paros Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Misiu!!! Trzymam kciuki!!! :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Frotka napisał(a):Ta Pani wszystko już ma. no to przeznaczymy nasze rzeczy na innego potrzebującego pieska trzymajcie kciuki nadal, dzisiaj w miare mozliwosci, jesli znajdzie sie transport, pojedziemy do misi, zabierzemy ją na konsultacje, zrobimy zdjątka...i nie widze innej opcji, będzie dobrze :kciuki: Quote
Fifek_Miśki Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Szczerze? Misia zachowuje się tak jakby wczoraj nie miała żadnej operacji :loveu: Boziu ona taka dzielna że aż nie do uwierzenia!! Brykać jej się chciało ale trzeba jej teraz ograniczać ruch do minimum, dostała na pocieszenie żwacz do pożucia :evil_lol:, szwy ładnie wyglądają, nie sączy się nic z nich, ładnie się zaczyna goić!!:multi: w piątek najprawdopodobniej będą te wyniki z histopatologii. Wieczorem madzia wrzuci tu fotki Misiulca z dzisiaj :loveu: Quote
ekardas Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 cieszy jak otwieraja się serca dla zwierząt, czasami ostatni grosz, to piękne i prawdziwe, pozdrowienia dla wszystkich którzy przyczynili sie do tego by pomóc, musi być dobrze przy takim wsparciu, teraz domek i misia odpłaci podziękuje za życie.... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 pięknie napisane ewa :loveu: nadal trzymamy kciuki do piątku, czekamy na wyniki, tylko dobre wchodzą w gre :kciuki: Quote
iwonamaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Misiuniu, słoneczko- zdrowiej nam szybciutko! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 juz juz są foteczki, przepraszam ze tak pozno :oops: proszę panstwa oto mis...KA :evil_lol: :p i takie mam ładne oczatka i jestem bardzo grzeczniutka :lol: a to juz u pani doktor, ciocia ewa sie do mnie przytula i głaska, żeby mniej bolało ;) Quote
Fifek_Miśki Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Hahaha, madzia ja na tym zdjęciu wyszłam jak to ja bym była po tej operacji :evil_lol::evil_lol:a nie Misia :eviltong: Kochane ciocie, Misia zadziwia mnie z każdym dniem coraz bardziej - pozytywnie rzecz jasna :loveu: jest cudowna!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 i taki mam ładny fartuszek zielony :loveu: i takie mam ziaziu straszne :-( przepraszam, ale wklejam a tu juz szczęsliwa wcinam sobie zwaczka :lol: w ciszy i spokoju w hoteliku :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Fifek_Miśki napisał(a):Hahaha, madzia ja na tym zdjęciu wyszłam jak to ja bym była po tej operacji :evil_lol::evil_lol:a nie Misia :eviltong: ciotka ewa po prostu miłosci potrzebowała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
fona Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Dziewczyny, cudnie tak po calym beznadziejnym dniu wrzucic watek Misi i zobaczyc te foty, i przeczytac, ze jest tak dobrze... Miod I ponawiam pytanie, co z ogloszeniem w MP? Rozumiem, ze czekamy do piatku, wtedy albo pani od Frotki ja adoptuje, albo ogloszenie zostaje, si? Ale juz szykuje pieska na jej miejsce, na pewno bedzie wszystko dobrze i MP nie bedzie juz potrzebny :) Quote
iwonamaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Dziewczynki, a może tak trochę tytuł zmodyfikować? Quote
paros Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Misia trzymam kciuki!!! Wracaj szybko do zdrowia!!! :) :calus: :calus: Quote
Fifek_Miśki Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Zmieniłam wedle życzenia :loveu: takie ze mnie zgodne dziecko :evil_lol: I jak ciocie? podoba się "nowa" Misia? To dzięki Wam kochani dostała "bilet" do nowego życia!!! :buzi: Quote
Frotka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Podoba się, podoba :loveu: . Najgorsze jest to że ta Pani już jej nie odpuści, niezależnie od wyników i wszystkiego innego. Hm.......:cool1: . Jakby tak Misia ten tego to jej syn mnie też ten tego :cool3: . Ile cięć ma Misia i gdzie? Jakiej opieki będzie wymagać? Na co trzeba się przygotować? Co to za pryszczol na nosie? Czy ma więcej tych guzków? No i jaka ona jest duża - na zdjęciach wydaje sie wielgachna. PS Fifek się podłamie i nie wyda mi psa. Quote
malawaszka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 o matko ale ryczę - jaka ona dzielna i śliczna :loveu: :multi: :multi: :multi: teraz już będzie tylko lepiej :loveu: Quote
Fifek_Miśki Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Frotka Misia ma trzy cięcia: pod pycholkiem, na brzusiu i pod ogonkiem. 20.04 ma mieć zdjęte szwy,więc gdyby ta Pani miałaby ją u siebie to albo przywiezie Misiulca na zdjecie do Katowic albo jakiś vet godny zaufania w Krakowie by sie tym zajął ;) Na co się trzeba przygotować? Na ogrom miłości jaki spoczywa w ciałku Misi:loveu:, Misia nie będzie wymagała jakiegoś specjalnego traktowania wobec ran pooperacyjnych , normalna pielęgnacja, ograniczenie teraz ruchu. Dostała dziś zastrzyki i tabletki, w piątek o 15 ma jeszcze jedną kontrole i 20 to zdjęcie szwów :cool3: Tylko na fotkach wydaje się wielgachna, Misia waży 14 kg, myśle że jeszcze ze 2 kg jej przybędzie żeby wyglądała normalnie, zresztą zobacz na focie gdzie ją przytulam, że taka duża ona nie jest ;) Guzki wszystkie wycięte ;) a na nochalu coś jej się musiało przykleić ,bo nie miała tego wcześniej a na pewno bym zauważyła :P Quote
grazyna9915 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Jesteście niesamowici!!!!!!!!! Misia zawdzięcza Wam życie! Potraficie zdziałać cuda!!!!!!!11 Jak to się robi???? Jak byłam w schronisku w Tychach widziałam takie kilkuletnie biedactwo, które ma również guzy i wtedy pomyślałam, że to tak jak Misia, jednak opiekun Azy powiedział, że nie da jej się wyleczyć, a weterynarz ze schroniska stwierdził, żeby to wszystko zostawić i nic nie robić. Podobno ją to nie boli, ale......... Przepraszam, że tak uderzyłam w smutne tony, przecież to wątek Misi, ale tak mnie jakoś naszło. Bardzo się cieszę, że wszystko układa się po Waszej myśli, a Misia ma szanse na kochający dom. Powodzenia! Quote
Frotka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Fifku - dziękuję za odpowiedź. Będziemy po Misię w piątek, niezależnie od wszystkiego, tzn. od wyników. Quote
anielica Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 grazyna9915 napisał(a): Jak byłam w schronisku w Tychach widziałam takie kilkuletnie biedactwo, które ma również guzy i wtedy pomyślałam, że to tak jak Misia, jednak opiekun Azy powiedział, że nie da jej się wyleczyć, a weterynarz ze schroniska stwierdził, żeby to wszystko zostawić i nic nie robić. Podobno ją to nie boli, ale......... Boszzzz, może warto o nią powalczyć Grażynko :placz: Chociaż zrobić diagnozę poza schroniskiem i szukać domku - zwłaszcza jeżeli jest tak, jak mówi wet... Nasz Misio lubelski też wydawało się, że w sytuacji beznadziejnej. Wielki jak bania guz na boku, miał być nowotworem. Na dogo zachęcili mnie do zdiagnozowania. Znalazły się pieniądze, była operacja (1 kg. tłuszczak), domek tymczasowy. A teraz Misio już w nowym domu :loveu: Może i Aza ma szanse, nie można jej tak zostawić... Przepraszam za nie na temat. Dla Pudlisi dużo zdrówka!!! Quote
Recommended Posts