blaira Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Gracjana widze ze nie masz szczescia z tymi zgloszeniami, my numerek dostalismy ;) Quote
blaira Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 SZUKAM TRANSPORTU na sobote z warszawy mialby ktos moze 2 miejsca wolne w aucie? Quote
talut Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 może będzie tak jak w Inowrocławiu, że przy rejestracji dostaje się katalog bez żadnych karteczek...;) Quote
dachenoceras Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Gracjana napisał(a): co to za nowa polityka nie wysylanie numerkow ?? Kwestja opłacenia wystawy i pzesłania dowodu wpłaty - tylko i wyłącznie. Potwierdzenia dotarły na ścianę wschodnią kraju. Ja właśnie dostałem potwierdzenie wraz z numerem, wystawa z kat Eukanuba. No to jedziem. Quote
efra-husky Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 a u mnie nadal cisza jeśli chodzi o potwierdzenie :cool1: Ale tak na wszelki wypadek dzisiaj zadzwoniłam do z związku z pytaniem czy jesteśmy przyjęte i na szczęście jesteśmy, więc tak czy inaczej jedziemy :cool3: Quote
jo-jo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 My też dostaliśmy z numerekim i też Eukanuba :evil_lol: Quote
Bulwinka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 widzę że już dostaliście potwierdzenie :crazyeye: ja jeszcze nie dostałam.:placz: a może ktoś wie czy będzie na stronie oddziału katalog przedwystawowy?? Quote
talut Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 my też dostaliśmy od razu z numerkiem, strasznie mi się podoba :cool3: to chyba nasz najładniejszy numerek ;) Quote
blaira Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Katalogu przedwystawowego nie bedzie. ZK Lodzki postanowil go nierozpowszechniac:roll: Quote
AnkaW Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :hmmmm: z twgo co czytam, to niezależnie od tego czy ktoś już dawno opłacił czy nie, wszyscy zostali potraktowani jednakowo. Ja opłaciłam dopiero 2 dni temu i numerek dostałam. Mamy sie zgłosić z potwierdzeniem wpłaty i aktualnym zaświadczeniem o szczepieniu. Nic więcej. Widocznie wszyscy będą zmuszeni za okazaniem wpłaty zgłosić się po teczkę i katalog.:p :crazyeye: Quote
Agasia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 AnkaW napisał(a): Widocznie wszyscy będą zmuszeni za okazaniem wpłaty zgłosić się po teczkę i katalog.:p :crazyeye: Oby nie, chociaz na to wyglada... moze zalatwia to inaczej... Quote
talut Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 wolę sobie nie wyobrażać tych tłumów przy sekretariacie.... Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 AnkaW napisał(a)::hmmmm: z twgo co czytam, to niezależnie od tego czy ktoś już dawno opłacił czy nie, wszyscy zostali potraktowani jednakowo. Ja opłaciłam dopiero 2 dni temu i numerek dostałam. Mamy sie zgłosić z potwierdzeniem wpłaty i aktualnym zaświadczeniem o szczepieniu. Nic więcej. Widocznie wszyscy będą zmuszeni za okazaniem wpłaty zgłosić się po teczkę i katalog.:p :crazyeye: Nie po teczke lecz jedynie po katalog :p Quote
blaira Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 jo-jo napisał(a):Nie po teczke lecz jedynie po katalog :p Roznie bywa, ja np w Rzeszowie odbieralam tez teczke Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 blaira napisał(a):Roznie bywa, ja np w Rzeszowie odbieralam tez teczke Nie sądze żeby to zrobili bo był by taki bajzel że się w głowie nie mieści..Rzeszów to mniejsza wysatwa...tutaj ponad 3000 psów będzie więc nie sądze żeby kazdemu opo teczki kazali latać...u nas na klubie tylko po katalog się latało..ja np. do 10 nie dojade raczej do łodzi tylko jakoś nie długo przed dogami ale czekam na plan sedziowania.. Quote
blaira Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 jo-jo napisał(a):Nie sądze żeby to zrobili bo był by taki bajzel że się w głowie nie mieści..Rzeszów to mniejsza wysatwa...tutaj ponad 3000 psów będzie więc nie sądze żeby kazdemu opo teczki kazali latać...u nas na klubie tylko po katalog się latało..ja np. do 10 nie dojade raczej do łodzi tylko jakoś nie długo przed dogami ale czekam na plan sedziowania.. Tez sobie nie wyobrazam czegos takiego, jak jednak ja wpadna na taki pomysl to gratuluje inteligencji :diabloti: Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 blaira napisał(a):Tez sobie nie wyobrazam czegos takiego, jak jednak ja wpadna na taki pomysl to gratuluje inteligencji :diabloti: Wiesz jak zaraz jeszcze zaczną mówić że dlatego trzeba być przed 10 to poprostu ich wyśmieje...i będzie to moja ostatnia wystawa w Łodzi...Musialiby naprawde zgłupieć myśląc że wszyscy wystawcy przyjadą przed 10 żeby odebrać wszystko...przecież jedni jadą z nad morza a inni np. z gór...no ale wszystko się okaze w niedziele za tydzień :] Quote
AnkaW Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 talut napisał(a):co dla niektórych to w sobotę :cool3: Jako niedzielna :razz: mam szanse dowiedzieć się jak to zorganizowano w sobotę :p :evil_lol: :evil_lol: Quote
UTAAP Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ja potwierdzenie dostala jakos zaraz po swietach i tez bylam zdziwiona, ze nie ma karteczki na katalog, ani podanego nr ringu, o szacowanej godzinie oceny nie wspomne:shake: ....Zadzwonilam do oddzialu i 'mila' pani w sluchawce po wiedziala, ze "wszystko sie zgadza - katalog bedzie do odebrania przy wejsciu na wystawe i wtedy sobie zobacze ktory mam nr ringu, bo wszystko jest w katalogu" :angryy: Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teraz do Łodzi nie należy dzownić bo się oberwie tak naprawde zanic... Quote
talut Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 jo-jo napisał(a):Teraz do Łodzi nie należy dzownić bo się oberwie tak naprawde zanic... przed chwilą doświadczyłam tego na własnej skórze... Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 talut napisał(a):przed chwilą doświadczyłam tego na własnej skórze... no nie stety... Quote
lidush Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Mówię Wam- dzwonić to jeszcze nic:evil_lol: Ja tam byłam ostatnio... Quote
bellatriks Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 lidush napisał(a):Mówię Wam- dzwonić to jeszcze nic:evil_lol: Ja tam byłam ostatnio... ja mam niedaleko, ale nie bywam. lidush: i co Cie tam spotkało?? Quote
Recommended Posts