Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaW napisał(a):
No to super. Do tej pory zawsze miałam takie zaświadczenie i jakbym sama przy kontroli im w łapy tego nie dawała to nikt by się nawet o to zaświadczenie nie zapytał.

To robisz sobie wycieczkę w niedzielę do miasta Łodzi?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dana1 napisał(a):
Diana14To chyba Ci się wystawy pomyliły bo nie było planu sędziowania nawet...

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. W zeszłym roku plany ringowe były na stronie i w tym roku też będą. Sama je wstawiałam na stronę zk. Dana1

O ile dobrze pamiętam, to:

1. plany były, ale przed klubówkami.

2. przed wystawą międzynarodową nie było, bo oddział w Łodzi nie miał jeszcze swojej strony www

Posted

A czy ktos z Lodzi moglby mi powiedziec jak dojechac z dworca lodz kaliska na wystawe? Albo polecic jakies tanie taksowki,w ktorych mozna tez psa przewiezc. Z gory dzieki!

Posted

agacia napisał(a):
A czy ktos z Lodzi moglby mi powiedziec jak dojechac z dworca lodz kaliska na wystawe?

Z tego co widziałam na mapie kawałek jest. Ale też się podpisuję pod prośbą.

Posted

Eurasierka napisał(a):
wydaje mi się, że spokojnie można przebyć ten odcinek pieszo - to dosłownie dwa kroki :lol:

Z dworca kaliskiego? W żadnym wypadku bo się zamęczą i nigdy nie dojdą :P
Agacia proponuję zadzownić pod numer 0 800 400 400 (chyba tak to było...:roll: ) i zamówić taksówke. Pod dworcem oczywiscie stoją, ale jak sobie policza to nie wiem...

Posted

Ja ponownie zwracam się do Was z prośbą o pożyczenie psiaka na MP.czywiscie tylko wtedy gdy pies bedzie po ocenie i nie bedzie sie mnie bał :) Zalezy mi na malych lub srednich najlepiej dlugowlosych,"pokazowych" psaiakach :)

Pozdrawiam,

Martyna Sapała :)

Posted

A czy z jakiegos dworca jest tam blizej? Ja bede w lodzi dopiero o 10.30 wiec na stadion chcialabym sie dostac jak najszybciej to moze zdaze na suczki weteranki:cool3:

Posted

martyna.. moge pozyczyc shetlanda... ona nie jest wielka wielbicielka wystaw ale jak bys nic nie znalazla innego, a lexi by sie chciala z toba wystawic (najpierw zalecam wyprobowac ;) bo nie gwarantuje )

Posted

Gracjanno bardzo dziekuje za propozycje :) Jeśli ona bedzie chciala ze mna pojsc to ja się pisze na wystawienie szetlanda na Młodym Prezenterze :) One są grupa I,w sobote tak??

Pozdrawiam