odwiedziny.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=109414&p=7269447#p7269447

Ktoś skądś przywiezie psa gdzieś do miasta - na dowód tego, że pies gdzieś, u kogoś, od nie wiadomo kiedy, za nie wiadomo ile i nie wiadomo do kiedy oraz nie wiadomo w jakich warunkach - ma DT w jakimś enigmatycznym gospodarstwie. Fantastyczne ! :D

Posted

[quote name='E-S']Nieźle. Psa tylko strasznie szkoda ... piękny był.

I wyczytałam na miau, że jednak Greven trochę kasy na niego nazbierała, na dogo, z bazarków, na miau.
Że ten pierwszy DT od zjedzonej karmy suni pana - miał kosztować 600 zł - bez wyżywienia - to tylko słowa Greven. Ten pan od DT zgłosił działalność gospodarczą, wystawił faktury i odprowadził podatek ?
Pewnie tak, skoro psa na DT dostał od Fundacji - dziwne wobec tego jest to, że skoro podnosi się krzyki o dług - którego się w ogóle nie pomniejsza o wpłaty i kwoty uzyskane z bazarków - to nie wkleja się skanu rachunku, z którego dług ma wynikać.
Zwykli użytkownicy za takie zachowania są banowani.
A Greven, proszę, podaje link do tego wątku, z którego nic nie wynika pisząc potem:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=109414&p=7269447#p7269447

Ktoś skądś przywiezie psa gdzieś do miasta - na dowód tego, że pies gdzieś, u kogoś, od nie wiadomo kiedy, za nie wiadomo ile i nie wiadomo do kiedy oraz nie wiadomo w jakich warunkach - ma DT w jakimś enigmatycznym gospodarstwie. Fantastyczne ! :D
paranoja, co?
typowe dla greven!

Posted

E-S napisał(a):
Nieźle. Psa tylko strasznie szkoda ... piękny był.

Szkoda psa, ale wydaje mi się, że są jeszcze szanse by mu pomóc.
Tylko chętnych brak.

Posted

agaga21 napisał(a):
paranoja, co?
typowe dla greven!

Sprytnie bardzo, tyle Ci powiem, powinnyśmy się od niej uczyć ;)

Ale nie wiem, czy typowe - nie znam Greven.

Cudak napisał(a):
Szkoda psa, ale wydaje mi się, że są jeszcze szanse by mu pomóc.
Tylko chętnych brak.

Prawnych możliwości także brak - pies jak rozumiem prawnie jest pod opieką Fundacji. Czyli przy braku woli tej Fundacji do współpracy z osobami z zewnątrz, celem np. zgromadzenia i zabezpieczenia środków finansowych na np. 5 mies. pobyt u Jamora ze szkoleniem psiaka (ależ on piękny, że jeszcze raz westchnę, jak ze snu ! i zbój też jak ze snu - tylko dla odmiany koszmarnego :D) - nie ma możliwości udzielenia mu pomocy, choćby i byli chętni ... to moja taka opinia, ale rzecz jasna mogę się mylić - nie znam wszystkich szczegółów, wiedza jest "dawkowana" przez Fundację i osoby trzecie na różnych portalach, w PW (jak mniemam), więc może ktoś wtajemniczony wie lepiej.

Posted

E-S napisał(a):
Prawnych możliwości także brak - pies jak rozumiem prawnie jest pod opieką Fundacji. Czyli przy braku woli tej Fundacji do współpracy z osobami z zewnątrz, celem np. zgromadzenia i zabezpieczenia środków finansowych na np. 5 mies. pobyt u Jamora ze szkoleniem psiaka (ależ on piękny, że jeszcze raz westchnę, jak ze snu ! i zbój też jak ze snu - tylko dla odmiany koszmarnego :D) - nie ma możliwości udzielenia mu pomocy, choćby i byli chętni ... to moja taka opinia, ale rzecz jasna mogę się mylić - nie znam wszystkich szczegółów, wiedza jest "dawkowana" przez Fundację i osoby trzecie na różnych portalach, w PW (jak mniemam), więc może ktoś wtajemniczony wie lepiej.

Zawsze można prosić "Fundację" by się go zrzekła.............

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

tsu napisał(a):
został dziś uśpiony.

Tak po prostu?? :shake:

owca napisał(a):

• Greven, dopełnij formalności - zmień tytuł wątku albo poproś o zamknięcie Administrację.

• Właśnie - formalności... wystarczy zamknąć wątek i po sprawie, za 3 miesiące nikt nie będzie pamiętał o Basterze... Strasznie go szkoda, może gdzieś indziej miałby szansę... Ja w każdym razie postaram się o nim nie zapomieć ...
    I raczej odtąd dobrze zapamiętam sobie nick Greven, nazwisko Koćmiel i nazwę Proequo - z niczym pozytywnym na pewno mi się nie będzie to kojarzyć.

Posted

kasiek12 napisał(a):

Strasznie go szkoda, może gdzieś indziej miałby szansę... Ja w każdym razie postaram się o nim nie zapomieć ...
    I raczej odtąd dobrze zapamiętam sobie nick Greven, nazwisko Koćmiel i nazwę Proequo - z niczym pozytywnym na pewno mi się nie będzie to kojarzyć.

Greven jest dobrą Osobą i wiem że robi wiele dla zwierząt

Posted

Igiełka napisał(a):
    Greven jest dobrą Osobą i wiem że robi wiele dla zwierząt

Kpisz, czy o drogeępytasz???!!!Tak samo dobrze próbowała zrobić niewidomemu Mieciowi...i jeszcze paru innym zwierzętom. Nie wypisuj, więc bzdur na tym forum. Przejdź na forum PE i tam się produkuj
    '

Posted

Problem w tym, że Igiełka nie ma się gdzie produkować. Od jakiegoś czasu fundacja (choć to chyba za dużo powiedziane) nie ma forum. Mam tylko nadzieję, że jej też już nie ma.

Posted

ale o co chodzi? Zróbcie sobie wątek "napluj na fundacje PE" i sobie tam piszcie. Wątek jest Bastera, jakoś przez tyle stron nikt nie dał rady mu pomóc, to se weźcie na wstrzymanie.

Posted

Według mnie trzeba albo zmienić tytuł, albo zamknąć wątek.
    Donacja, piszesz, że wątek jest Bastera..... tyle, że przez nieudolność i głupotę ludzką jego już nie ma.......
    mariamc, załamałaś mnie informacją, że "fundacja" działa.....:placz: