Eurasierka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 UTAAP napisał(a):I klawiaturka mi sie naprawila:loveu:No, następnym razem, jak się denerwujesz, że nie możesz się dodzwonić do oddziału, to nie wal klawiaturą w telefon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
UTAAP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dobra, dobra:eviltong: , wiesz to taki odruch byl, ze znow "zlosliwosc rzeczy martwych":cool3: :lol: :lol: Quote
marthee Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Czy to oznacza, że można przysyłać mailem zgłoszenia przez tydzień?:cool3: No bo my się tak zgłaszamy "na ostatnią chwilę" Quote
Diana14 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Ponieważ wszyscy się rzucili na zgłaszanie na ostatnia chwile i przychodzi dziennie kilkaset zgłoszeń to osoby w zk nie sa w stanie tego samego dnia powiedzieć czy fax doszedł. To technicznie nie możliwe! I prosze się tu nie pieklić bo to wina tylko tych co na ostatni gwizdek się obudzili. Jest naprawdę masa roboty więc bądźcie wyrozumiali. Przyjmowane zgłoszenia będą jeszcze przez tydzień. Co do maili to prosze Was o wypełnianie formularza z naszej strony bo niektóre piliki są tak zapisane, ze nie sposób ich otworzyć. Najlepiej wysłać fax jednak. Pozdrawiam Quote
Polna Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 co ja dziś z zk przezyłam, boje się tam chodzi :O Quote
Diana14 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Polna napisał(a):co ja dziś z zk przezyłam, boje się tam chodzi :O Ja dzisiaj byłam w zk i niedawno wróciłam :P O czym mówisz ? Quote
Diana14 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Polna napisał(a):o tym zboczencu hahaha nie wiedzialam, ze wtedy ktoś w zk był :P Ja byłam w gabinecie prezesa i na szczeście nie widziałam :p Ale kobitki daly sobiwe rade i go wygoniły :eviltong: skąd się tacy ludzie biorą:shake: :mad: Quote
Polna Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 myslałam , ze tam w takim jakby drugim pomieszczeniu jest jakas sekcja,a tam co jakis chłop sie rozbiera no spoko myslałam ze sie przebiera czy cus, a to jakis zboczniec z ulic potem sobie tak nago po związku chodził na szczeńscie go wygoniły Panie tak sobie wszedł, ale sama po 19 do związku nie ide :P Quote
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Polna napisał(a):myslałam , ze tam w takim jakby drugim pomieszczeniu jest jakas sekcja,a tam co jakis chłop sie rozbiera no spoko myslałam ze sie przebiera czy cus, a to jakis zboczniec z ulic potem sobie tak nago po związku chodził na szczeńscie go wygoniły Panie tak sobie wszedł, ale sama po 19 do związku nie ide :P Hiii hiii fajnie tam macie!:evil_lol: Ja "takich" niemal codziennie spotykam w lasku ,niedaleko domu!:angryy: :diabloti: Ale wieja ode mnie szybko jakoś.....kiedyś goniłam jednego wściekła z psem,zagroziłam mu,że jak dorwę,to mu fujarę na supeł zawiążę i zakręce na szyję....ale uciekł....nie chciał:evil_lol: :diabloti: Quote
UTAAP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Polna napisał(a):myslałam , ze tam w takim jakby drugim pomieszczeniu jest jakas sekcja,a tam co jakis chłop sie rozbiera no spoko myslałam ze sie przebiera czy cus, a to jakis zboczniec z ulic potem sobie tak nago po związku chodził na szczeńscie go wygoniły Panie tak sobie wszedł, ale sama po 19 do związku nie ide :P Polna, przepraszam Cie, za moj komentarz, ale jak to czytam to poprostu pokladam sie ze smiechu:lol: :evil_lol: :lol: !! Nie zebym sie smiala z Twojego pecha, ze akurat wtedy bylas w zk(zreszta to samo tyczy sie pracownikow oddzialu), tylko z takiej sytuacji, ze jakis, za przeproszeniem, zboczek, wchodzi sobie gdzie chce i robi performance - to tak beznadziejne:shake: ,ze az mi sie smiac chce:lol: ...albo plakac:placz: , sama nie wiem. No coz, :shithappens: Quote
