Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

będzie dobrze, zobaczycie
jeszcze Misia będzie zdrowa i szczęśliwa w SWOIM domku
i niech nikt nie próbuje myśleć, mówic , pisac inaczej ....

Posted

O Boże :-( :-( :-(
Jak można tak postąpić????? Szlag mnie .......:diabloti:
Tylko głowy :flaming:

Misiuńku , zdrowiej i do domku szybciutko .
Wierzę w domek i zdrowie i trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

...jedziemy w góre i to na 1 stronke bidulko śliczna...:) do rozsądnych ludzi:) mam nadzieję, że do tych poprzednich co wzięli maleńką na 1 dzień nie trafi nigdy żaden piesek....bo na to nie zasługują....zresztą na nic co dobre nie zasługują:2gunfire:

Posted

Do Kai

Kiedy tylko pojawil sie post, ze Misia wraca do hotelu, cisnely mi sie najgorsze slowa, Kaju. Ale powstrzymalam sie przed ocenianiem ciebie, gdyz sama Misi nie wezme i uwazalam, ze nie mam prawa wydawac sadow. Teraz jednak sie ciesze, ze inni wyrazili swoja opinie, bo to, co zrobilas, bylo nieodpowiedzialne i podle. Nie lubie (juz raczej nienawidze) ludzi i ty mnie w tym utwierdzasz. Hoduj dalej schizofreniczne koty (dzieki tobie, bo zetkniecie z psem to trauma), ale juz kolejnych, jak przemina, nie bierz.

Posted

:placz: :placz: o boze....
nie wchodzilam tutaj, bo szczerze powiedziawszy - bałam się ..
teraz juz wiem czego :placz: :placz: :placz: :placz:
no jak można taką malutką psinkę .. :placz: :placz: :placz: biedną porzucona... :placz: :placz:
ja dorzuce sie po 1szym, bo teraz nie dam rady... wybaczcie :placz: :placz:

wrzuce na fora w okolicy, jejku no jak mozna bylo ją oddać :placz: :placz: :placz:

Madzia, Ewa, trzymajcie sie, uda sie z Miśką, wierze w to, trzymam mocno kciuki !!

Misia, trzymaj sie !! My Ci znajdziemy kochany ciepły domek ..

Jejku zeby tylko sie udalo z tymi guzami :placz: tak bardzo sie boje o nią ... :placz: :placz: :placz:

Posted

fona napisał(a):
Panenko Misiu, vy musite byt na prvni strance, pejsku muj oblibeny! Myslim na tebe moc!

(czyli podnosze :placz:)

niewazne w jakim jezyku, wazne ze podnosimy :multi:
jestescie cudowni, jestescie z nami ten cały czas, dziekujęmy :buzi:

Posted

A mnie jedno meczy od samego poczatku - SWETEREK.
1. Kaja pisala mniej wiecej tak: nie wzielam psa, ale nie wiedzialam, ze tak z nia zle, glupio mi itd. Jej sweterek ciagle lezy kolo mnie.
2. ktos pytal, czy sunce nie zimno (przeciez byl sweterek, ale nie na psie)
3. Po badaniach Misia poszla do Kai. Ktos pisal: juz nie moge sie doczekac zdjec Misi w sweterku. Cisza
4. Misia wrocila do hotelu - bez sweterka.

Kaja nie zdobyla sie nawet na to, zeby choremu ogolonemu psu dac ten cholerny sweterek. Widac trzyma go dla LEPSZEGO psa, bo Misia nie zasluguje.

Chce mi sie ryczec