Fifek_Miśki Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Hopla już wróciłam :cool3: Fona wysłałam Ci fotki w piątek o 9.44. :mad: nie masz ich???? Qrcze zaraz je wyśle ponownie :eviltong: żeby Misia miała to ogłoszenie ;) Frotka Misi fotki zą pare stronek wcześniej :razz:, dostałam świadectwo szczepienia na którym Misia ma wiek wpisany 7 lat i 2 miesiące, a lekarz wet określił nam ją na około 3 :mad: więc wyśrodkujmy i ma 5 lat :p Quote
milena182 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 czyli jutro jest dzien operacji?(przeczytałam całą jej historie na dogomani w godzinke i jestem wstrzasnieta najbardziej tym ze jakas kinga czy jak jej tam wzieła ja na jeden dzien!) Quote
Fifek_Miśki Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Dokładnie tak Milenko, jutro Misia o 13.00 ma operacje wycięcia wszystkich guzów, trzymajcie robaczki kciuki za małą.... :kciuki: Co do Kaji.... no comments....:angryy: Quote
fona Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cholera, nie dostalam tych zdjec. Na jaki mail slesz? ma byc KAMELON, nie kameleon! Sprobujesz jeszcze raz? Quote
Frotka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Sądząc po fotkach to ona ma te 7 lat na bank hi, hi :lol: . Choć na zdajęciach z agility całkiem dziarsko sobie skacze. Mam dom dla pudelki, ale nie mogłaby być zbyt duża (ze zdjęć nie mogę wywnioskować jakiej jest dokładnie wysokości). Co do wieku - im starsza tym lepsza. Trafiłaby od Krakowa, do koleżanki mojej Babci. Koleżanka młodsza od Babci o prawie 30 lat :oops: . Dopiero co przeszła na emeryturę. Mieszka sama, odwiedza ją czasem dorosły syn. W domu u tej Pani jest stary kot (zawsze miała koty). Nigdy nie miała psa (dlatego uzgodniłyśmy, że pies nie może być młody). Kupy, siki na podłodze, niszczenie, szcezkanie itd.. ją nie przerażają. Z wyciem mógłby być problem, bo Pani mieszka w bloku. Jeżeli Wasza pudelka odpowiada tamu opisowi to dom jest pewny. Quote
madzia20sosnowiec Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 frotka misia jest nastawiona dobrze do kotów, chce wąchac i jest ich ciekawa, kilka razy zdarzyło sie nie zwróciła na nie nawet uwagi ... siku i kupka woła na dwór, ze szczekaniem...hmmm, jest obronna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nikt do domu nie wejdzie :eviltong: Quote
Frotka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pani sprawia wrażenie bardzo odpowiedzialnej. Nie znam jej osobiście, ale wydaje mi się, że to jest bardzo dobre miejsce. Miałam kundelka z wybitym okiem z interwencji. Ta Pani sama zgłosiła się że go przechowa. Chciala og nawet wziąć na stałe, ale w końcu nie udało mi się tego psa odebrać. Trochę wtedy rozmawiałyśmy i odniosłam wrażenie, ze jest to sensowna osoba. Prześlij mi na priva swój numer stacjonarny. Zadzwonię jutro po 20 to porozmawiamy. Quote
Frotka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 A czy wyje jak zostaje sama? Ta Pani, co do zasady, będzie w domu. No, ale czasem będzie oczywiście wychodzić ;) . Quote
URIA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :megagrin: o rrrrrrany ale by było .......................................fajnie!!! jakby domek wypalił:megagrin: Quote
URIA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Malusi Offtopic - :loveu: dziękujemy bardzo!!:loveu: Quote
fona Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 O jeju, teraz trzymamy kciuki podwojnie, za Misie jutro i za domek. o jeju :) Quote
URIA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 HOP i TRZYMAMY DZIŚ KCIUKI, PAZURKI, PIÓRKA, PŁETWY I CO KTO MA:thumbs: Quote
Fifek_Miśki Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Fona ja już wiem czemu nie doszedł mail do Ciebie :evil_lol: bo ja wysłałam na camelon a nie kamelon, po prostu zamieniłam "k" na "c" :oops: Frotka Miśka nie jest kłopotliwym psem:cool3: umie się zachować i jest grzeczniutka w domciu :loveu: jakby wyła to nie wytrzymaliby z nią te 3 tygodnie w hoteliku :eviltong: bo ona najczęściej sama jest w boksie w pokoju :razz: więc myśle że jest psem idealnie spełniającym "warunki" pani :p Dziś WIELKI DZIEŃ!! Mobilizacja ciocie i prosimy o pozytywne fluidy!!!!! Quote
iwonamaj Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 To już dziś!!! Misiuniu, bądż dzielna, jesteśmy z tobą!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 nawet nie wiecie jak sie boje...:oops: Quote
Aga_Mazury Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 :iloveyou: :happy1: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Misia...trzymamy kciuki najmocniej jak można...bądź dzielną dziewczynką... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 trzymajcie cioteczki trzymajcie, musi sie udac:kciuki: Quote
Frotka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Fifku, ta Pani nie stawia żadnych warunków :loveu: . To są moje własne warunki :oops:, napisane w opraciu o to, co wiem o tej Pani. Mocno, mocno trzymam kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Fifek_Miśki Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Frotka no to super!!!:loveu: Więc Misia jest psem idealnie spełniającym te warunki :loveu:,tylko kiedy ta pani mogłaby ją zabrać do siebie? Teraz mamy "na głowie" operacje, nie podoba mi się tylko to że vet nie chciał zrobić EKG żeby sprawdzić serduszko przed operacją, a może to ja już taka przewrażliwona jestem... ehhh... zaniedługo się zbieramy :roll: trzymajcie mocno!!! Quote
malawaszka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 trzymajcie się dzielnie :kciuki: i za domek :kciuki: Quote
fona Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Psi aniele od Misi, czuwaj, kolego. Zaciskamy kciuki ja i wszystkie siersciuchy tutaj. A po operacji Misiul do hotelu jeszcze? Quote
URIA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 własnie bo my tu wszyscy z niecierpliwością czekamy!!:smhair2: Quote
Recommended Posts