UTAAP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Matagi napisał(a):Hiii hiii fajnie tam macie!:evil_lol: Ja "takich" niemal codziennie spotykam w lasku ,niedaleko domu!:angryy: :diabloti: Ale wieja ode mnie szybko jakoś.....kiedyś goniłam jednego wściekła z psem,zagroziłam mu,że jak dorwę,to mu fujarę na supeł zawiążę i zakręce na szyję....ale uciekł....nie chciał:evil_lol: :diabloti: Nie no, ja nie moge:lol: :lol: :eviltong: !! Quote
Polna Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 teraz to i ja się smieje ;) ale na początku myslałam, ze mam zwidy i widze gołego faceta :O szczeka mi opadla do podłogi :P Quote
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Polna napisał(a):teraz to i ja się smieje ;) ale na początku myslałam, ze mam zwidy i widze gołego faceta :O szczeka mi opadla do podłogi :P Hiii hiii!Nastepnym razem,jak takiego w Związku napotkasz,to zapros go na wystawę!:lol: :evil_lol: Tam babów dużo,a do różnych pokazów pozorant sie przyda....:diabloti: :evil_lol: Quote
UTAAP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :megagrin: :laugh2_2: :evilbat: :laugh2_2: Dobre, dobre! No, oby nie bylo tego nastepnego;) Quote
Martyna Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Czy osoby, ktore zglaszaly mailem dostaly jakies potwierdzenie? Nie wiem czy mam do nich dzwonic czy czekac spokojnie :) Quote
Martyna Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Martyna napisał(a):Czy osoby, ktore zglaszaly mailem dostaly jakies potwierdzenie? Nie wiem czy mam do nich dzwonic czy czekac spokojnie :) wlasnie mi Lodz potwierdzila :multi: Quote
JASMIN Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Nie wiecie może czy da się jeszcze bez konsekwencji zrezygnować ze zgłoszenia? Właśnie patrzę na rozpiskę i niecały miesiąc po Łodzi na klubówce ocena ten sam sędzia... Quote
UTAAP Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 JASMIN napisał(a):Nie wiecie może czy da się jeszcze bez konsekwencji zrezygnować ze zgłoszenia? Właśnie patrzę na rozpiskę i niecały miesiąc po Łodzi na klubówce ocena ten sam sędzia... Chyba nie powinno byc problemu bo przyjmowanie zgloszen przedluzono o tydzien, wiec powinno tez dac sie wycofac ;) Quote
JASMIN Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 UTAAP napisał(a):Chyba nie powinno byc problemu bo przyjmowanie zgloszen przedluzono o tydzien, wiec powinno tez dac sie wycofac ;) No napisałam do nich maila z zapytaniem. Pewnie jutro odpowiedzą... Oby dało się z tym jeszcze coś zrobić bo nie ma sensu jeździć co 3 tygodnie do tego samego sędziego a jeżeli mam wybierać to wolę jechać na klubówkę... Quote
UTAAP Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No masz racje JASMIN, pewnie ze nie ma sensu, ale nie wydaje mi sie zeby robili problemy, zobaczymy:p Quote
Alojzyna Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Czy jeżeli przedłużono przyjmowanie o kilka dni, to również termin opłat jest jest przedłużony? - własnie przed chwilą zrobiłam przelew ale jeszcze według stawek do 31.03. Quote
Kelly Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Witam. Nie mogę znaleźć żadnego formularza do zgłoszenia on-line,nie widzę czy go nie ma? Więc jak zgłaszaliście mailowo?:roll: Quote
nidhogg Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 hm no ja mam w wordzie tabelke - skopiowalam do maila i powpisywalam co trzeba, wysylalam wczoraj, a dzisiaj juz dostalam odpowiedz ze zgloszenie przyjete Quote
Recommended Posts