Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gracjana napisał(a):

co to za nowa polityka nie wysylanie numerkow ??

Kwestja opłacenia wystawy i pzesłania dowodu wpłaty - tylko i wyłącznie.
Potwierdzenia dotarły na ścianę wschodnią kraju. Ja właśnie dostałem potwierdzenie wraz z numerem, wystawa z kat Eukanuba.
No to jedziem.

Posted

a u mnie nadal cisza jeśli chodzi o potwierdzenie :cool1: Ale tak na wszelki wypadek dzisiaj zadzwoniłam do z związku z pytaniem czy jesteśmy przyjęte i na szczęście jesteśmy, więc tak czy inaczej jedziemy :cool3:

Posted

:hmmmm: z twgo co czytam, to niezależnie od tego czy ktoś już dawno opłacił czy nie, wszyscy zostali potraktowani jednakowo. Ja opłaciłam dopiero 2 dni temu i numerek dostałam. Mamy sie zgłosić z potwierdzeniem wpłaty i aktualnym zaświadczeniem o szczepieniu. Nic więcej. Widocznie wszyscy będą zmuszeni za okazaniem wpłaty zgłosić się po teczkę i katalog.:p :crazyeye:

Posted

AnkaW napisał(a):
Widocznie wszyscy będą zmuszeni za okazaniem wpłaty zgłosić się po teczkę i katalog.:p :crazyeye:

Oby nie, chociaz na to wyglada... moze zalatwia to inaczej...

Posted

AnkaW napisał(a):
:hmmmm: z twgo co czytam, to niezależnie od tego czy ktoś już dawno opłacił czy nie, wszyscy zostali potraktowani jednakowo. Ja opłaciłam dopiero 2 dni temu i numerek dostałam. Mamy sie zgłosić z potwierdzeniem wpłaty i aktualnym zaświadczeniem o szczepieniu. Nic więcej. Widocznie wszyscy będą zmuszeni za okazaniem wpłaty zgłosić się po teczkę i katalog.:p :crazyeye:

Nie po teczke lecz jedynie po katalog :p

Posted

blaira napisał(a):
Roznie bywa, ja np w Rzeszowie odbieralam tez teczke

Nie sądze żeby to zrobili bo był by taki bajzel że się w głowie nie mieści..Rzeszów to mniejsza wysatwa...tutaj ponad 3000 psów będzie więc nie sądze żeby kazdemu opo teczki kazali latać...u nas na klubie tylko po katalog się latało..ja np. do 10 nie dojade raczej do łodzi tylko jakoś nie długo przed dogami ale czekam na plan sedziowania..

Posted

jo-jo napisał(a):
Nie sądze żeby to zrobili bo był by taki bajzel że się w głowie nie mieści..Rzeszów to mniejsza wysatwa...tutaj ponad 3000 psów będzie więc nie sądze żeby kazdemu opo teczki kazali latać...u nas na klubie tylko po katalog się latało..ja np. do 10 nie dojade raczej do łodzi tylko jakoś nie długo przed dogami ale czekam na plan sedziowania..

Tez sobie nie wyobrazam czegos takiego, jak jednak ja wpadna na taki pomysl to gratuluje inteligencji :diabloti:

Posted

blaira napisał(a):
Tez sobie nie wyobrazam czegos takiego, jak jednak ja wpadna na taki pomysl to gratuluje inteligencji :diabloti:

Wiesz jak zaraz jeszcze zaczną mówić że dlatego trzeba być przed 10 to poprostu ich wyśmieje...i będzie to moja ostatnia wystawa w Łodzi...Musialiby naprawde zgłupieć myśląc że wszyscy wystawcy przyjadą przed 10 żeby odebrać wszystko...przecież jedni jadą z nad morza a inni np. z gór...no ale wszystko się okaze w niedziele za tydzień :]

Posted

talut napisał(a):
co dla niektórych to w sobotę :cool3:

Jako niedzielna :razz: mam szanse dowiedzieć się jak to zorganizowano w sobotę :p :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja potwierdzenie dostala jakos zaraz po swietach i tez bylam zdziwiona, ze nie ma karteczki na katalog, ani podanego nr ringu, o szacowanej godzinie oceny nie wspomne:shake: ....Zadzwonilam do oddzialu i 'mila' pani w sluchawce po wiedziala, ze "wszystko sie zgadza - katalog bedzie do odebrania przy wejsciu na wystawe i wtedy sobie zobacze ktory mam nr ringu, bo wszystko jest w katalogu" :angryy:

Posted

jo-jo napisał(a):
Teraz do Łodzi nie należy dzownić bo się oberwie tak naprawde zanic...

przed chwilą doświadczyłam tego na własnej skórze...