Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani Misia jutro po biopsji jedzie do Kaji!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::smilecol::smilecol::smilecol:
Tak bardzo się ciesze!!!! Nie mniej jednak dalej potrzebujemy pieniążków na leczenie suni więc bardzo Was proszę jeszcze o wsparcie finansowe!!!

Posted

To wspaniale, będzie miała zupełnie inną rekonwalescencję , rzadko sie odzywam w tym wątku ale cały czas go śledzę . Ja też jeszcze coś wpłacę na Misiunię. Boże tyle tych piesków w potrzebie :shake: !

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
suuuuuuuuuuuuuuuper wiadomość!!!!

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)
Kaja, bomba, swietnie, jak sie ciesze !!!!! bede jej teraz cieplutko i bedzie taka szczesliwa !!!

trzymam kciuki za jutro, musi byc dobrze !!!!

Posted

Ja wpłaciłam na Misię - czy wpłata nie doszła, czy wpłaciłam na złe konto - wpłata na Ewa Pełka.
Bardzo się martwie o sunię - jeśli wpłaciłam źle to ojej, co teraz? Napiszcie, bom już durna?
Miśka - trzymaj się, baby sa dzielne. Moja sunia żyła 2 lata - i dopiero potem sie poddała. Ale dwa lata były pełne miłości (to ta cud-dziewczynka w awatarze).
Jutro myślami będę z Misia i z Wami.

Posted

supergoga dziekujemy ślicznie za pieniązki (zaraz ewa sprawdzi czy są) i za wsparcie duchowe, jest nam to bardzo potrzebne

jest mi przykro z powodu maxi, czytałam...niestety...smierc kogos najblizszego nam jest nieunikniona, ale wiem, ze ostatnie dwa lata z tobą i walka z chorobą były wypełnione ciepłem i miłością
pozdrawiam i jeszcze raz ślicznie dziekuje w swoim imieniu, imieniu ewy i naszej pieknej misi ;)

Posted

Supergoga jak tylko się wbije na konto to napisze, bo coś mi net szwankuje ;) , jeśli wpłata poszła na nr konta i dane podane pare str. wczesniej to wszystko powinno być oki :mdrmed: Przykro mi z powodu sunieczki, ale teraz jest jej na pewno lepiej bez bólu i cierpienia i Maxi czeka na Ciebie :) i wierze że kiedyś się spotkacie!
Boje się troche jutra, ale wiem że suczka będzie już wieczorem w nowym domku:loveu: i to mnie najbardziej cieszy!!!!!
Dziękujemy za pozytywne myślenie, Madzik jutro pewnie mnie będzie reanimować bo w końcu zawału dostane :oops: tyle nerwówki, ehhh dawno tak nie miałam...
Misia, jutro już do domku, bo ciotka już siwego włosa ma przez ciebie!!!!:lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Fifek_Miśki napisał(a):
Dziękujemy za pozytywne myślenie, Madzik jutro pewnie mnie będzie reanimować bo w końcu zawału dostane :oops: tyle nerwówki, ehhh dawno tak nie miałam...
Misia, jutro już do domku, bo ciotka już siwego włosa ma przez ciebie!!!!:lol::evil_lol::evil_lol:

a popieram popieram, normalnie nerwówka, ja sie farbowalam bo pol głowy mi wysiwiało :cool3:

Posted

Gabrysiu wizyte mamy o 13.30, więc to dla nas godzina zero...
Trzymajcie kciuki, a Misia u Kaji ma domek już prawdopodobnie na stałe, nowa Pańcia jest w suni baaardzo zakochana!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Fifek_Miśki napisał(a):
Gabrysiu wizyte mamy o 13.30, więc to dla nas godzina zero...
Trzymajcie kciuki, a Misia u Kaji ma domek już prawdopodobnie na stałe, nowa Pańcia jest w suni baaardzo zakochana!!:loveu::loveu::loveu:

ja pakuje aparat, kaja bierz swój sweterk na wyjsciu bedziecie miec sesje :cool3: