Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UTAAP napisał(a):
No masz racje JASMIN, pewnie ze nie ma sensu, ale nie wydaje mi sie zeby robili problemy, zobaczymy:p

Dzwoniłam właśnie do ich oddziału. Mogę wycofać zgłoszenie do końca tego tygodnia ale muszę wysłać priorytet lub faks bo potrzebują mój podpis i nie może być mail... Dziwne bo aby przyjąc wystarczył mail :roll:. No nic jutro faksem wyślę...

Posted

Alojzyna napisał(a):
Czy jeżeli przedłużono przyjmowanie o kilka dni, to również termin opłat jest jest przedłużony? - własnie przed chwilą zrobiłam przelew ale jeszcze według stawek do 31.03.

Na stronie łódzkiej pisze, że dopiero w dniu wystawy opłata wynosi 150 zł za każdego zgłoszonego psa, do tego dnia obowiązują "zwykłe" opłaty ;)

Posted

szukam życzliwej duszyczki która miałaby miejsce w samochodzie dla jednej osoby i małego psa, przejeżdżającej przez Częstochowę na wystawę w Łodzi w sobotę 6 maja
oczywiście dokładam się do paliwa!
znajdzie się ktoś?

Posted

UTAAP napisał(a):
Hmmm, rzeczywiscie dziwne z tym podpisem:roll: , no ale dobrze ze mozna sie "wypisac" w razie czego.

No wczoraj całe oficjalne podanie z podpisem poszło faksem a dzisiaj dzwoniłam do łódzkiego oddziału i wszystko jest ok - zgłoszenie wycofane :multi:.

Posted

słuchajcie a jak myślicie czy jakby co w soboe niedziele bedzie można jeszcze wycofać jakby co ?? (mam oczywiście namyśli tą sobotę i niedziele)

Posted

jo-jo napisał(a):
słuchajcie a jak myślicie czy jakby co w soboe niedziele bedzie można jeszcze wycofać jakby co ?? (mam oczywiście namyśli tą sobotę i niedziele)

Zgłoszenia przyjmują do poniedziałku więc myślę, że pewnie można będzie jeszcze wycofać... ;)

Posted

Pewnie już to tu wałkowaliście, ale nie chce mi się przewalać całego tematu...:oops:
Czy przyjmują zghłoszenia wysłane meilem? To jutro jeszcze prędziutko bym wysłała:cool3:

Posted

Gosia prędziutko migusiem wysyłaj :lol: Jeszcze można. Potwierdzenie przyjecia tez dostaniesz mailem. Albo jak wolisz to napisz mi na gg które psy a ja w czwartek osobiście Ci zgłoszę.

Posted

któż to wie...ten terminze zgłoszeniami był taki że na wystawie w Legionowie nawet specjalne stosiko było gdzie można było psa zgłosić na Łódzką :lol:

Posted

Dużo zgłoszeń przyszło na ostatnią chwile i naprawdę trudno to ogarnąć.
Katalogu przedwystawowego raczej nie będzie. Byc może pojawi się plan sędziowania, ale to jeszcze nic pewnego. Jak się czegoś dowiem to dam znać.

Posted

Diana14 napisał(a):
Dużo zgłoszeń przyszło na ostatnią chwile i naprawdę trudno to ogarnąć.
Katalogu przedwystawowego raczej nie będzie. Byc może pojawi się plan sędziowania, ale to jeszcze nic pewnego. Jak się czegoś dowiem to dam znać.

Ale na telefon to mam nadzieje ze cos niecos powiedza:roll: ...