Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisał(a):
Nic nie będę węszyć moje drogie, a na telefon to nie sądzę żeby ktoś cos powiedział. Ilosciowe stawki chyba będą.

LIPA:angryy:

Posted

Agasia napisał(a):
Oddzial lodzki nigdy takich rzeczy niestety nie robil, ale moze nas zadzwiwi...:)

O ile mnie pamięć nie myli to w zeszłym roku był katalog przedwystawowy! Nie pamiętam czy tylko ilość psów w poszczególnych klasach i rasach czy także z pełnymi ich danymi, ale BYŁ.

Posted

Juta napisał(a):
O ile mnie pamięć nie myli to w zeszłym roku był katalog przedwystawowy! Nie pamiętam czy tylko ilość psów w poszczególnych klasach i rasach czy także z pełnymi ich danymi, ale BYŁ.

To chyba Ci się wystawy pomyliły bo nie było planu sędziowania nawet...:roll:

Posted

Diana14To chyba Ci się wystawy pomyliły bo nie było planu sędziowania nawet...

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. W zeszłym roku plany ringowe były na stronie i w tym roku też będą. Sama je wstawiałam na stronę zk. Dana1

Posted

AnkaW napisał(a):
Małe pytanko, czy ocenianie psów odbędzie na polu, czy pod namiotami, gdzieś o czymś takim słyszałam :hmmmm: :???:

Odkad pamietam, zawsze wystawa w Lodzi byla calkowicie na powietrzu, ringi takie normalne niezadaszone. Tylko konkurencje finalowe, ktore sa na plycie stadionu, odbywaja sie pod takim niby namiotem, bo dach materialowy jest, ale bez scianek;)

Posted

Kiedy beda wysylane potwierdzenia? Wyjezdzam na dlugi weekend i na wystawe bede dojezdzac prosto z wyjazdu... Czy bedzie wymagane zaswiadczenie od weta czy samo szczepienie (w paszporcie)?
Kiedy mozna liczyc na plan sedziowania na stronie?

Posted

UTAAP napisał(a):
Odkad pamietam, zawsze wystawa w Lodzi byla calkowicie na powietrzu, ringi takie normalne niezadaszone. Tylko konkurencje finalowe, ktore sa na plycie stadionu, odbywaja sie pod takim niby namiotem, bo dach materialowy jest, ale bez scianek;)

dzięki za odpowiedź :lol: :lol:

Posted

Zeliika napisał(a):
Kiedy beda wysylane potwierdzenia? Wyjezdzam na dlugi weekend i na wystawe bede dojezdzac prosto z wyjazdu... Czy bedzie wymagane zaswiadczenie od weta czy samo szczepienie (w paszporcie)?
Kiedy mozna liczyc na plan sedziowania na stronie?

Na drugiej stronie informacji o wystawie w UWAGACH pisze:
"Na Wystawę będą przyjmowane psy z aktualnym świadectwem zdrowia i szczepienia przeciwko wściekliźnie"

Posted

Ale Lodz jakos nigdy szczegolnie sie do zaswiadczen nie przykladala (w tamtym roku nawet nie spotkalismy zadnego weta przy wejsciu wchodzac z 4 psami ;) ) wiec wpis w paszporcie to szczyt ;)

Posted

No to super. Do tej pory zawsze miałam takie zaświadczenie i jakbym sama przy kontroli im w łapy tego nie dawała to nikt by się nawet o to zaświadczenie nie zapytał.

Posted

AnkaW napisał(a):
No to super. Do tej pory zawsze miałam takie zaświadczenie i jakbym sama przy kontroli im w łapy tego nie dawała to nikt by się nawet o to zaświadczenie nie zapytał.

No wlasnie... ;)

Ja co do Lodzi to narazie mam jedynie beagle do wystawiania w planie... Wiec 2 dzien wolny :crazyeye: