PANGEA Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Asiaczek napisał(a):O rany! To i Węgry mają bajzel w dokumentach? pzdr. Moze juz nie. To bylo kilka lat temu. Tak kolo 5 Quote
Martyna Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='PANGEA']Ja mialam podobna sytuacje pare lat temu z warszawska zimawa. Nie dojechalam na Torwar, zaplacone mialam w terminie. Po pol roku dostalam pisemko, ze mam uregulowac kase za wystawe. :mad: NAszczescie jakim cudem odnalazlam dowod wplaty i wyslalam im faxem :diabloti: Ale jeszcze smieszniej mialam wiele lat temu na Wegrzech. Pojechalam na wystawe, na ktora zglosilam psa. Na miejscu okazalo sie, ze jednaj nie ma nas w katalogu.:angryy: A po pol roku Wegrzy upomnieli sie o kase za ta wystawe. Hihi. Po pol roku odnalazlo sie moje zgloszenie :mad: aaaaa roznioslabym ich !!! :-o ps. tak w temacie to pare dni temu dostalam potwierdzenie CACIBA z Lodzi :-) Quote
jo-jo Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Martyna']aaaaa roznioslabym ich !!! :-o ps. tak w temacie to pare dni temu dostalam potwierdzenie CACIBA z Lodzi :-) My o dziwo dostaliśmy już tuż przed światówką :crazyeye: Quote
Martyna Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Hehe to dziwne :-) po zdjeciach widze, ze mieszkamy nie tak daleko od siebie, ale jak widac kazda odleglosc robi roznice ;-) Quote
Recommended Posts