martyna. Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Gracjanno ja na wszelki wypadek zglosiłam się gdy wysyłałam zgloszenie psa mojej siostry :) Własnie była bym bardzo wdzieczna gdybys zobaczyla jak nam to wyjdzie :) Pozdrawiam Quote
Diana14 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 agacia napisał(a):A czy z jakiegos dworca jest tam blizej? Ja bede w lodzi dopiero o 10.30 wiec na stadion chcialabym sie dostac jak najszybciej to moze zdaze na suczki weteranki:cool3: Agacia wydaje mi się, że najblizej jednak jest z kaliskiego, ale bezpośrednio spod dworca chyba nic nie masz. Ja bym Ci jednak proponowała wziąść taksówkę tak dla pewności. Quote
jo-jo Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 no dobra czekamy na potwierdzenia i na stawki!! Ja wiem jedynie z iloma psami ale chce wiedzieć z kim albo ich właścicieli ! :angryy: Quote
Diana14 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 jo-jo napisał(a):no dobra czekamy na potwierdzenia i na stawki!! Ja wiem jedynie z iloma psami ale chce wiedzieć z kim albo ich właścicieli ! :angryy: jo-jo a coś Ci to da jak się dowiesz? Nie rozmumiem tej nerwówki u niektórych...:roll: Quote
talut Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Jojo a skąd wytrzasnęłaś info o ilości psów? :cool3: Quote
jo-jo Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Diana14 napisał(a):jo-jo a coś Ci to da jak się dowiesz? Nie rozmumiem tej nerwówki u niektórych...:roll: Wiesz mi to dużo da..poprostu lubie wiedzieć z kim stoja w klasie 8) Quote
Agasia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Czekajac dzis na potwierdzenie z Dobrego Miasta - dostalam w Lodzi ;) Super ze oddzial sie tak szybko sprezyl i juz sa ;) Quote
jo-jo Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Agasia napisał(a):Czekajac dzis na potwierdzenie z Dobrego Miasta - dostalam w Lodzi ;) Super ze oddzial sie tak szybko sprezyl i juz sa ;) uu to może i ja któreś dostane :loveu: Quote
Gracjana Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 kiedy stawki :loveu:?????????????? bo dzies juz sroda... nieladnie lodz...:shake: ktos napisal ze rok temu byly stawki... co za bzdura... nawet strony zk lodz chyba nie bylo... a ja dzwonilam 2 dni wczesniej i tylko mi ilosc shetlandow ogolenie podali bo w stawkach niechcieli...:shake: Quote
milem Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 dzwoniłam do nich ostatnio w sprawie stawek i potwierdzenia i powiedziano mi, że będzie podana tylko ilość psów w danej klasie Quote
Musiałek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 milem napisał(a):dzwoniłam do nich ostatnio w sprawie stawek i potwierdzenia i powiedziano mi, że będzie podana tylko ilość psów w danej klasie dla mnie dobre i to tylko pytanie kiedy to podadza bo ide w piątek na urlop :lol: Quote
talut Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 my też już dostaliśmy potwierdzenie :multi: ale jaki numer odległy :lol: 2200 z końcówką ;) Quote
jo-jo Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ja to największy to 700 z kawałkiem :lol: a na potwierdzenie nadal czekam :( i też z Dobrego Miasta... Quote
agacia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Diana14 napisał(a):Agacia wydaje mi się, że najblizej jednak jest z kaliskiego, ale bezpośrednio spod dworca chyba nic nie masz. Ja bym Ci jednak proponowała wziąść taksówkę tak dla pewności. Dzieki Diana,chyba wlasnie tak zrobie. A orientujesz sie moze ile mniej wiecej kosztuja lodzkie taksowki? Quote
UTAAP Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 agacia napisał(a):Dzieki Diana,chyba wlasnie tak zrobie. A orientujesz sie moze ile mniej wiecej kosztuja lodzkie taksowki? Przylaczam sie do pytania - jesli wogole sa takie ktore zabiora siersciucha:cool3: My tez juz potwierdzenie dostalysmy, tylko szkoda, ze bez numeru ringu, ani orientacyjnej godziny sedziowania:shake: .... Quote
Diana14 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 agacia napisał(a):Dzieki Diana,chyba wlasnie tak zrobie. A orientujesz sie moze ile mniej wiecej kosztuja lodzkie taksowki? Agacia nie mam pojęcia ile Cie może to wynieść :roll: Niestety nic lepszego niż ta taksowka nie moge doradzić. Quote
jo-jo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Na stronie Łódzkiego Związku pojawiły się ilości zgłoszonych psów 8) Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jestesmy sami w klasie! :) Na miedzynarodowce nam sie 1 raz zdarzylo :) Quote
Elitesse Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 moja cora ma jedna konkurentke w swojej klasie Quote
Musiałek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 no to ja mam 1 konkurenta a w Opolu 2 :razz: Quote
Zeliika Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jo-jo napisał(a):Na stronie Łódzkiego Związku pojawiły się ilości zgłoszonych psów 8) Gdzie? Nie moge znalezc :( Quote
talut Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 też nie mogę znaleźć :p da ktoś linka dla blondynki? Agaś-jak jesteście same to BOB gwarantowany ;) a ja mogę się schować z tymi 14 (!!!) sukami w klasie :P Musiałek, w którym dniu się wystawiacie? :) Quote
Eurasierka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [SIZE=-2]!!!ZESTAWIENIE ILOŚCIOWE PSÓW/SUK ZGŁOSZONYCH NA WYSTAWĘ!!![SIZE=-2] :lol: Quote
Recommended Posts