madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 ja juz zagryzam paznokcie co do jutra:p Quote
iwonamaj Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ja też się denerwuję, ale co robić, trzeba czekać...Może będzie dobrze, mamy nadzieję... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 kaja trzymam za słowo, chce zobacxzyc misie w sweterku :loveu: Quote
fona Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 No wlasnie, a czy Misia-łysia ma sweterek, ubrana jest w cos? Kurcze, bo rzeczywiscie zimno... Quote
Fifek_Miśki Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Kochani Misia jutro po biopsji jedzie do Kaji!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::smilecol::smilecol::smilecol: Tak bardzo się ciesze!!!! Nie mniej jednak dalej potrzebujemy pieniążków na leczenie suni więc bardzo Was proszę jeszcze o wsparcie finansowe!!! Quote
Fifek_Miśki Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Bardzo!!! :loveu:Ależ się ciesze!!!! Tak cudownymi wiadomościami się zaczyna tydzień to może być tylko lepiej!!!:multi: Quote
anula1959 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 To wspaniale, będzie miała zupełnie inną rekonwalescencję , rzadko sie odzywam w tym wątku ale cały czas go śledzę . Ja też jeszcze coś wpłacę na Misiunię. Boże tyle tych piesków w potrzebie :shake: ! Quote
URIA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: suuuuuuuuuuuuuuuper wiadomość!!!! Quote
Fifek_Miśki Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Mam do Was jeszcze jedną ogromną prośbę, trzymajcie za nas kciuki jutro!!!! Jutro biopsja...:roll:[SIZE=2] tylko to burzy mój spokój i radość...:-( Quote
fona Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Kaja, wielkie dzieki za ten gest. Misiuniu, trzymaj sie jutro (juz becze...) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 podnosze podnosze podnosze!kaja jeszcze raz pieknie dziekujemy, to odciazy nas z kosztów pobytu w hotelu i czesc pieniedzy bedzie mozna przeznaczyc na leczenie :multi: Quote
panienkabubu Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):) Kaja, bomba, swietnie, jak sie ciesze !!!!! bede jej teraz cieplutko i bedzie taka szczesliwa !!! trzymam kciuki za jutro, musi byc dobrze !!!! Quote
supergoga Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ja wpłaciłam na Misię - czy wpłata nie doszła, czy wpłaciłam na złe konto - wpłata na Ewa Pełka. Bardzo się martwie o sunię - jeśli wpłaciłam źle to ojej, co teraz? Napiszcie, bom już durna? Miśka - trzymaj się, baby sa dzielne. Moja sunia żyła 2 lata - i dopiero potem sie poddała. Ale dwa lata były pełne miłości (to ta cud-dziewczynka w awatarze). Jutro myślami będę z Misia i z Wami. Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 supergoga dziekujemy ślicznie za pieniązki (zaraz ewa sprawdzi czy są) i za wsparcie duchowe, jest nam to bardzo potrzebne jest mi przykro z powodu maxi, czytałam...niestety...smierc kogos najblizszego nam jest nieunikniona, ale wiem, ze ostatnie dwa lata z tobą i walka z chorobą były wypełnione ciepłem i miłością pozdrawiam i jeszcze raz ślicznie dziekuje w swoim imieniu, imieniu ewy i naszej pieknej misi ;) Quote
Fifek_Miśki Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Supergoga jak tylko się wbije na konto to napisze, bo coś mi net szwankuje ;) , jeśli wpłata poszła na nr konta i dane podane pare str. wczesniej to wszystko powinno być oki :mdrmed: Przykro mi z powodu sunieczki, ale teraz jest jej na pewno lepiej bez bólu i cierpienia i Maxi czeka na Ciebie :) i wierze że kiedyś się spotkacie! Boje się troche jutra, ale wiem że suczka będzie już wieczorem w nowym domku:loveu: i to mnie najbardziej cieszy!!!!! Dziękujemy za pozytywne myślenie, Madzik jutro pewnie mnie będzie reanimować bo w końcu zawału dostane :oops: tyle nerwówki, ehhh dawno tak nie miałam... Misia, jutro już do domku, bo ciotka już siwego włosa ma przez ciebie!!!!:lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Fifek_Miśki napisał(a):Dziękujemy za pozytywne myślenie, Madzik jutro pewnie mnie będzie reanimować bo w końcu zawału dostane :oops: tyle nerwówki, ehhh dawno tak nie miałam... Misia, jutro już do domku, bo ciotka już siwego włosa ma przez ciebie!!!!:lol::evil_lol::evil_lol: a popieram popieram, normalnie nerwówka, ja sie farbowalam bo pol głowy mi wysiwiało :cool3: Quote
Fifek_Miśki Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Gabrysiu wizyte mamy o 13.30, więc to dla nas godzina zero... Trzymajcie kciuki, a Misia u Kaji ma domek już prawdopodobnie na stałe, nowa Pańcia jest w suni baaardzo zakochana!!:loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Fifek_Miśki napisał(a):Gabrysiu wizyte mamy o 13.30, więc to dla nas godzina zero... Trzymajcie kciuki, a Misia u Kaji ma domek już prawdopodobnie na stałe, nowa Pańcia jest w suni baaardzo zakochana!!:loveu::loveu::loveu: ja pakuje aparat, kaja bierz swój sweterk na wyjsciu bedziecie miec sesje :cool3: Quote
malawaszka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 ale cudownie :loveu: Kaja jesteś kochana - trzymam :kciuki: żeby wyniki biopsji były pomyślne :loveu: a gdzie robicie? w Sosnowcu czy u Bojarskiego? Quote
Fifek_Miśki Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 U Bojarskiego:cool3: się okaże co to za ziółko :razz: z tych guzów oczywiście :evil_lol::evil_lol: Ale mi humor dopisuje!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts