Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lodz natomiast kiedys sie tlumaczyla, ze nie podaja stawek, bo pozniej wystawcy znajac konkurencje nie przyjezdzaja i nie oplacaja zgloszen.

Bo taka prawda, niektorzy tak robia ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ReiMar napisał(a):
Zapytalam kiedys znajoma z Wegier o stawke na wystawie w Tata i zrobila takie oczy: :crazyeye:
Podawanie stawek przed wystawa jest podobno niezgodne z regulaminem FCI i niektore kraje ostro tego przestrzegaja.
Lodz natomiast kiedys sie tlumaczyla, ze nie podaja stawek, bo pozniej wystawcy znajac konkurencje nie przyjezdzaja i nie oplacaja zgloszen.

Mi kiedyś Pani ze Związku w Łodzi tłumaczyła że to zewzględu na dane osobowe i dlatego nie jest to podawane..Przynajmniej u nich...ale sa Związki które podają stawki i jest dobrze...

Posted

jo-jo napisał(a):
Mi kiedyś Pani ze Związku w Łodzi tłumaczyła że to zewzględu na dane osobowe i dlatego nie jest to podawane..Przynajmniej u nich...ale sa Związki które podają stawki i jest dobrze...

Tylko, że kompletne dane osobowe są podawane w katalogu, a na ich przetwazanie zgadzasz się przy zgłaszaniu psa, więc ten argument zdaje się nie wytrzymywać krytyki.

A jak widzę w dziale z SH jakieś 3/4 stawki sklecono ot tak po znajomościach - ja już zanm 9-10 psów z 11 ze swojej klasy.
Więc po co stawki?

Posted

dachenoceras napisał(a):
Tylko, że kompletne dane osobowe są podawane w katalogu, a na ich przetwazanie zgadzasz się przy zgłaszaniu psa, więc ten argument zdaje się nie wytrzymywać krytyki.

Dokładnie więc mnie to dziwi..przecież katalog każdy może kupić... Więc co za różnica co będzie na stonie a co w katalogu? 8)

Posted

dlatego Opole takze nie podawało stawek, a zeby sobie ułatwic zycie i miec mniej kłopotliwych niketórych wystawców podajemy tylko spis wystawców- zeby kazdy widzial czy jego pies jesyt przyjety:) a stawka to juz inicjatywa wystawców w pomeczenie sie i ułozenie.

Posted

flashka-g napisał(a):
dlatego Opole takze nie podawało stawek, a zeby sobie ułatwic zycie i miec mniej kłopotliwych niketórych wystawców podajemy tylko spis wystawców- zeby kazdy widzial czy jego pies jesyt przyjety:) a stawka to juz inicjatywa wystawców w pomeczenie sie i ułozenie.

Ja próbowałam ułożyć z 70 wystawców dozich i prawie wszystko mam :evil_lol:

Posted

czikot napisał(a):
na stronie Łodzi juz jest spis stawek ale tylko ilościowy ....
pozdrawiam
Bogusia

chodziło mi własnie o stawkę ilościową... Bogusia, mogłabyś podać linka bo ja nie mogę tego znaleźć... jedyne co znalazłam to obsada sędziowska...
pozdrawiam

Posted

chodziło mi własnie o stawkę ilościową... Bogusia, mogłabyś podać linka bo ja nie mogę tego znaleźć... jedyne co znalazłam to obsada sędziowska...
pozdrawiam

No wlasnie i ja mam z tym samym problem.:shake:
Podajcie link,prosze.

Posted

no i.... nadal nie widzę... widzę aktualności z życia związku i że Termin przyjmowania zgłoszeń na Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych Łódź 2006 przedłużony został do dnia... oraz zdjęcia z jakiegoś turnieju...

Posted

mamy potwierdzenie
ale nie dostałam karteczki na katalog :placz: :placz: :placz:

może ktoś mi powie, czy przed tą wystawą mam się pofatygować tradycyjnie po papierek do weta? :roll:

pozdrawiam,
Eurasierka

Posted

Czy ktos moze mi podac ADRES WYSTAWY? Nie dostalam potwierdzenia, a tej informacji nie ma na stronie oddzialu.
I czy w potwierdzeniu jest informacja o koniecznosci posiadania zaswiadczenia o zdrowiu od weta?

Posted

[quote name='Zeliika']dzieki. to jest jakis stadion?

Stadion KS START.

Tylko zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie (tak jest na potwierdzeniu) + potwierdzenie opłaty za wystawę.

Numerek już dostałam, ale kartki na katalog nie. Może przy okazaniu opłaty będzie wydawany katalog?

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Stadion KS START.

Tylko zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie (tak jest na potwierdzeniu) + potwierdzenie opłaty za wystawę.

Dzieki wielkie :) tez dla lewkonii