jo-jo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 AnkaW napisał(a):Szkoda że nie będzie katalogu przedwystawowego, przydałby sie chociaż ilościowy :cool1: oj tak to zdecydwanie 8) Quote
Agasia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Oddzial lodzki nigdy takich rzeczy niestety nie robil, ale moze nas zadzwiwi...:) Quote
jo-jo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 nie no my na klub sami stworzyliśmy sobie stawki :lol: Quote
Diana14 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Nic nie będę węszyć moje drogie, a na telefon to nie sądzę żeby ktoś cos powiedział. Ilosciowe stawki chyba będą. Quote
UTAAP Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Diana14 napisał(a):Nic nie będę węszyć moje drogie, a na telefon to nie sądzę żeby ktoś cos powiedział. Ilosciowe stawki chyba będą. LIPA:angryy: Quote
Gracjana Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 dla mnie dobre i to ...:roll: ale jak lodz zadnych info nie poda to :mad: :lol: Quote
efra-husky Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 czy już coś wiadomo kiedy ewentualnie pojawi się plan sędziowania ? :razz: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 no nie wiem wczoraj jeszcze przyjmowali :razz: Quote
efra-husky Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 jo-jo napisał(a):no nie wiem wczoraj jeszcze przyjmowali :razz: :crazyeye: no to ten 10-ty im się wydłużył ;) :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 znaczy wczoraj chcieli jeszcze pouzupełniać przynajmniej stawki dozie żółtych psów a jak w innych rasach nie wiem... Quote
Juta Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Agasia napisał(a):Oddzial lodzki nigdy takich rzeczy niestety nie robil, ale moze nas zadzwiwi...:) O ile mnie pamięć nie myli to w zeszłym roku był katalog przedwystawowy! Nie pamiętam czy tylko ilość psów w poszczególnych klasach i rasach czy także z pełnymi ich danymi, ale BYŁ. Quote
$andwich Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Czy ma ktoś może wolne miejsce w samochodzie dla jednej osoby i psa, jedzie do Łodzi w niedziele oraz jedzie/przejeżdża przez Śląsk (okolice Gliwic, Katowic)? Quote
Diana14 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Juta napisał(a):O ile mnie pamięć nie myli to w zeszłym roku był katalog przedwystawowy! Nie pamiętam czy tylko ilość psów w poszczególnych klasach i rasach czy także z pełnymi ich danymi, ale BYŁ. To chyba Ci się wystawy pomyliły bo nie było planu sędziowania nawet...:roll: Quote
jo-jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 My jedynie przed klubem wiedzieliśmy co gdzie jak i kiedy ;-) Quote
AnkaW Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Małe pytanko, czy ocenianie psów odbędzie na polu, czy pod namiotami, gdzieś o czymś takim słyszałam :hmmmm: :???: Quote
dana1 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Diana14To chyba Ci się wystawy pomyliły bo nie było planu sędziowania nawet... Nie wprowadzaj ludzi w błąd. W zeszłym roku plany ringowe były na stronie i w tym roku też będą. Sama je wstawiałam na stronę zk. Dana1 Quote
UTAAP Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 AnkaW napisał(a):Małe pytanko, czy ocenianie psów odbędzie na polu, czy pod namiotami, gdzieś o czymś takim słyszałam :hmmmm: :???: Odkad pamietam, zawsze wystawa w Lodzi byla calkowicie na powietrzu, ringi takie normalne niezadaszone. Tylko konkurencje finalowe, ktore sa na plycie stadionu, odbywaja sie pod takim niby namiotem, bo dach materialowy jest, ale bez scianek;) Quote
Zeliika Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Kiedy beda wysylane potwierdzenia? Wyjezdzam na dlugi weekend i na wystawe bede dojezdzac prosto z wyjazdu... Czy bedzie wymagane zaswiadczenie od weta czy samo szczepienie (w paszporcie)? Kiedy mozna liczyc na plan sedziowania na stronie? Quote
AnkaW Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 UTAAP napisał(a):Odkad pamietam, zawsze wystawa w Lodzi byla calkowicie na powietrzu, ringi takie normalne niezadaszone. Tylko konkurencje finalowe, ktore sa na plycie stadionu, odbywaja sie pod takim niby namiotem, bo dach materialowy jest, ale bez scianek;) dzięki za odpowiedź :lol: :lol: Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Właśnie kiedy możemy liczyć na potwierdzenia?? :roll: i kiedy coś na stronie się pojawi :angryy: Quote
AnkaW Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Zeliika napisał(a):Kiedy beda wysylane potwierdzenia? Wyjezdzam na dlugi weekend i na wystawe bede dojezdzac prosto z wyjazdu... Czy bedzie wymagane zaswiadczenie od weta czy samo szczepienie (w paszporcie)? Kiedy mozna liczyc na plan sedziowania na stronie? Na drugiej stronie informacji o wystawie w UWAGACH pisze: "Na Wystawę będą przyjmowane psy z aktualnym świadectwem zdrowia i szczepienia przeciwko wściekliźnie" Quote
Agasia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ale Lodz jakos nigdy szczegolnie sie do zaswiadczen nie przykladala (w tamtym roku nawet nie spotkalismy zadnego weta przy wejsciu wchodzac z 4 psami ;) ) wiec wpis w paszporcie to szczyt ;) Quote
AnkaW Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No to super. Do tej pory zawsze miałam takie zaświadczenie i jakbym sama przy kontroli im w łapy tego nie dawała to nikt by się nawet o to zaświadczenie nie zapytał. Quote
Agasia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 AnkaW napisał(a):No to super. Do tej pory zawsze miałam takie zaświadczenie i jakbym sama przy kontroli im w łapy tego nie dawała to nikt by się nawet o to zaświadczenie nie zapytał. No wlasnie... ;) Ja co do Lodzi to narazie mam jedynie beagle do wystawiania w planie... Wiec 2 dzien wolny :crazyeye: Quote
Recommended Posts