Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

efra-husky napisał(a):
ale zgłoszenia są przyjmowane do piątku. Właśnie sobie to uzmysłowiłam.
Agasia ja mam fax obok biurka a zgłoszenie wysyłam już z miesiąc :evil_lol: Muszę jutro wziąć kopię rodowodu i faktycznie wysłać bo nam termin przeleci

a ja mam problem bo nie mam jak wydrkugować do piątku :placz: :placz: :placz: dzisiaj przynajmniej wpłate zrobiłam :(

Posted

dachenoceras napisał(a):
A co tam - trzeba przewietrzyć futro na wiosnę - jedziemy, własnie zgłoszeni - teraz już nic nie zależy od Nas.

Szkoda, że nie mamy w tym samym dniu :placz: :placz: :placz:

Posted

Kurcze, a ja nie mogę wysłać zgłoszenia faxem. Wysłałam mailem kilka dni temu, ale nik mi nie odpowiedział więc nie wiem czy przyjęli. Teraz kręcę już od jakiegoś czasu i nikt nie odbiera, a żaden z telefonów nie jest ustawiony na faks:-( .

Posted

Ludek napisał(a):
Kurcze, a ja nie mogę wysłać zgłoszenia faxem. Wysłałam mailem kilka dni temu, ale nik mi nie odpowiedział więc nie wiem czy przyjęli. Teraz kręcę już od jakiegoś czasu i nikt nie odbiera, a żaden z telefonów nie jest ustawiony na faks:-( .

to wyslij poczta priorytetem

Posted

[quote name='Ludek']Kurcze, a ja nie mogę wysłać zgłoszenia faxem. Wysłałam mailem kilka dni temu, ale nik mi nie odpowiedział więc nie wiem czy przyjęli. Teraz kręcę już od jakiegoś czasu i nikt nie odbiera, a żaden z telefonów nie jest ustawiony na faks:-( .Przed chwileczką dzwoniłam i nr 0-42 637 62 62 jest niestety ustawiony właśnie na fax
reszta zajęta :-(

Posted

Zeliika napisał(a):
to wyslij poczta priorytetem

Wiem, że można pocztą i w ostatecznosci to zrobię, ale mając pod ręka faks i komputer chciałam to zrobić bardziej nowocześnie:cool3: .

Posted

no to nie dojedziemy :placz: :placz: siedze w skze chciałam wydrukować zgłoszenia ale nie ma tu Adoba....a moja wersja w Excelu w domu ma 17 mega....rarunku:placz: :placz: :placz: jak mam do jutra zgłosić...jak nie mam jak wydrukowac zgłoszenia....a kaska już wysłana :placz:

Posted

efra-husky napisał(a):
Jo-jeczko prześlij do mnie mailem, ja wydrukuje i przefaksuje ;) W końcu od czego są starsze siostry :evil_lol:

na pewno?? jak tak to Ci przesle później bo teraz walcze a nóż widelec wydrukuje się...ja mam w wordzie wszystko pouzupełniane tylko musze po robić...a jak myslisz przyjmie jak Ty wyślesz zgłoszenie a ja rodowód i tytuł (Mł.Zw.Pl) wyśle pod siebie + potwierdzenie przelewu...

Posted

Jo-jeczko jeśli masz zeskanowany rodowodzik i potwierdzenie zapłaty to puszczaj komplet i ci prześlę (jestem w pracy tylko do 16.00 więc się śpiesz ;) ).

Ale nie wydaje mi się żeby to było jakimś problemem jeśli się prześle najpierw zgłoszenie a później doślesz resztę

Posted

efra-husky napisał(a):
Jo-jeczko jeśli masz zeskanowany rodowodzik i potwierdzenie zapłaty to puszczaj komplet i ci prześlę (jestem w pracy tylko do 16.00 więc się śpiesz ;) ).

Ale nie wydaje mi się żeby to było jakimś problemem jeśli się prześle najpierw zgłoszenie a później doślesz resztę

właśnie dostałam e-mailem spróbuje tutaj druknąc...trzeba jeszcze podpisać i wpisą cnr. rodowodu...papierki wszystkie wczoraj kserowałam...więc jak mi nie wyjdzie to jeszcze po powrocie do domciu postaram się przesłać Ci papierki...

Posted

Kurka wodna, a ja chcialam dzisiaj przez neta wyslac i....zobaczylam, ze nie maja formularza zgloszeniaowego na stronie:crazyeye: .
Chyba bede musiala poczta, nie ma rady:cool1: ...

Posted

efra-husky napisał(a):
UTAAP ale na stronie związku jest wzór zgłoszenia; jeśli wypełnisz go sobie w komputerku to możesz przesłać mailem ;)

Dokładnie, ja tak zrobiłam i dostałam potwierdzenie na maila, że przyjęte ale na wszelki wypadek zadzwoniłam i wszystko gra ;)

Posted

No fakt:ices_bla: :shiny: hehehe, dzieki ;)
A uswiadomcie mnie jeszcze jak mam go wypelnic...bo mi sie otwiera w Adobe - mam go zapisac w Wordzi i o uzupelnieniu wysylac jak zalacznik w mailu?