Frotka Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Ważne, że nie odchodziła sama i że przez ostatni rok miała dobry (bardzo dobry!) dom. Była kochana, aż do przesady. Nawet po śmierci pani Misi zrobiła jej grobowiec na którym zasadziła róże. Quote
grazyna9915 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Spodziewałam się zdjęć i nowych wiadomości, a tu............. Bardzo mi przykro! Bardzo współczuję opiekunce! Quote
Fifek_Miśki Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Bardzo długo zbierałam się żeby tu coś napisać... czuje ogromną gorycz i żal... z jednej strony jestem szczęśliwa że Misia trafiła na tak wspaniałą osobę jaką jest jej pani która teraz opłakuje Misie, a z drugiej rozczarowanie, bo nie tak miało być!!!! Miała żyć długo i szczęśliwie...a było tylko albo aż szczęśliwie... Nie wiem czemu ale nie jest dla mnie przypadkiem to że Misia odeszła właśnie teraz, przecież praktycznie rok temu,bo 20 marca kiedy zabierałyśmy ją ze schroniska narodziła się na nowo, dostała szanse życia i wykorzystała ją, czemu tylko przez rok... nie napiszę już nic, bo nie ma takich słów żeby ubrać w słowa to co czuje... Misiulku spoczywaj w spokoju i opiekuj się tam moim cackiem, na pewno go odnajdziesz, przecież w końcu się poznaliście... to dla ciebie maleńka taka była pełna życia.... Quote
zaba14 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dziś już trzeciego psa przenosze do TM :( śpij spokojnie malutka! Quote
Jośka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Tak dawno tu nie zaglądałam i taka wiaomość. Misiu biegaj po zielonych łąkach za tęczowym mostem :-( :-( :-( Quote
Fifek_Miśki Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Misia słoneczko to Twoje pierwsze Święta za TM, niech będą one spokojne i szczęśliwe... Quote
szajbus Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 KOLĘDA DLA NIEOBECNYCH A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawia się cienie, Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny blask Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Ref. Przyjdź na świat By wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas Puste miejsce przy stole Jeszcze raz Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, Ze są puste miejsca przy stole. Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie. Ref. Słowa Sz. Mucha, Muzyka - Preisner Wesołych Świąt ANIOŁECZKI Quote
Fifek_Miśki Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Odwiedzam Cię Rybko.... [*] to już tyle czasu... Quote
Recommended Posts