Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane ciocie Misia jeszcze jest pod opieką pana weterynarza po 17 jedziemy z madzią po nią, i chciałybyśmy podziękować bardzo bardzo jotce :buzi:że była tak dobra i pojechała z nami zawieźć misie do lecznicy!!!DZIĘKUJEMY!!!
przed operacją misia miała RTG płuc wykazało że wszystko wporządku, nie ma zmian :multi:
Wieczorkiem napiszemy jak wrócimy od misiulca!!!:p

Posted

Misia już w hoteliku bezpiecznie dochodzi do siebie :multi: leży poprzykrywana kocykiem, biedna tak zmarnowana... :placz: ale jest dzielna dziewczyna!!!
Kupiłyśmy jej fartuszek, piękną czerwoną obróżkę na szczęście i dodatkowo ma kołnierz ale narazie jeszcze nie założony, jutro mamy jechać z nią na kontrole, dziękujemy za kciuki, baaardzo się przydały :buzi:, do końca tygodnia będą wyniki z histopatologii z wyciętych guzów, miejmy nadzieje że wszystko jest ok!! :kciuki:

Posted

Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :Rose: Monika kocham cie!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
Pewnie że Misia najlepiej jakby przebywała w domku choćby tymczasowym :multi: ale ale, czy Ty aby się nie zakochasz w niej jak w labciu Lakim???:cool1: ale by było.... :eviltong:
Misia w hoteliku przebywa już ponad 3 tygodnie :-( i bardzo by jej służył pobyt w domku :Cool!: czekam tylko jeszcze może pani od Frotki jednak zaadoptuje Misiulca :p a jak nie to zawozimy Misiulca na tymczas do Ciebie mosii!!!

Posted

Pani jest zdecydowana w 100 procentach. Chce ją wziąc od zaraz. Osobiście jestem za tym, żeby posiedziała jeszcze trochę w hotelu. Nie wiem jak poważna była ta operacja, ale sądząc po wielkości tych guzów na zdjęciu to nie był taki mały zabieg. Wolałabym, żeby Misia doszła do siebie w tym miejscu,w którym teraz przebywa. Jak już dojdzie to pomyślimy o transporcie. Oczywiście pokryję koszty pobytu Misi w hotelu do czasu transportu. Przelew zrobię jeszcze dziś. Szczegóły proponuję omówić na priva. Fifku - prześlij mi swój numer stacjonarny.

Posted

mosii napisał(a):
no to domek tymczasowy chyba nie bedzie potzrebny;)

Nic się nie martw, ktoś inny wskoczy pewnie i tak na to miejsce u ciebie:)

Posted

Frotka już posyłam priva ze stacjonarką :razz:
Misia hotelik ma opłacony do 13.04. więc myśle że przelew nie będzie potrzebny, ja sama optowałabym za tym by Misia gdzieś w czwartek - piątek wyruszyła do nowego domku, przede wszystkim z racji tego iż w święta (niedziela i poniedziałek) hotelik będzie najprawdopodobniej nieczynny :/
wieczorkiem dziewczynki wrzuce pełne rozliczenie z pieniążków jak narazie wydanych i podam aktualny stan konta Misiulca ;)

Posted

To wszystko nie jest takie proste. Ta Pani niedawno straciła kogoś w najbliższej rodzinie, kto zmarł na nowotwór. Dlatego stan Misi musi być stabilny, żeby nie serwować tej Pani dodatkowych atrakcji, tym bardziej, że ona bardzo czeka na psa. Dlatego tak jak pisałam - z uwagi na tą Panią i z uwagi na samą Misię jestem przeciwna szybkiemu przewożeniu Misi i tak jak pisałam - opłacę jej hotel, choć zdaję sobie sprawę, że byłoby dla niej najlepiej gdyby była w domu.

Posted

jezeli to nowotwór złosliwy i sunia ma dni policzone(przepraszam....)
zabieram ja do siebie
bedzie miała ogród do biegania i damy jej odejsć w najwłasciwszym momencie
przepraszam za te słowa.........

Posted

Rozmawiałam z tą Panią. Chce pieska jak najszybciej. Jest gotowa jechać po niego choćby jutro. Na razie ją wstrzymałam. Niby z Misą po zabiegu wszystko w porządku, ale wolę poczekać. Wstępnie umówiłam się z Fifek na piątek. W czwartek mają być wyniki. Fifek jest dobrej myśli. Mówi, że wszystko zmierza w dobrym kierunku.

Posted

Mosii dziękuje Ci ogromnie Aniołku :buzi:
Frotka tak jak rozmawiałyśmy, wstępnie na piątek, narazie jeszcze czekamy na wyniki z histopatologii :kciuki: jutro będziemy jechać z Misią na kontrolę, popstrykamy jej fotki, zobaczycie jaka to dzielna dziewczyna, jak przyjechałyśmy po nią, była jeszcze pod wpływem narkozy a już merdała ogonkiem :loveu: słodziacha jedna!!!

Posted

Kolejne wpłaty od Was kochani :loveu:
Paros Jola 50zł
Robert Obroślak (Tiger)30zł
Marek Kaliszewski (Kela) 50zł
Bardzo bardzo dziękujemy!!!!!
A teraz małe rozliczenie z pieniążków Misiulca:

konsultacja + biopsja 100zł
morfologia 60zł
paliwo 50zł
hotel(od 20.03.do 14.04.) 442zł
operacja + RTG 180zł
kołnierz+fartuch i obroża 44zł
miski 24zł
w sumie wydanych 900zł, na koncie Misi pozostaje 407zł ;) zobaczymy ile zostanie pieniążków to kupi się jej jeszcze ładną smyczke, jakiś kocyk albo legowisko i wspólnie zadecydujemy co z resztą pieniążków zrobić :multi: