Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

talut - nie rozsmieszaj mnie, r.CACIB to szczyt marzen ;) Zreszta... jade dla zabawy... A tak wlasnie mysle ze w mlodziezy bedziemy blisko siebie, bo "moja" sunka to Pasja, Mona - tez na P w papierach, a razem zawsze razniej ;)

Posted

nic takiego mi się nie wyświetla...dzięki za link :buzi: jak zwykle jesteśmy najliczniej obsadzoną klasą :cool3:

Agaś-no to pewnie będziemy stało koło siebie :) chyba że nam się wetnie jakaś na 'Pe..' ;) nie chcę Cie martwić, ale ja mam taki głupi zwyczaj, że jak się denerwuję to dużo gadam :diabloti:

Posted

[quote name='talut']nic takiego mi się nie wyświetla...dzięki za link :buzi: jak zwykle jesteśmy najliczniej obsadzoną klasą :cool3:
Ale jak milo wygrac w takiej klasie :lol: :lol:

Agaś-no to pewnie będziemy stało koło siebie :) chyba że nam się wetnie jakaś na 'Pe..' ;) nie chcę Cie martwić, ale ja mam taki głupi zwyczaj, że jak się denerwuję to dużo gadam :diabloti:

Mam sie bac... ? ;)

Posted

Agasia napisał(a):
Ale jak milo wygrac w takiej klasie :lol: :lol:

miło, miło, ale wydaje mi się, że ten zaszczyt już ktoś sobie zarezerwował ;) ale gdyby tak mieć 3 miejsce...mmmm :cool3:

Agasia napisał(a):
Mam sie bac... ? ;)

to już nie ode mnie zalezy :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Ja tak jak wiedziałam stoje z dwoma psami w klasie... U nas najliczniej jest w sukach w czarnych i alrkeinach...13 w młodzieży i 9 w otwartej!

Oj, mamy przegwizdane:crazyeye:

Posted

Czy ktoś zna stawkę na tę wystawę??? Najbardziej interesuje mnie grupa VII... strasznie tajamniczy ludzie mieszkają w Łodzi... niczego nie można dowiedzieć się o tej wystawie w normalny sposób... :)

Posted

Do nas doszli, chociaz to woj. lodzkie ;)

Czy ktoś zna stawkę na tę wystawę??? Najbardziej interesuje mnie grupa VII... strasznie tajamniczy ludzie mieszkają w Łodzi... niczego nie można dowiedzieć się o tej wystawie w normalny sposób...

Za pare (parenascie? ) dni sie dowiesz.. ;) na wystawie :cool1:

Posted

talut napisał(a):
to będą stawki podane? super :D

nie będą 8)

A my dzisiaj w skrzyneczce mieliśmy potwierdzenie i z Łodzi i Dobrego Miasta :loveu: Tylko z Łodzi nie dostaliśmy karteczki na katalog :angryy:

Posted

alive napisał(a):
strasznie tajamniczy ludzie mieszkają w Łodzi... niczego nie można dowiedzieć się o tej wystawie w normalny sposób... :)

Zapytalam kiedys znajoma z Wegier o stawke na wystawie w Tata i zrobila takie oczy: :crazyeye:
Podawanie stawek przed wystawa jest podobno niezgodne z regulaminem FCI i niektore kraje ostro tego przestrzegaja.
Lodz natomiast kiedys sie tlumaczyla, ze nie podaja stawek, bo pozniej wystawcy znajac konkurencje nie przyjezdzaja i nie oplacaja zgloszen.