Fifek_Miśki Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Ja niestety też na morfologii i to psiej się nie znam, ale vet był zasmucony taką ilością :( Pozostaje nam szukać ODPOWIEDZIALNEGO domku dla suni!! i czekać na wynik z biopsji. Quote
irma Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 będzie dobrze, zobaczycie jeszcze Misia będzie zdrowa i szczęśliwa w SWOIM domku i niech nikt nie próbuje myśleć, mówic , pisac inaczej .... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 podnosze!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
iwonamaj Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Spokojnie, z wiarą i optymizmem czekamy na wyniki szukając domku dla Misi! Quote
Monia70 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 O Boże :-( :-( :-( Jak można tak postąpić????? Szlag mnie .......:diabloti: Tylko głowy :flaming: Misiuńku , zdrowiej i do domku szybciutko . Wierzę w domek i zdrowie i trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Fifek_Miśki Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Misia już "wisi" na: www.allegro.pl www.4lapy.pl www.hittdog.com.pl www.anonse.tvs.pl www.bono-polska.pl www.zoo-planet.pl www.kupsprzedaj.pl www.pineska.pl www.se.com.pl www.kupiepsa.pl www.eoferty.com.pl www.oferta.com.pl Jutro podjade do wyborczej, może mi się uda żeby było ogłoszenie na piątek, mam nadzieje że ogłoszenia poskutkują!!!:modla: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 ewa jestes cudowna, miec ciebie obok to skarb :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 hop w górę kochana nie mozesz spadac tak nisko juz ja tego dopilnuje! Quote
Aga_Mazury Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 ...jedziemy w góre i to na 1 stronke bidulko śliczna...:) do rozsądnych ludzi:) mam nadzieję, że do tych poprzednich co wzięli maleńką na 1 dzień nie trafi nigdy żaden piesek....bo na to nie zasługują....zresztą na nic co dobre nie zasługują:2gunfire: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 misiu ciocia ewa poruszyła wszytskie mozliwe portale, musi sie ktos znalesc i zakochać w tobie:loveu: Quote
fona Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Do Kai Kiedy tylko pojawil sie post, ze Misia wraca do hotelu, cisnely mi sie najgorsze slowa, Kaju. Ale powstrzymalam sie przed ocenianiem ciebie, gdyz sama Misi nie wezme i uwazalam, ze nie mam prawa wydawac sadow. Teraz jednak sie ciesze, ze inni wyrazili swoja opinie, bo to, co zrobilas, bylo nieodpowiedzialne i podle. Nie lubie (juz raczej nienawidze) ludzi i ty mnie w tym utwierdzasz. Hoduj dalej schizofreniczne koty (dzieki tobie, bo zetkniecie z psem to trauma), ale juz kolejnych, jak przemina, nie bierz. Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 wiem ze kaja dzisiaj jeszcze czytała czesc postów, mam tez nadzieje ze wejdzie tutaj jeszcze i przeczyta to wszystko i przemyśli...bo na pomoc od niej jest za pozno Quote
andzia69 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 a wiadomo coś o operacji? czy trzeba poczekać na wyniki biopsji???? co do kaji - n.c. bo po co:angryy: Quote
Fifek_Miśki Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Andzia czekamy na wynik biopsji, bo to od niego jest uzależnione czy Misia będzie miała operacje czy nie... Quote
panienkabubu Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 :placz: :placz: o boze.... nie wchodzilam tutaj, bo szczerze powiedziawszy - bałam się .. teraz juz wiem czego :placz: :placz: :placz: :placz: no jak można taką malutką psinkę .. :placz: :placz: :placz: biedną porzucona... :placz: :placz: ja dorzuce sie po 1szym, bo teraz nie dam rady... wybaczcie :placz: :placz: wrzuce na fora w okolicy, jejku no jak mozna bylo ją oddać :placz: :placz: :placz: Madzia, Ewa, trzymajcie sie, uda sie z Miśką, wierze w to, trzymam mocno kciuki !! Misia, trzymaj sie !! My Ci znajdziemy kochany ciepły domek .. Jejku zeby tylko sie udalo z tymi guzami :placz: tak bardzo sie boje o nią ... :placz: :placz: :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 podnoszę naszą perełkę :pissed: :pissed: :pissed: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 podnoszę podnosze podnoszę, niunka nie spadaj nam! Quote
fona Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Panenko Misiu, vy musite byt na prvni strance, pejsku muj oblibeny! Myslim na tebe moc! (czyli podnosze :placz:) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 fona napisał(a):Panenko Misiu, vy musite byt na prvni strance, pejsku muj oblibeny! Myslim na tebe moc! (czyli podnosze :placz:) niewazne w jakim jezyku, wazne ze podnosimy :multi: jestescie cudowni, jestescie z nami ten cały czas, dziekujęmy :buzi: Quote
fona Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A mnie jedno meczy od samego poczatku - SWETEREK. 1. Kaja pisala mniej wiecej tak: nie wzielam psa, ale nie wiedzialam, ze tak z nia zle, glupio mi itd. Jej sweterek ciagle lezy kolo mnie. 2. ktos pytal, czy sunce nie zimno (przeciez byl sweterek, ale nie na psie) 3. Po badaniach Misia poszla do Kai. Ktos pisal: juz nie moge sie doczekac zdjec Misi w sweterku. Cisza 4. Misia wrocila do hotelu - bez sweterka. Kaja nie zdobyla sie nawet na to, zeby choremu ogolonemu psu dac ten cholerny sweterek. Widac trzyma go dla LEPSZEGO psa, bo Misia nie zasluguje. Chce mi sie ryczec Quote
fona Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 I, Misiu, prosze, nie spadaj w takim tempie, bo juz becze przez to wszystko Quote
evita. Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 O jejku, ale się porobiło :shake: . Misiu trzymam za ciebie kciuki i wierzę, że zaświeci jeszcze dla ciebie słoneczko. :kciuki: Quote
grazyna9915 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 godz. 4.37 i mnóstwo postów do przeczytania. Czy jest jakiś plakacik, jeżeli tak to wydrukujemy i porozklejamy w Tychach. Quote
Recommended Posts