Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hop do góry

dziewczyny, jeśli zostanie troszke pieniedzy to kupcie Misi sweterek !! prosze ..

ja w wawie za sweterek dla buldoga francuskiego placilam 22 zl, u nas na pewno tansze...

prosze Was o to, bo wiecie jakich rozmiarow jest sunka, kupilabym sama, ale nie mam pojecia jaki duzy ...

prosze, ona tam marznie :(

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonka jak tylko dam rade to oczywiście że pojade :eviltong:
I mocno ją ucałuje, przytule i pomiziam - bo tego jej teraz pewnie najbardziej brakuje... obecności człowieka i ciepłej dłoni głaszczącej po ciele...:-(

Posted

Fifek_Miśki napisał(a):
nie jestem łysolek, sierściucha dosyć szybciutko mi odrasta :eviltong:
Misia:diabloti:

w takim razie podnosze siersciucha!
:evil_lol:

Posted

Dziękuje dziewczyny że jesteście i podnosicie Misię!!! :)

Dziękujemy pięknie ciociom za pieniążki!!!
Iwonka Maj i EwaKardas 50zł
Woźniak Paulina 50zł
Gawrychowska Hanna(Irma) 50zł
Bardzo Wam dziękujemy!!! Kurcze ryczeć mi się chce... tylu dobrych ludzi wokół... dziękuje WAM!!

Posted

Wlasnie mialam napisac, ze tak smutno... Gdyby niunia miala domek, posty "podnosze" i "podnosze" bylyby chociaz przeplatane slowkiem, co Misiula porabia, jak odsypia i czym sie bawi, a tak, ech...

Posted

jestem juz, widzę ze dzielnie podnosicie, wiem ze jak narazie zadnych wiesci :-(
mam nadzieje ze tylko dzisiaj a przed swietami wielkanocymi nasza misia zostanie pieknym króliczkiem wielkanocnym który zagosci w sercu jakiejs cudowenj osoby...