Jola i Czterołapy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Przelałam drobiazg Barusiowi. Przecież za DT chłopak musi zapłacić ;) Quote
divia_gg Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Jola+Rani+Sari napisał(a):Przelałam drobiazg Barusiowi. Przecież za DT chłopak musi zapłacić ;) I juz nawet sa na koncie;) Melduje wplyw 28 zł na psine. I zaraz zrobie przelew Jaadze. Och no moglby byc ostatni juz no... Quote
divia_gg Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 No i ja podniose. A najlepiej jakby ktos jegomoscia zaniosl do tego domku wlasciwego... Quote
erka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jakieś maleńkie światełko w tunelu sie pojawiło, ale to jeszce za wcześnie ,żeby się cieszyc. Quote
Jola i Czterołapy Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cieszmy się z małego światełka... Może z czasem rozbłyśnie jak słońce? Quote
divia_gg Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 erka napisał(a):Jakieś maleńkie światełko w tunelu sie pojawiło, ale to jeszce za wcześnie ,żeby się cieszyc. Ja juz nic nie mowie, tylko po cichutku zaciskam kciuki z calych sil:roll: Quote
erka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Zaciskajmy, zaciskajmy, bo jeszcze nic pewnego. Z bardziej pewnych domków nic w końcu nie wychodziło, więc na razie ogłaszajmy chłopaka. Quote
divia_gg Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 erka napisał(a):Mam wiadomość,że światełko coraz jaśniejsze:). erka jak zwykle stopniuje napiecie, ale nauczona doswiadczeniem nie pytam, nie mowie nic tylko grzecznie i cierpliwie kciukam. I to bardzo bardzo mocno:) Quote
Jaaga Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Erka ma rację, ze światelko coraz jaśniejsze. Bary ma jechać do swojego domu. Rozpuściłam wici o nim i Soni wśród znajomych i dzieki temu już byli Państwo go ogladać. Bary oszalał wręcz na punkcie swojej prawdopodobnie przyszłej Pani, ona zresztą też zakochana. Powiedziała, że jest tak sliczny i ma takie spojrzenie, ze powinien zostać psią gwiazdą filmową.Czekam na oficjalne potwierdzenie, bo nieoficjalnie od znajomej juz sie dowiedziałam, ze sie zdecydowali. Quote
Jola i Czterołapy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 O rany! Baruś :) A w jakich okolicach ew. Bary będzie mieszkał? Quote
divia_gg Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jaaga napisał(a):Erka ma rację, ze światelko coraz jaśniejsze. Bary ma jechać do swojego domu. Rozpuściłam wici o nim i Soni wśród znajomych i dzieki temu już byli Państwo go ogladać. Bary oszalał wręcz na punkcie swojej prawdopodobnie przyszłej Pani, ona zresztą też zakochana. Powiedziała, że jest tak sliczny i ma takie spojrzenie, ze powinien zostać psią gwiazdą filmową.Czekam na oficjalne potwierdzenie, bo nieoficjalnie od znajomej juz sie dowiedziałam, ze sie zdecydowali. No to podwajam sile kciukania. I dalej sie jeszcze nie ciesze:cool3: Quote
ewelinka_m Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Barusiu baaaardzo mocno trzymam kciuki!!!!! Quote
kika22 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jaaga napisał(a):Erka ma rację, ze światelko coraz jaśniejsze. Bary ma jechać do swojego domu. Rozpuściłam wici o nim i Soni wśród znajomych i dzieki temu już byli Państwo go ogladać. Bary oszalał wręcz na punkcie swojej prawdopodobnie przyszłej Pani, ona zresztą też zakochana. Powiedziała, że jest tak sliczny i ma takie spojrzenie, ze powinien zostać psią gwiazdą filmową.Czekam na oficjalne potwierdzenie, bo nieoficjalnie od znajomej juz sie dowiedziałam, ze sie zdecydowali. Trzymam kciuki za Ciebie Bary Quote
Jola i Czterołapy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zaglądam... Czy są nowe wiadomości? Nie ma... To zaglądnę znowu koło południa :) Quote
wojtuś Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Kochane Cioteczki ale byłoby super:) Jak jednak Divia mówi, należy ze spokojem poczekać.... Bary Przyjacielu ... może to właśnie ten domek ;);) Quote
Jaaga Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Bary ma jechac do nowego domu ok. 20.06, jak już jego przyszli opiekunowie uporaja sie z przeprowadzka do domu i ogarną się trochę w nowym miejscu. Czekał tyle, to wytrzyma jeszcze trochę ;). Będzie mieszkał parę minut drogi od nas, tak że nigdzie daleko nie wyjeżdża. Quote
wojtuś Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ale super:) Bary no to jeszcze 10 dni u Jaagi, sprawuj się..... Quote
kika22 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jaaga napisał(a):Bary ma jechac do nowego domu ok. 20.06, jak już jego przyszli opiekunowie uporaja sie z przeprowadzka do domu i ogarną się trochę w nowym miejscu. Czekał tyle, to wytrzyma jeszcze trochę ;). Będzie mieszkał parę minut drogi od nas, tak że nigdzie daleko nie wyjeżdża. Super wiesci, czyli robimy wielkie odliczanie 10............. Quote
Jola i Czterołapy Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Rany... :) Chwilę mnie nie było, a tu taka nowość... Bardzo się cieszę, ze Bary będzie miał swój własny domek! :) Quote
Jola i Czterołapy Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Bary, przepraszam za OT! NAKARM PSA: http://szerlok.pl/nakarm_psa/ ;) Quote
andzia69 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 aż oczom nie wierzę w to co czytam:crazyeye: to zaciskam kciuki do 20:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts