Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gracjanno ja na wszelki wypadek zglosiłam się gdy wysyłałam zgloszenie psa mojej siostry :) Własnie była bym bardzo wdzieczna gdybys zobaczyla jak nam to wyjdzie :)
Pozdrawiam

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agacia napisał(a):
A czy z jakiegos dworca jest tam blizej? Ja bede w lodzi dopiero o 10.30 wiec na stadion chcialabym sie dostac jak najszybciej to moze zdaze na suczki weteranki:cool3:

Agacia wydaje mi się, że najblizej jednak jest z kaliskiego, ale bezpośrednio spod dworca chyba nic nie masz. Ja bym Ci jednak proponowała wziąść taksówkę tak dla pewności.

Posted

jo-jo napisał(a):
no dobra czekamy na potwierdzenia i na stawki!! Ja wiem jedynie z iloma psami ale chce wiedzieć z kim albo ich właścicieli ! :angryy:

jo-jo a coś Ci to da jak się dowiesz? Nie rozmumiem tej nerwówki u niektórych...:roll:

Posted

Diana14 napisał(a):
jo-jo a coś Ci to da jak się dowiesz? Nie rozmumiem tej nerwówki u niektórych...:roll:

Wiesz mi to dużo da..poprostu lubie wiedzieć z kim stoja w klasie 8)

Posted

Agasia napisał(a):
Czekajac dzis na potwierdzenie z Dobrego Miasta - dostalam w Lodzi ;) Super ze oddzial sie tak szybko sprezyl i juz sa ;)

uu to może i ja któreś dostane :loveu:

Posted

kiedy stawki :loveu:?????????????? bo dzies juz sroda...
nieladnie lodz...:shake:
ktos napisal ze rok temu byly stawki... co za bzdura... nawet strony zk lodz chyba nie bylo... a ja dzwonilam 2 dni wczesniej i tylko mi ilosc shetlandow ogolenie podali bo w stawkach niechcieli...:shake:

Posted

milem napisał(a):
dzwoniłam do nich ostatnio w sprawie stawek i potwierdzenia i powiedziano mi, że będzie podana tylko ilość psów w danej klasie

dla mnie dobre i to tylko pytanie kiedy to podadza bo ide w piątek na urlop :lol:

Posted

Diana14 napisał(a):
Agacia wydaje mi się, że najblizej jednak jest z kaliskiego, ale bezpośrednio spod dworca chyba nic nie masz. Ja bym Ci jednak proponowała wziąść taksówkę tak dla pewności.

Dzieki Diana,chyba wlasnie tak zrobie. A orientujesz sie moze ile mniej wiecej kosztuja lodzkie taksowki?

Posted

agacia napisał(a):
Dzieki Diana,chyba wlasnie tak zrobie. A orientujesz sie moze ile mniej wiecej kosztuja lodzkie taksowki?

Przylaczam sie do pytania - jesli wogole sa takie ktore zabiora siersciucha:cool3:

My tez juz potwierdzenie dostalysmy, tylko szkoda, ze bez numeru ringu, ani orientacyjnej godziny sedziowania:shake: ....

Posted

agacia napisał(a):

Agacia nie mam pojęcia ile Cie może to wynieść :roll: Niestety nic lepszego niż ta taksowka nie moge doradzić.

Posted

też nie mogę znaleźć :p da ktoś linka dla blondynki?

Agaś-jak jesteście same to BOB gwarantowany ;) a ja mogę się schować z tymi 14 (!!!) sukami w klasie :P

Musiałek, w którym dniu się wystawiacie? :)