Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i znowu dogomaniaczki uratowaly psa i nawet nie moga obejzec jego zdjec z nowego domu.gdybym mieszkala w tym miescie to bym od razu sie umowila i popstrykala jej foty no ale jestem z Płocka.

• 3 weeks later...
Posted

Za dwa tygodnie jadę odebrać mojego synka z wakacji, które od zeszłej niedzieli spędza u babci w Krakowie, więc jeżeli możecie mnie umówić na 1 lub 2 lipca to chętnie pobawię się w fotografa.

1 lipca tj. w sobotę będę w Krakowie dopiero na 16.00, ale 2 lipca w niedziele mogę mieć do dyspozycji cały dzień.

Jeżeli mogę się na coś przydać to dajcie znać.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Zdjęć nadal nie ma:eviltong: ale sa wieści od Misi. Ma się bardzo dobrze - dokazuje, rozrabia, bardzo lubi wnuczka swojej Pani, do tego stopnia, że kiedy wnuczek odwiedza Babcię, chodzi za nim wszedzie a jeżlei ma wybrać między pójściem w stronę w którą idzie jej Pani albo w stronę w którą idzie wnuczek - wybiera wnuczka. Lubi nosić patyki, bardzo lubi skoki, czasami dla zabawy wskakuje i zeskakuje z murka. Ma duży apetyt. Niestety zaczynają jej rosnąć nowe guzki.

Posted

O kurcze, tak sie ucieszylam, jak zobaczylam, ze sa wiesci od Misi. Tylko koniec niepokojacy... Mozna je po prostu zostawic? Bo nie byly grozne wtedy...

Posted

Ojej wieści od mojego słoneczka :loveu: ale się cieszę że Misiulec trafił do takiego cudownego domku :loveu: , ja również myślę że nie powinno się już ruszać tych guzków, zwłaszcza że nie są one nowotworowe, a dodatkowo nie ma co suczki osłabiać kolejną narkozą, stresem i operacją.
Frotka prooooszzzeeeee, jakbyś miała możliwość podjedz i cyknij chociaż jedno zdjęcie :modla: , tak baaaardzo chciałabym ją zobaczyć :p

• 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

Zdjęć nie bedzie. Misia nie żyje. Zmarła tydzien temu. Jej Pani do końca wytrwale walczyła o jej życie. Wszystko poszło bardzo szybko. Ok. 2 tygodnie temu Misia starciła apetyt, Pani zrobiła profilaktyczne badania krwi. Okazalo się, że pies miał bardzo zaawansowany nowotwór z przerzutami na wątrobę. Nie pomogły codzienne wizyty w lecznicy, leki, kroplówki, konsultacje. Pani Misi (Soni) nie może dojść do siebie. Jeśli możecie do niej zadzwonić to koniecznie to zróbcie. Bardzo potrzebuje wsparcia.

Posted

Biedna Pani, biedna Misia :bigcry: :bigcry:

Rok to duzo dla zwierzaka...rok...w dobrym domu.

.........niedawno odeszla nasza mielecka koteczka Babunia, ktora tez rok mieszkala u Ani w Gdansku. Tydzien chorowala jak Misienka....Koteczka Babunia z "Pamietnika Babuni".

Posted

Misiu, tego się nie spodziewałam przeczytać...

Tak dzielnie walczyłaś rok temu...

Fifek Miśki, zadzwoń, proszę, do pani. Ona tak bardzo się wtedy bała takiego scenariusza...

Misiu
[*]

I tytuł trzeba zmienić... :placz:

Posted

Frotka napisał(a):
Zdjęć nie bedzie. Misia nie żyje. Zmarła tydzien temu. Jej Pani do końca wytrwale walczyła o jej życie. Wszystko poszło bardzo szybko. Ok. 2 tygodnie temu Misia starciła apetyt, Pani zrobiła profilaktyczne badania krwi. Okazalo się, że pies miał bardzo zaawansowany nowotwór z przerzutami na wątrobę. Nie pomogły codzienne wizyty w lecznicy, leki, kroplówki, konsultacje. Pani Misi (Soni) nie może dojść do siebie. Jeśli możecie do niej zadzwonić to koniecznie to zróbcie. Bardzo potrzebuje wsparcia.

booooze czytam i nie wierze :-( :-( :-( przeciez...nie nie nie, ja sie nie zgadzam!!ona tak chciała życ!!tak bardzo!!:-( :-( :-(

Posted

Wiecie, Misia nie żyje, ale skończyła zycie mając tylko dobre wspomnienia. Będąc kochaną i należąc do kogoś całym sercem. jej Pani dała jej dom, czułość, troskę. Misia nie odchodziła w zapomnieniu - tylko z domu pełnego uczucia.

['] ['] [']

Misiu - tam już psy nie cierpią. Dziękujemy Twojej Pani za serce okazane tobie. czuwaj nad Nią, bo będzie Jej teraz bardzo ciężko.:-(