fona Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Hop, hop, plis, wyslij mi te foty misiulka do MP Quote
ekardas Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Zapowiada się piękny weekend słoneczka jej nie braknie,z niecierpliwością czekamy na operację, uda się bo połowa już za nią, trzymamy pazurki estradowe za misię, i domeczek z kart dla tej czarodziejki pilnie, od zaraz.... Quote
iwonamaj Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Misia, pamiętamy cały czas, myślimy o tobie! Quote
Fifek_Miśki Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Misiulku szukaj szybciutko domku i kochanej pańci albo pańcia!!! Quote
iwonamaj Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Jeszcze dwa dni... a potem będzie już tylko lepiej... Quote
Fifek_Miśki Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Jezuniu nawet dziewczyny nie wiecie jak ja się boje tego poniedziałku... :shake: i że ona później sama będzie... i może ją boleć i nikt jej nie przytuli... qwa... Quote
Aga_Mazury Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 ...ale dlaczego nikt jej nie przytuli...nie powie, że jest przy niej i ma zdrowieć bo jest mu potrzebna? :-( Quote
madzia20sosnowiec Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 aga powiem ci tak...ludzie czy tego cchą czy nie, mają obawy zeby wziasc psa chorego lub takiego który chorował, nie mamy stuprocentowej pewnosci, ze guzy nie są złosliwe a na siłe nie mozemy nikogo zmusic zeby wział psa, pokochał i pozwolił mu odejsc... nawet jesli sie okaze ze misia nie jest chora, to ludzie jakos inaczej patrzą na takie zwierzę, boją sie ze choroba moze sie nawrócic a oni nie beda mieli siły sie z nią zmagać... podnoszę cie moj misiaczku!obiecujemy ze juz niedługo bedziesz w domeczku:loveu: Quote
Dabrowka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):aga powiem ci tak...ludzie czy tego cchą czy nie, mają obawy zeby wziasc psa chorego lub takiego który chorował, nie mamy stuprocentowej pewnosci, ze guzy nie są złosliwe a na siłe nie mozemy nikogo zmusic zeby wział psa, pokochał i pozwolił mu odejsc... nawet jesli sie okaze ze misia nie jest chora, to ludzie jakos inaczej patrzą na takie zwierzę, boją sie ze choroba moze sie nawrócic a oni nie beda mieli siły sie z nią zmagać... Ech. I Ci ludzie nie wiedzą, co tracą. Ale rzeczywiście, trudno kogoś namawiać, trudno zmuszać... Trzymam kciuki za pudelkę. Bardzo wierzę, że będzie dobrze. Quote
Fifek_Miśki Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Podnosze nasze kochane słoneczko!!!! Quote
Fifek_Miśki Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 I jeszcze raz podnosze!Ciocie dbajcie bo ja nie mam neta do jutra :placz: Quote
fona Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ciocia Fifek nie ma neta :( a miala mi przyslac foty! Czy Ciocia Madzik ma foty moze?! Dobra rozdzielczosc, ladna jak zawsze Misia :) Prosim, musze je dac redakcji w poniedzialek!! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 fona napisał(a):Ciocia Fifek nie ma neta :( a miala mi przyslac foty! Czy Ciocia Madzik ma foty moze?! Dobra rozdzielczosc, ladna jak zawsze Misia :) Prosim, musze je dac redakcji w poniedzialek!! fona moge ci podesłac te co mam, czyli te co są na forum (tez nie wszystkie) ale dopiero jutro po 17 bo tak koncze prace :-( Quote
paros Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Do góry Misia! Trzymam kciuki za poniedziałkową operację! Trzymam kciuki! :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Frotka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Koniecznie wstawcie zdjęcia i napiszcie ile lat ma sunia. Quote
fona Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):fona moge ci podesłac te co mam, czyli te co są na forum (tez nie wszystkie) ale dopiero jutro po 17 bo tak koncze prace :-( Tak, poprosze! a jest szansa, ze beda jeszcze nowe w najblizszych dniach? Ale musze miec cokolwiek! Misialku, nic sie nie martw, pchelko. Quote
fona Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Frotka, dostane chyba te zdjecia, ktore juz sa kilka stron wczesniej, z agility :) Quote
jotka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 odpowiadam ewie. Będe dyspozycyjna w poniedziałek, napiszcie gdzie i kiedy. GG odebrałam dopiero teraz wysle jeszcze smsa. Jak mi Ewa poda nr stacjonarny to zadzwonię dzisiaj bo mam darmowe weekendy. Quote
Recommended Posts