ekardas Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Dziewczyny to niebywałe, to prawie cud!! to był maraton solidarności psiej, będzie dobrze, bierzemy następna bidę pod skrzydła, pozdrawia prasa śląska Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 nie wiem własnie, grazynka miała się odezwać...grazynko co z sunką? jak narazie zajmujemy się "walką" ( nie wiem jak to nazwać) z naszym schroniskiem...poczytajcie, proszę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23770&page=27 Quote
grazyna9915 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Sunia ma swój nowy wątek Aza z guzami od kilku lat w schronisku czeka na DOM TYMCZASOWY Za chwilę jadę do Azy, wyciągnę ją na kolejny spacer i porobie kilka nowych zdjęć. Aza jest bardzo wystraszona, chodzi na wciąż przykurczonych łapkach, ale czasami - na spacerze - potrafi się wyprostować i nastawić uszu. Jest biedna i kochana. Misia, byłam w Krakowie w śmigus dyngus wyszłam na spacer z beznadziejną nadzieją, że cię gdzieś wypatrzę, ale się nie udało. Co do rany to oczywiście najlepszy to będzie weterynarz, ale ja swoim kotkom które były po sterylizacji, przemywałam - często sączącą się ranę - "riwanolem" (przepraszam fontetycznie) Quote
fona Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Czekamy na wiesci od Misi-Soni. Misiulku, zdrowiej szybko, sliczna, daj przyklad Azie :) Quote
Tweety Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 no bo w Krakowie, to wiadomo, dobre ludzie są, no to gdzie miała suńcia trafić?:cool3: juuuupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Quote
Jośka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 To wspaniale:multi: że Misia-Sonia ma ciepły i kochany domek.Trzymam :thumbs: za szybkie wyleczenie, miłość napewno wygoji te ranki po operacji. Czy zobaczymy jeszcze zdjęcia z nowego domu? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 a to juz pytac trezba frocie bo to ona ma najwiekszy kontakt z nową pancią misi ;) Quote
Frotka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Zdjęcia jak najbardziej będą,ale w następnym tygodniu, bo teraz mam same pilne psie sprawy, więc Misię, jako mniej pilną, zostawiam na deser. Pani nadal zadowolona z Misi. Weterynarz mówi, że rany ładnie się goją, ale na razie nie zdejmował jeszcze szwów. Pani Misi dezynfekuje rany rivanolem. Poza tym Misia coś tam jeszcze zażywa, ale ogólnie wszystko w porządku. Bawi się, cieszy i zdrowieje. Quote
Frotka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Dzsiaj Misi zdjęto szwy. Rany ładnie się goją. Misia pierwszy raz została spuszczona ze smyczy. Aportowała patyk. Quote
URIA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Super, że sie tak wszystko pięknie układa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
supergoga Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 :multi: :multi: :multi: Cioteczka nie zawsze pisze ale zawsze czyta co u Misieńki i nareszcie może napisać wielkie HURRA. Gratuluję zacięcia i wiary - wszystkim którzy uratowali sunię. Życzę jej samych szczęsliwych dni - i bardzo prosze od ciotki z daleka wymiziac psinke serdecznie. Quote
Fifek_Miśki Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Gabrysiu na szczęscie historia Misiulca skończyła się najcudowniej jak się dało!!! Pani jest w Misi zakochana - z wzajemnością :loveu: Kochane kobietki, jutro reszta pieniążków z Misi zostanie "przekazana" na Hotel i prawdopodobnie konsultacje Azy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24573 , mam nadzieje że nie będziecie mieć mi tego za złe... musimy ratować Azunie :-( Frotka może masz nowe wieści o Misi, bo mnie aż głupio tak ciągle wydzwaniać do nowej panci :oops: Quote
Frotka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 U Misi wszystko dobrze. Pani jest jak najbardziej chętna na sesję zdjęciową, tylko ja nie mam kiedy do niej podejść, więc gdyby był ktoś chętny do zrobienia zdjęć to piszcie do mnie priv - umówię Was. Quote
fona Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 czekamy na foty. kaske jak najbardziej dla Azy! Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 frocia nie ma kogos kto mogłby popstrykac pare fot misi?gdzie dokładnie mieszka nasz skarb?poszukałabym kogos Quote
Frotka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Chciałam się nawet umówić na dzisiaj, ale Misia wyjechała ze swoją Panią do domu pod Krakowem i wróci dopiero po długim weekendzie, a ja już wtedy nie będe miała czasu. Gdyby był ktoś chętny do zrobienia zdjęć to Misia mieszka w dzielnicy, która nazywa się Prądnik Biały, niedaleko ulicy Opolskiej. Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 frocia nie wiesz czy pani z misia jest jutro w domu?cholerka przez ten bład dogo cos mi sie na skrzynce poprzestawiało i nie mam nr ani adresu :-( Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 dobra mam namiary, dostałam dzisiaj od ewy (ewus :buzi:) jutro bede dzwonic i zapytam, czy pani ma wolny czas i czy miałaby ochote sie spotkac :eviltong: Quote
Frotka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ma ochotę, bo sama mnie o to prosiła, ale ja nie miałam czasu i ochoty:eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 frociu to ja jutro bede jechac, zadzwonie rano do tej pani sie z nią umówić :p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 fotki miały byc, ale kiedy zadzwoniłam do pani urszuli, okazało sie ze jest juz zajęta i nie bedzie mogła sie z nami spotkac, pogadam ze znajomymi z krakowa, moze uda sie cos załatwic, frotka jakies wiesci? Quote
Recommended Posts