bongobongo Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 talut napisał(a):bongobongo-sunia w młodzieży ;) a Ty? Jeżeli pojedziemy, to sunia w klasie pośredniej:lol: Quote
dachenoceras Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A co tam - trzeba przewietrzyć futro na wiosnę - jedziemy, własnie zgłoszeni - teraz już nic nie zależy od Nas. Quote
jo-jo Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 efra-husky napisał(a):ale zgłoszenia są przyjmowane do piątku. Właśnie sobie to uzmysłowiłam. Agasia ja mam fax obok biurka a zgłoszenie wysyłam już z miesiąc :evil_lol: Muszę jutro wziąć kopię rodowodu i faktycznie wysłać bo nam termin przeleci a ja mam problem bo nie mam jak wydrkugować do piątku :placz: :placz: :placz: dzisiaj przynajmniej wpłate zrobiłam :( Quote
AnkaW Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 dachenoceras napisał(a):A co tam - trzeba przewietrzyć futro na wiosnę - jedziemy, własnie zgłoszeni - teraz już nic nie zależy od Nas. Szkoda, że nie mamy w tym samym dniu :placz: :placz: :placz: Quote
dachenoceras Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 AnkaW napisał(a):Szkoda, że nie mamy w tym samym dniu :placz: :placz: :placz: Dlatego należy promować wystawy jedniodniowe. Quote
Nitencja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 a czy ktos jedzie ze SLaska ( Ruda Slaska ) i mialby wolne miejsce dla jednej osoby i suczki terierki walijskiej ?? Quote
Ludek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Kurcze, a ja nie mogę wysłać zgłoszenia faxem. Wysłałam mailem kilka dni temu, ale nik mi nie odpowiedział więc nie wiem czy przyjęli. Teraz kręcę już od jakiegoś czasu i nikt nie odbiera, a żaden z telefonów nie jest ustawiony na faks:-( . Quote
Zeliika Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ludek napisał(a):Kurcze, a ja nie mogę wysłać zgłoszenia faxem. Wysłałam mailem kilka dni temu, ale nik mi nie odpowiedział więc nie wiem czy przyjęli. Teraz kręcę już od jakiegoś czasu i nikt nie odbiera, a żaden z telefonów nie jest ustawiony na faks:-( . to wyslij poczta priorytetem Quote
Eurasierka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Ludek']Kurcze, a ja nie mogę wysłać zgłoszenia faxem. Wysłałam mailem kilka dni temu, ale nik mi nie odpowiedział więc nie wiem czy przyjęli. Teraz kręcę już od jakiegoś czasu i nikt nie odbiera, a żaden z telefonów nie jest ustawiony na faks:-( .Przed chwileczką dzwoniłam i nr 0-42 637 62 62 jest niestety ustawiony właśnie na fax reszta zajęta :-( Quote
Ludek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Zeliika napisał(a):to wyslij poczta priorytetem Wiem, że można pocztą i w ostatecznosci to zrobię, ale mając pod ręka faks i komputer chciałam to zrobić bardziej nowocześnie:cool3: . Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 właśnie przeszło faxem nasze zgłoszenie, więc jeśli tylko nas przyjmą jedziemy :p Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 no to nie dojedziemy :placz: :placz: siedze w skze chciałam wydrukować zgłoszenia ale nie ma tu Adoba....a moja wersja w Excelu w domu ma 17 mega....rarunku:placz: :placz: :placz: jak mam do jutra zgłosić...jak nie mam jak wydrukowac zgłoszenia....a kaska już wysłana :placz: Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Jo-jeczko prześlij do mnie mailem, ja wydrukuje i przefaksuje ;) W końcu od czego są starsze siostry :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 efra-husky napisał(a):Jo-jeczko prześlij do mnie mailem, ja wydrukuje i przefaksuje ;) W końcu od czego są starsze siostry :evil_lol: na pewno?? jak tak to Ci przesle później bo teraz walcze a nóż widelec wydrukuje się...ja mam w wordzie wszystko pouzupełniane tylko musze po robić...a jak myslisz przyjmie jak Ty wyślesz zgłoszenie a ja rodowód i tytuł (Mł.Zw.Pl) wyśle pod siebie + potwierdzenie przelewu... Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Jo-jeczko jeśli masz zeskanowany rodowodzik i potwierdzenie zapłaty to puszczaj komplet i ci prześlę (jestem w pracy tylko do 16.00 więc się śpiesz ;) ). Ale nie wydaje mi się żeby to było jakimś problemem jeśli się prześle najpierw zgłoszenie a później doślesz resztę Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 efra-husky napisał(a):Jo-jeczko jeśli masz zeskanowany rodowodzik i potwierdzenie zapłaty to puszczaj komplet i ci prześlę (jestem w pracy tylko do 16.00 więc się śpiesz ;) ). Ale nie wydaje mi się żeby to było jakimś problemem jeśli się prześle najpierw zgłoszenie a później doślesz resztę właśnie dostałam e-mailem spróbuje tutaj druknąc...trzeba jeszcze podpisać i wpisą cnr. rodowodu...papierki wszystkie wczoraj kserowałam...więc jak mi nie wyjdzie to jeszcze po powrocie do domciu postaram się przesłać Ci papierki... Quote
Ludek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Uff. Mi też udało się właśnie przesłać faksem. Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ok. Jo-jeczko mój email masz ;) [email protected] Quote
Agasia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A ja wczoraj nie moglam wyslac.. sygnal byl, ale i nikt nie odbieral i fax sie nie wlaczal u nich... sproboje dzisiaj ponownie Quote
UTAAP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Kurka wodna, a ja chcialam dzisiaj przez neta wyslac i....zobaczylam, ze nie maja formularza zgloszeniaowego na stronie:crazyeye: . Chyba bede musiala poczta, nie ma rady:cool1: ... Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 UTAAP ale na stronie związku jest wzór zgłoszenia; jeśli wypełnisz go sobie w komputerku to możesz przesłać mailem ;) Quote
JASMIN Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 efra-husky napisał(a):UTAAP ale na stronie związku jest wzór zgłoszenia; jeśli wypełnisz go sobie w komputerku to możesz przesłać mailem ;) Dokładnie, ja tak zrobiłam i dostałam potwierdzenie na maila, że przyjęte ale na wszelki wypadek zadzwoniłam i wszystko gra ;) Quote
UTAAP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 No fakt:ices_bla: :shiny: hehehe, dzieki ;) A uswiadomcie mnie jeszcze jak mam go wypelnic...bo mi sie otwiera w Adobe - mam go zapisac w Wordzi i o uzupelnieniu wysylac jak zalacznik w mailu? Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 w Wordzie otwórz albo w Corelu; a jak wypełnisz to będziesz mogła przesłać jako załącznik w mailu ;) Quote
Recommended Posts