Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie tak jak pisze Anielica, Grażynko załóż Azie nowy wątek, który będzie tylko jej bo ten już jutro będzie na "Już w nowym domku":multi::multi::multi:
Co do kosztów, w przypadku Misi, trafiłyśmy dzięki dziewczynom z dogo na dr. Bojarskiego który rewelacyjnie się zajął Misią no i koszty nie były aż takie przerażające, za biopsje i USG policzył nas wtedy 100zł więc nie jest źle, najlepiej byłoby znaleźć Azie domek zastępczy bo z autopsji wiemy jakie koszty są w przypadku ulokowania psa w hoteliku :shake: Misi hotelik wyniósł ponad 400zł a gdyby był domek choć tymczasowy to 445zł zostałoby zaoszczędzone na pomoc innym psiakom.
Grażynka nic się nie martw pomożemy jak tylko będziemy w stanie :kciuki: będzie dobrze, i jeszcze będziemy świętować "zwycięstwo" Azy :loveu:

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem tu tylko na chwilkę bo zaraz jadę robić zastrzyk kotce po sterylce (drugi zastrzyk w swoim życiu), ale chciałam WAM PODZIĘKOWAĆ, za dodanei mi odwagi. Azie jeszcze dziś wieczorem założę nowy wątek i nie ukrywam, że jest mi raźniej mając w WAS poparcie.

Przepraszam, że się tak rozklejam, ale dopiero w tym roku poznałam tak wielu ludzi którym na sercu leży dobro zwierząt.

Może to głupie ale CHCE SIĘ ŻYĆ.

Misia zmykaj na nową stronę i życzę powodzenia i do zobaczenia bo w Krakowie czasem bywam więc może Cię gdzieś wypatrzę.

Posted

Sledzę wątek misi a teraz czas na Azę, śmiało i odważnie my też dorzucimy się na nią, poradzisz sobie, racjonalnym rozwiazaniem jest domek tymczasowy i szybkie badania, w schronie jest to niemożliwe, poza tym na jakiej podstawie psa wydadzą?

Posted

Możnaby zasugerować "dyrekcji" schroniska że jest domek dla Azy ale chcą najpierw sprawdzić czy sucz nie ma przerzutów na narządy wewnętrzne i potrzebne jest badanie USG na które Grażynka czy ktoś z nas zabierze Aze ;)

Posted

Dziewczyny gratulacje za uratowanie życia pudlisi!:loveu::loveu::loveu: zajęło wam to tylko 25 dni jesteście niesamowite! dobrze że jest ten domek i malutka szczęśliwa.....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Enia tylko 25 dni???:loveu: to tylko i aż 25 dni - z Azą będzie szybciej :evil_lol:
Nawet nie wiecie jak mi Misia leżała na sercu, mój Mateusz już miał mnie dosyć..., ciągle Misia i Misia, z Misią, do Misi, Misia to,Misia tamto... tak się cieszę że już jutrzejszą noc spędzi w swoim nowym domku!!!!!

Posted

No tak macie wielka wprawe Azunia szybciej bedzie szczęśliwa! powodzenia!
moj mąż w domku odłacza necik..........:mad:
muszę u dziecka po kryjomu pionierke uprawiać....:evil_lol:

Posted

U mnie było podobnie- w pracy i w domu temat Misia.
Teraz też powinnam zająć się robotą, bo mam urlop i powinnam coś robić- święta na karku i 20 osób w I dzień świąt. No ale przecież trzeba sprawdzić co u Misi, jak Ptyś przed operacją, co nowego u Pompona itd, itp
Ale że Misi sie udało cieszę się niezmiernie !!!
Tylko co będzie z Azą?

Posted

no no no widzę ze sie temat beze mnie rozkrecił :p

ja mam w planach wypad do krakowa, wiec nie omieszkam, jesli tylko nowa pancia sie zgodzi, odwiedzic misiulke :razz: :multi:

za azunie trzeba sie wziasc jak najszybciej...grazynko dobrze by bylo zeby najpierw znalesc domek tymczasowy i wtedy brac aze i leczyc :p

Posted

Tak Iwonko, dziś najprawdopodobniej będą wyniki...pisze najprawdopodobniej bo nie wiem czy facet który je robi sprężył sięi zdążyłz nimi przed świętami, ale ja wierze że teraz już musi być tylko z górki!!!!
Odezwe się gdzieś kolo 17 jak już będziemy z Misią w domku czekać na Frotkę :loveu:

Posted

Są wyniki!!! To gruczolak!!!!! Misia nie ma nowotworu złośliwego!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jest zdrowa i jeszcze wiele szczęśliwych psich lat przed nią!!!!!!!!!!Właśnie przed chwilą odjechała z Frotką do Krakowa do nowej pani,nowego domku, nowego życia!!! DZIĘKUJE WAM KOCHANI!!! ZA POPARCIE, ZA OTUCHE, ZA PIENIĄŻKI NA MISIULCA!!!
[SIZE=2]
Misia po dzisiejszej kontroli i zapasie antybiotyków na 5 dni ma na swoim koncie 253zł, dzisiejsze oględziny i tablety wyniosły 92zł, więc pozostałe 253zł prosze o instrukcje co dalej z pieniążkami, na którego piesa przeznaczymy :razz:

Posted

Iwonka ja też się bałam ale lepiej być nie mogło :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
No dziękuje Lence za pomoc dziś w "podróżowaniu" bo niestety ja auto mam u lakiernika :angryy:
Wieczorem pewnie odezwie sie Frotka, też była zauroczona Misiulką :loveu: