ekardas Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Odciski juz na zamówienie ale to dla owieczki misiuni, będzie dobrze, zaraz pewnie do nas sie odezwie, czekamy, czekamy..... Quote
Fifek_Miśki Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Kochane ciocie Misia jeszcze jest pod opieką pana weterynarza po 17 jedziemy z madzią po nią, i chciałybyśmy podziękować bardzo bardzo jotce :buzi:że była tak dobra i pojechała z nami zawieźć misie do lecznicy!!!DZIĘKUJEMY!!! przed operacją misia miała RTG płuc wykazało że wszystko wporządku, nie ma zmian :multi: Wieczorkiem napiszemy jak wrócimy od misiulca!!!:p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 trzymac cioteczki trzymac, jak narazie b.dobrze wam idzie :multi: Quote
Fifek_Miśki Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Misia już w hoteliku bezpiecznie dochodzi do siebie :multi: leży poprzykrywana kocykiem, biedna tak zmarnowana... :placz: ale jest dzielna dziewczyna!!! Kupiłyśmy jej fartuszek, piękną czerwoną obróżkę na szczęście i dodatkowo ma kołnierz ale narazie jeszcze nie założony, jutro mamy jechać z nią na kontrole, dziękujemy za kciuki, baaardzo się przydały :buzi:, do końca tygodnia będą wyniki z histopatologii z wyciętych guzów, miejmy nadzieje że wszystko jest ok!! :kciuki: Quote
mosii Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 jak będzie potrzebny domek tymczasowy dla suńki, moze jechac do mnie:) Quote
Fifek_Miśki Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :Rose: Monika kocham cie!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Pewnie że Misia najlepiej jakby przebywała w domku choćby tymczasowym :multi: ale ale, czy Ty aby się nie zakochasz w niej jak w labciu Lakim???:cool1: ale by było.... :eviltong: Misia w hoteliku przebywa już ponad 3 tygodnie :-( i bardzo by jej służył pobyt w domku :Cool!: czekam tylko jeszcze może pani od Frotki jednak zaadoptuje Misiulca :p a jak nie to zawozimy Misiulca na tymczas do Ciebie mosii!!! Quote
iwonamaj Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Całe szczęście, uff! Teraz będziemy czekać na wyniki. Mosi- czy ja dobrze zrozumiałam? Taka wspaniała wiadomość! Quote
Frotka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pani jest zdecydowana w 100 procentach. Chce ją wziąc od zaraz. Osobiście jestem za tym, żeby posiedziała jeszcze trochę w hotelu. Nie wiem jak poważna była ta operacja, ale sądząc po wielkości tych guzów na zdjęciu to nie był taki mały zabieg. Wolałabym, żeby Misia doszła do siebie w tym miejscu,w którym teraz przebywa. Jak już dojdzie to pomyślimy o transporcie. Oczywiście pokryję koszty pobytu Misi w hotelu do czasu transportu. Przelew zrobię jeszcze dziś. Szczegóły proponuję omówić na priva. Fifku - prześlij mi swój numer stacjonarny. Quote
mosii Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 no to domek tymczasowy chyba nie bedzie potzrebny;) Quote
Linee Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 mosii napisał(a):no to domek tymczasowy chyba nie bedzie potzrebny;) Nic się nie martw, ktoś inny wskoczy pewnie i tak na to miejsce u ciebie:) Quote
Fifek_Miśki Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Frotka już posyłam priva ze stacjonarką :razz: Misia hotelik ma opłacony do 13.04. więc myśle że przelew nie będzie potrzebny, ja sama optowałabym za tym by Misia gdzieś w czwartek - piątek wyruszyła do nowego domku, przede wszystkim z racji tego iż w święta (niedziela i poniedziałek) hotelik będzie najprawdopodobniej nieczynny :/ wieczorkiem dziewczynki wrzuce pełne rozliczenie z pieniążków jak narazie wydanych i podam aktualny stan konta Misiulca ;) Quote
Frotka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 To wszystko nie jest takie proste. Ta Pani niedawno straciła kogoś w najbliższej rodzinie, kto zmarł na nowotwór. Dlatego stan Misi musi być stabilny, żeby nie serwować tej Pani dodatkowych atrakcji, tym bardziej, że ona bardzo czeka na psa. Dlatego tak jak pisałam - z uwagi na tą Panią i z uwagi na samą Misię jestem przeciwna szybkiemu przewożeniu Misi i tak jak pisałam - opłacę jej hotel, choć zdaję sobie sprawę, że byłoby dla niej najlepiej gdyby była w domu. Quote
fona Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 czy w takim razie pani wie o jej chorobie, czy nic jeszcze? Quote
Frotka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pani wie o guzkach i operacji, ale nie wie o nowotworze (o ile to rzeczywiście złośliwy nowotwór). Quote
fona Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 nie wie o nowotworze, bo go nie ma! oby, oby, oby! Quote
mosii Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 jezeli to nowotwór złosliwy i sunia ma dni policzone(przepraszam....) zabieram ja do siebie bedzie miała ogród do biegania i damy jej odejsć w najwłasciwszym momencie przepraszam za te słowa......... Quote
Frotka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Rozmawiałam z tą Panią. Chce pieska jak najszybciej. Jest gotowa jechać po niego choćby jutro. Na razie ją wstrzymałam. Niby z Misą po zabiegu wszystko w porządku, ale wolę poczekać. Wstępnie umówiłam się z Fifek na piątek. W czwartek mają być wyniki. Fifek jest dobrej myśli. Mówi, że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Quote
fona Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Hej, w takim razie co z ogloszeniem w MP? Czy mam odwolac, skoro pani Misie chce? Quote
Fifek_Miśki Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Mosii dziękuje Ci ogromnie Aniołku :buzi: Frotka tak jak rozmawiałyśmy, wstępnie na piątek, narazie jeszcze czekamy na wyniki z histopatologii :kciuki: jutro będziemy jechać z Misią na kontrolę, popstrykamy jej fotki, zobaczycie jaka to dzielna dziewczyna, jak przyjechałyśmy po nią, była jeszcze pod wpływem narkozy a już merdała ogonkiem :loveu: słodziacha jedna!!! Quote
iwonamaj Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Wyniki na pewno będą dobre, ale wspaniale że są 2 opcje -na każdą ewentualność. Mosi- nie upieraj się, że nie jesteś aniołem. :-) Quote
URIA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Happy End się zapowiada:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Fifek_Miśki Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Kolejne wpłaty od Was kochani :loveu: Paros Jola 50zł Robert Obroślak (Tiger)30zł Marek Kaliszewski (Kela) 50zł Bardzo bardzo dziękujemy!!!!! A teraz małe rozliczenie z pieniążków Misiulca: konsultacja + biopsja 100zł morfologia 60zł paliwo 50zł hotel(od 20.03.do 14.04.) 442zł operacja + RTG 180zł kołnierz+fartuch i obroża 44zł miski 24zł w sumie wydanych 900zł, na koncie Misi pozostaje 407zł ;) zobaczymy ile zostanie pieniążków to kupi się jej jeszcze ładną smyczke, jakiś kocyk albo legowisko i wspólnie zadecydujemy co z resztą pieniążków zrobić :multi: Quote
Recommended Posts