Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Lodz natomiast kiedys sie tlumaczyla, ze nie podaja stawek, bo pozniej wystawcy znajac konkurencje nie przyjezdzaja i nie oplacaja zgloszen. Bo taka prawda, niektorzy tak robia ;) Quote
jo-jo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ReiMar napisał(a):Zapytalam kiedys znajoma z Wegier o stawke na wystawie w Tata i zrobila takie oczy: :crazyeye: Podawanie stawek przed wystawa jest podobno niezgodne z regulaminem FCI i niektore kraje ostro tego przestrzegaja. Lodz natomiast kiedys sie tlumaczyla, ze nie podaja stawek, bo pozniej wystawcy znajac konkurencje nie przyjezdzaja i nie oplacaja zgloszen. Mi kiedyś Pani ze Związku w Łodzi tłumaczyła że to zewzględu na dane osobowe i dlatego nie jest to podawane..Przynajmniej u nich...ale sa Związki które podają stawki i jest dobrze... Quote
dachenoceras Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jo-jo napisał(a):Mi kiedyś Pani ze Związku w Łodzi tłumaczyła że to zewzględu na dane osobowe i dlatego nie jest to podawane..Przynajmniej u nich...ale sa Związki które podają stawki i jest dobrze... Tylko, że kompletne dane osobowe są podawane w katalogu, a na ich przetwazanie zgadzasz się przy zgłaszaniu psa, więc ten argument zdaje się nie wytrzymywać krytyki. A jak widzę w dziale z SH jakieś 3/4 stawki sklecono ot tak po znajomościach - ja już zanm 9-10 psów z 11 ze swojej klasy. Więc po co stawki? Quote
jo-jo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 dachenoceras napisał(a):Tylko, że kompletne dane osobowe są podawane w katalogu, a na ich przetwazanie zgadzasz się przy zgłaszaniu psa, więc ten argument zdaje się nie wytrzymywać krytyki. Dokładnie więc mnie to dziwi..przecież katalog każdy może kupić... Więc co za różnica co będzie na stonie a co w katalogu? 8) Quote
flashka-g Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 dlatego Opole takze nie podawało stawek, a zeby sobie ułatwic zycie i miec mniej kłopotliwych niketórych wystawców podajemy tylko spis wystawców- zeby kazdy widzial czy jego pies jesyt przyjety:) a stawka to juz inicjatywa wystawców w pomeczenie sie i ułozenie. Quote
jo-jo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 flashka-g napisał(a):dlatego Opole takze nie podawało stawek, a zeby sobie ułatwic zycie i miec mniej kłopotliwych niketórych wystawców podajemy tylko spis wystawców- zeby kazdy widzial czy jego pies jesyt przyjety:) a stawka to juz inicjatywa wystawców w pomeczenie sie i ułozenie. Ja próbowałam ułożyć z 70 wystawców dozich i prawie wszystko mam :evil_lol: Quote
alive Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 czikot napisał(a):na stronie Łodzi juz jest spis stawek ale tylko ilościowy .... pozdrawiam Bogusia chodziło mi własnie o stawkę ilościową... Bogusia, mogłabyś podać linka bo ja nie mogę tego znaleźć... jedyne co znalazłam to obsada sędziowska... pozdrawiam Quote
Kliwia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 chodziło mi własnie o stawkę ilościową... Bogusia, mogłabyś podać linka bo ja nie mogę tego znaleźć... jedyne co znalazłam to obsada sędziowska... pozdrawiam No wlasnie i ja mam z tym samym problem.:shake: Podajcie link,prosze. Quote
dachenoceras Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Kliwia']No wlasnie i ja mam z tym samym problem.:shake: Podajcie link,prosze. O rany,,,,,,,,,, http://www.zkwp.lodz.pl/html/index.php Quote
alive Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 no i.... nadal nie widzę... widzę aktualności z życia związku i że Termin przyjmowania zgłoszeń na Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych Łódź 2006 przedłużony został do dnia... oraz zdjęcia z jakiegoś turnieju... Quote
karenina Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 http://www.zkwp.lodz.pl/html/LPRK_2006.pdf :evil_lol: Quote
Kliwia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 karenina i oto wlasnie chodzilo .Dzieki. Ja nie moglam tego zalacznika znalesc. Quote
Eurasierka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 mamy potwierdzenie ale nie dostałam karteczki na katalog :placz: :placz: :placz: może ktoś mi powie, czy przed tą wystawą mam się pofatygować tradycyjnie po papierek do weta? :roll: pozdrawiam, Eurasierka Quote
jo-jo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ja też nie mam karteczki na katalog :angryy: ja papierek jak zwykle biore Quote
Zeliika Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Czy ktos moze mi podac ADRES WYSTAWY? Nie dostalam potwierdzenia, a tej informacji nie ma na stronie oddzialu. I czy w potwierdzeniu jest informacja o koniecznosci posiadania zaswiadczenia o zdrowiu od weta? Quote
joanna Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 A czy jest może szansa na podanie planu sędziowania? Quote
Zeliika Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 dachenoceras napisał(a):św. Teresy jak mniemam. dzieki. to jest jakis stadion? Quote
Agnieszka K. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Zeliika']dzieki. to jest jakis stadion? Stadion KS START. Tylko zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie (tak jest na potwierdzeniu) + potwierdzenie opłaty za wystawę. Numerek już dostałam, ale kartki na katalog nie. Może przy okazaniu opłaty będzie wydawany katalog? Quote
lewkonia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Zeliika']dzieki. to jest jakis stadion? Spółdzielczy Klub Sportowy Start ŁódźRok założenia: 1953Barwy: czerwono-biało-czarneAdres: Św. Teresy 56/58, 91-348 Łódźtelefon: (42) 651-17-09; faks: 611-67-44WWW: http://www.sksstart.com (oficj.) http://www.startlodz.pl (nieoficj.) Stadion: pojemność - 10.000 miejsc / oświetlenie - brak / boisko - brak danych Quote
Zeliika Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Agnieszka K.']Stadion KS START. Tylko zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie (tak jest na potwierdzeniu) + potwierdzenie opłaty za wystawę. Dzieki wielkie :) tez dla lewkonii Quote
lewkonia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Tu pobierzesz mapę Łodzi i znajdziesz dojazd z ineresującej cię strony miasta http://www.mapa.lodz.pl/ Pozdrawiam wystawowiczów!:loveu: Quote
jo-jo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 a co z katalogami?? Mamy rozumiem łazić z wszystkimi papierami żeby były nam wydane... Quote
Gracjana Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ja dostalam dziadoski kawalek papieru ze mam dowod wplaty zabrac i dopiero na wystawie dostane nr. startowy...:roll: co to za nowa polityka nie wysylanie numerkow ?? Quote
Recommended Posts