Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak to w Wordzie zapisac:hmmmm: zawsze wypelnialam formularze na stronach oddzialow....
Kurcze, jak chce otworzyc w Wordzie to misie jakies dziwne znaczki/szlaczki pojawiaja:(

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UTAAP napisał(a):
Kurka wodna, a ja chcialam dzisiaj przez neta wyslac i....zobaczylam, ze nie maja formularza zgloszeniaowego na stronie:crazyeye: .
Chyba bede musiala poczta, nie ma rady:cool1: ...

Ja zglosiłam swojego psiaka juz jakiś czas temu przez fax bo z tego co mi pani powiedziła że przez pocztę elektroniczna zgłoszeń nie przyjmują

Posted

[quote name='efra-husky']na stronie http://www.zkwp.pl/index_pl.htm jest zgłoszenie <do wydruku> i <do pobrania>

Wchodzisz w to <do wydruku> dajesz zaznacz wszystko (Ctrl+A) później kopiuj i w Wordzie wklej. Gotowe ;)

Aaaa, widzisz! Ja to zapisywalam jak obrazek i potem chcialam zmieniac program w ktorym to sie otwiera:lol:

A jeszcze jakbys mogla wytlumaczyc jak 2-latkowi jak tam wpisac te dane, bo to mi tez nie wychodzi:oops: ?

Posted

wysłałam!!!

musze tylko potwierdzić czy dosżłoi czy czytelnie :lol: ale mają tyle tego dzisiaj że Pani powiedziała żeby jutro zadzwoniłą więc jutro łapie Łodź ale wysłane wszystkie papierki!!

Posted

potwierdziłam sobie dziś telefonicznie zgłoszenie wysłane faksem i przy okazji spytałam o termin - nic się nie zmieniło, czyli zgłoszenia można jeszcze robić tylko do jutra :p

Posted

Eurasierka napisał(a):
potwierdziłam sobie dziś telefonicznie zgłoszenie wysłane faksem i przy okazji spytałam o termin - nic się nie zmieniło, czyli zgłoszenia można jeszcze robić tylko do jutra :p

właśnie przeczytałam :placz: :placz:

Posted

Eurasierka napisał(a):

mi Pani powiedziała że nie może przekopac faksów przez com usze jutro jeszcze raz dzwnoć :angryy:

Posted

eurasierka, ty sie tam kiedys wczesniej pytalas o testy psychiczne co maja byc na wystawie - ja tez bylam ciekawa i zamailowalam do oddzialu. Najpierw mi odpisali, ze musze podac rase psa jaka mam, zeby mi powiedziec czy moze wziac udzial w testach, a jak podalam to pani mi odpisala,ze "tej rasy pieski nie sa poddawane testom psychicznym":shake: , wiec radze ci zadzwonic wczesniej jesli chcesz swoja dziwczyne "przetestowac", bo oni to od rasy uzalezniaja...

Posted

talut napisał(a):
a właśnie-jaki on jest? :)

Nie wiem w sumie do konca jaki jest wzgledem mojego psa, Snoop byl u niego jak byl mlodziutki, byl 2 (za Imirem), w sumie opis nie najgorszy, ale wrazenia tez nienajlepsze.. no ale maly sporo sie zmienil.. zobaczymy ;)

Posted

ja wyslalam mailem zgloszenie:oops: ..myslicie ze zaakceptuja?????:-( ...moje ZK jutro zamkniete jest-a nie mam tego formularza-myslalam,ze on line jest jak dla wielu wystaw-a tu klops:-(

Posted

[quote name='UTAAP']eurasierka, ty sie tam kiedys wczesniej pytalas o testy psychiczne co maja byc na wystawie - ja tez bylam ciekawa i zamailowalam do oddzialu. Najpierw mi odpisali, ze musze podac rase psa jaka mam, zeby mi powiedziec czy moze wziac udzial w testach, a jak podalam to pani mi odpisala,ze "tej rasy pieski nie sa poddawane testom psychicznym":shake: , wiec radze ci zadzwonic wczesniej jesli chcesz swoja dziwczyne "przetestowac", bo oni to od rasy uzalezniaja...dzięki, Paulina. Zapytam, ale coś czuję, że eurasiery też nie są na liście, niestety :shake: .

Moim zdaniem wszystkie psy powinny mieć możliwość udziału w testach psychicznych - takim, jak szwedzkie - tylko oczywiście z wykresami właściwymi rasie (ponoć jak dotąd pod te same kryteria ocenia się szkockie collie i rottweilery - a to jest absurdalne)

ale nawet, jak nie uda się nam zapisać, to przynajmniej przyjrzę się, jak te testy wyglądają :cool3: ... zawsze coś...

Posted

JA TEZ UWAZAM,ZE TAKIE TESTY POWINNY BYC DLA KAZDEGO PSA, CHOC OCZYWISCIE JAK MOWISZ STAWIANIE NA ROWNI ROTKOW I OWCZ.COLLIE TO PRZYNAJMNIEJ NIEPOROZUMIENIE:-o
KIEDY BEDZIESZ DZWONIC? JA PROBUJE ALE MAM PECHA I MNIE ROZLACZA A NIE WIEM CZY DOSZLO MOJE ZGLOSZENIE-FAXOWALAM DZISIAJ.
PROSZE:modla: , JAK BYS MOGLA SPYTAC PRZY OKAZJI - IRISH SOFT COATED WHEATEN TERRIER - SUCZKA - ANTONELLA CIOMO DELLA QUATTROCENTO.

SORRY ZA TE DUZE LITERY-MAM ZEPSUTA KLAWIATURE :(

Posted

Wlasnie rozmawialam z pania z oddzialu lodzkiego - przyjmuja zgloszenia jeszcze przez tydzien:multi: . Zgloszenia wysylane dzisiaj faxem beda sparwdzane wieczorem, a potwierdzic bedzie mozna w poniedzialek:p

I klawiaturka mi sie naprawila:loveu: