efra-husky Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 http://www.zkwp.lodz.pl/html/index.php Pod obsadą sędziowską jest [SIZE=-2] [SIZE=-2]!!!ZESTAWIENIE ILOŚCIOWE PSÓW/SUK ZGŁOSZONYCH NA WYSTAWĘ!!! Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 talut - nie rozsmieszaj mnie, r.CACIB to szczyt marzen ;) Zreszta... jade dla zabawy... A tak wlasnie mysle ze w mlodziezy bedziemy blisko siebie, bo "moja" sunka to Pasja, Mona - tez na P w papierach, a razem zawsze razniej ;) Quote
talut Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 nic takiego mi się nie wyświetla...dzięki za link :buzi: jak zwykle jesteśmy najliczniej obsadzoną klasą :cool3: Agaś-no to pewnie będziemy stało koło siebie :) chyba że nam się wetnie jakaś na 'Pe..' ;) nie chcę Cie martwić, ale ja mam taki głupi zwyczaj, że jak się denerwuję to dużo gadam :diabloti: Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='talut']nic takiego mi się nie wyświetla...dzięki za link :buzi: jak zwykle jesteśmy najliczniej obsadzoną klasą :cool3: Ale jak milo wygrac w takiej klasie :lol: :lol: Agaś-no to pewnie będziemy stało koło siebie :) chyba że nam się wetnie jakaś na 'Pe..' ;) nie chcę Cie martwić, ale ja mam taki głupi zwyczaj, że jak się denerwuję to dużo gadam :diabloti: Mam sie bac... ? ;) Quote
talut Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Agasia napisał(a):Ale jak milo wygrac w takiej klasie :lol: :lol: miło, miło, ale wydaje mi się, że ten zaszczyt już ktoś sobie zarezerwował ;) ale gdyby tak mieć 3 miejsce...mmmm :cool3: Agasia napisał(a):Mam sie bac... ? ;) to już nie ode mnie zalezy :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Ja tak jak wiedziałam stoje z dwoma psami w klasie... U nas najliczniej jest w sukach w czarnych i alrkeinach...13 w młodzieży i 9 w otwartej! Quote
AnkaW Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A nas jest 9 sztuk :roll: Co znaczy w rozpisce przy klasach znaczek U :p Quote
Bardotka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jo-jo napisał(a):Ja tak jak wiedziałam stoje z dwoma psami w klasie... U nas najliczniej jest w sukach w czarnych i alrkeinach...13 w młodzieży i 9 w otwartej! Oj, mamy przegwizdane:crazyeye: Quote
efra-husky Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Tomek67 napisał(a):UFO raczej:diabloti: :eviltong: jak zwykle dowcipny i elokwentny :evil_lol: Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ciekawe dlaczego championy sa podaje pierwsze... :D Quote
AnkaW Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Tomek67 napisał(a):UFO raczej:diabloti: :eviltong: :mad: :mad: :mad: Quote
Tomek67 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Doszli potwierdzenia i na Podkarpacie, wot...;) Quote
efra-husky Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 to może i do mnie lada dzień dojdzie potwierdzenie :roll: Quote
Musiałek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 No proszę i potwierdzenie już dostałam :lol: Do zobaczenia na miejscu :multi: :multi: :multi: Quote
alive Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Czy ktoś zna stawkę na tę wystawę??? Najbardziej interesuje mnie grupa VII... strasznie tajamniczy ludzie mieszkają w Łodzi... niczego nie można dowiedzieć się o tej wystawie w normalny sposób... :) Quote
AnkaW Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Tomek67 napisał(a):Doszli potwierdzenia i na Podkarpacie, wot...;) Nie doszli :placz: :placz: :placz: Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Do nas doszli, chociaz to woj. lodzkie ;) Czy ktoś zna stawkę na tę wystawę??? Najbardziej interesuje mnie grupa VII... strasznie tajamniczy ludzie mieszkają w Łodzi... niczego nie można dowiedzieć się o tej wystawie w normalny sposób... Za pare (parenascie? ) dni sie dowiesz.. ;) na wystawie :cool1: Quote
jo-jo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Bardotka napisał(a):Oj, mamy przegwizdane:crazyeye: No nie nasza kuzyneczka będzie? :loveu: Quote
jo-jo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 talut napisał(a):to będą stawki podane? super :D nie będą 8) A my dzisiaj w skrzyneczce mieliśmy potwierdzenie i z Łodzi i Dobrego Miasta :loveu: Tylko z Łodzi nie dostaliśmy karteczki na katalog :angryy: Quote
czikot Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 na stronie Łodzi juz jest spis stawek ale tylko ilościowy .... pozdrawiam Bogusia Quote
Incunabula Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Potwierdzenie doszło, konkurencję znam. Pozostaje mi czekać do 6 maja:diabloti: . Quote
---------- Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 alive napisał(a):strasznie tajamniczy ludzie mieszkają w Łodzi... niczego nie można dowiedzieć się o tej wystawie w normalny sposób... :) Zapytalam kiedys znajoma z Wegier o stawke na wystawie w Tata i zrobila takie oczy: :crazyeye: Podawanie stawek przed wystawa jest podobno niezgodne z regulaminem FCI i niektore kraje ostro tego przestrzegaja. Lodz natomiast kiedys sie tlumaczyla, ze nie podaja stawek, bo pozniej wystawcy znajac konkurencje nie przyjezdzaja i nie oplacaja zgloszen. Quote
Recommended Posts