Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia ma swój nowy wątek
Aza z guzami od kilku lat w schronisku czeka na DOM TYMCZASOWY
Za chwilę jadę do Azy, wyciągnę ją na kolejny spacer i porobie kilka nowych zdjęć.

Aza jest bardzo wystraszona, chodzi na wciąż przykurczonych łapkach, ale czasami - na spacerze - potrafi się wyprostować i nastawić uszu. Jest biedna i kochana.

Misia, byłam w Krakowie w śmigus dyngus wyszłam na spacer z beznadziejną nadzieją, że cię gdzieś wypatrzę, ale się nie udało.

Co do rany to oczywiście najlepszy to będzie weterynarz, ale ja swoim kotkom które były po sterylizacji, przemywałam - często sączącą się ranę - "riwanolem" (przepraszam fontetycznie)

Posted

To wspaniale:multi: że Misia-Sonia ma ciepły i kochany domek.Trzymam :thumbs: za szybkie wyleczenie, miłość napewno wygoji te ranki po operacji.

Czy zobaczymy jeszcze zdjęcia z nowego domu?

Posted

Zdjęcia jak najbardziej będą,ale w następnym tygodniu, bo teraz mam same pilne psie sprawy, więc Misię, jako mniej pilną, zostawiam na deser.

Pani nadal zadowolona z Misi. Weterynarz mówi, że rany ładnie się goją, ale na razie nie zdejmował jeszcze szwów. Pani Misi dezynfekuje rany rivanolem. Poza tym Misia coś tam jeszcze zażywa, ale ogólnie wszystko w porządku. Bawi się, cieszy i zdrowieje.

Posted

:multi: :multi: :multi:
Cioteczka nie zawsze pisze ale zawsze czyta co u Misieńki i nareszcie może napisać wielkie HURRA.
Gratuluję zacięcia i wiary - wszystkim którzy uratowali sunię. Życzę jej samych szczęsliwych dni - i bardzo prosze od ciotki z daleka wymiziac psinke serdecznie.

Posted

Gabrysiu na szczęscie historia Misiulca skończyła się najcudowniej jak się dało!!!
Pani jest w Misi zakochana - z wzajemnością :loveu:
Kochane kobietki, jutro reszta pieniążków z Misi zostanie "przekazana" na Hotel i prawdopodobnie konsultacje Azy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24573 , mam nadzieje że nie będziecie mieć mi tego za złe... musimy ratować Azunie :-(
Frotka może masz nowe wieści o Misi, bo mnie aż głupio tak ciągle wydzwaniać do nowej panci :oops:

Posted

U Misi wszystko dobrze. Pani jest jak najbardziej chętna na sesję zdjęciową, tylko ja nie mam kiedy do niej podejść, więc gdyby był ktoś chętny do zrobienia zdjęć to piszcie do mnie priv - umówię Was.

Posted

Chciałam się nawet umówić na dzisiaj, ale Misia wyjechała ze swoją Panią do domu pod Krakowem i wróci dopiero po długim weekendzie, a ja już wtedy nie będe miała czasu. Gdyby był ktoś chętny do zrobienia zdjęć to Misia mieszka w dzielnicy, która nazywa się Prądnik Biały, niedaleko ulicy Opolskiej.

• 2 weeks later...