Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapowiada się piękny weekend słoneczka jej nie braknie,z niecierpliwością czekamy na operację, uda się bo połowa już za nią, trzymamy pazurki estradowe za misię, i domeczek z kart dla tej czarodziejki pilnie, od zaraz....

Posted

aga powiem ci tak...ludzie czy tego cchą czy nie, mają obawy zeby wziasc psa chorego lub takiego który chorował, nie mamy stuprocentowej pewnosci, ze guzy nie są złosliwe a na siłe nie mozemy nikogo zmusic zeby wział psa, pokochał i pozwolił mu odejsc...
nawet jesli sie okaze ze misia nie jest chora, to ludzie jakos inaczej patrzą na takie zwierzę, boją sie ze choroba moze sie nawrócic a oni nie beda mieli siły sie z nią zmagać...

podnoszę cie moj misiaczku!obiecujemy ze juz niedługo bedziesz w domeczku:loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
aga powiem ci tak...ludzie czy tego cchą czy nie, mają obawy zeby wziasc psa chorego lub takiego który chorował, nie mamy stuprocentowej pewnosci, ze guzy nie są złosliwe a na siłe nie mozemy nikogo zmusic zeby wział psa, pokochał i pozwolił mu odejsc...
nawet jesli sie okaze ze misia nie jest chora, to ludzie jakos inaczej patrzą na takie zwierzę, boją sie ze choroba moze sie nawrócic a oni nie beda mieli siły sie z nią zmagać...

Ech. I Ci ludzie nie wiedzą, co tracą. Ale rzeczywiście, trudno kogoś namawiać, trudno zmuszać...

Trzymam kciuki za pudelkę. Bardzo wierzę, że będzie dobrze.

Posted

Ciocia Fifek nie ma neta :( a miala mi przyslac foty! Czy Ciocia Madzik ma foty moze?! Dobra rozdzielczosc, ladna jak zawsze Misia :) Prosim, musze je dac redakcji w poniedzialek!!

Posted

fona napisał(a):
Ciocia Fifek nie ma neta :( a miala mi przyslac foty! Czy Ciocia Madzik ma foty moze?! Dobra rozdzielczosc, ladna jak zawsze Misia :) Prosim, musze je dac redakcji w poniedzialek!!

fona moge ci podesłac te co mam, czyli te co są na forum (tez nie wszystkie) ale dopiero jutro po 17 bo tak koncze prace :-(

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
fona moge ci podesłac te co mam, czyli te co są na forum (tez nie wszystkie) ale dopiero jutro po 17 bo tak koncze prace :-(

Tak, poprosze! a jest szansa, ze beda jeszcze nowe w najblizszych dniach? Ale musze miec cokolwiek!

Misialku, nic sie nie martw, pchelko.

Posted

odpowiadam ewie. Będe dyspozycyjna w poniedziałek, napiszcie gdzie i kiedy. GG odebrałam dopiero teraz wysle jeszcze smsa. Jak mi Ewa poda nr stacjonarny to zadzwonię dzisiaj bo mam darmowe weekendy.