Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UTAAP napisał(a):
I klawiaturka mi sie naprawila:loveu:
No, następnym razem, jak się denerwujesz, że nie możesz się dodzwonić do oddziału, to nie wal klawiaturą w telefon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ wszyscy się rzucili na zgłaszanie na ostatnia chwile i przychodzi dziennie kilkaset zgłoszeń to osoby w zk nie sa w stanie tego samego dnia powiedzieć czy fax doszedł. To technicznie nie możliwe! I prosze się tu nie pieklić bo to wina tylko tych co na ostatni gwizdek się obudzili. Jest naprawdę masa roboty więc bądźcie wyrozumiali. Przyjmowane zgłoszenia będą jeszcze przez tydzień. Co do maili to prosze Was o wypełnianie formularza z naszej strony bo niektóre piliki są tak zapisane, ze nie sposób ich otworzyć. Najlepiej wysłać fax jednak.
Pozdrawiam

Posted

Polna napisał(a):
o tym zboczencu

hahaha nie wiedzialam, ze wtedy ktoś w zk był :P Ja byłam w gabinecie prezesa i na szczeście nie widziałam :p Ale kobitki daly sobiwe rade i go wygoniły :eviltong: skąd się tacy ludzie biorą:shake: :mad:

Posted

myslałam , ze tam w takim jakby drugim pomieszczeniu jest jakas sekcja,a tam co jakis chłop sie rozbiera
no spoko myslałam ze sie przebiera czy cus, a to jakis zboczniec z ulic
potem sobie tak nago po związku chodził na szczeńscie go wygoniły Panie
tak sobie wszedł,

ale sama po 19 do związku nie ide :P

Posted

Polna napisał(a):
myslałam , ze tam w takim jakby drugim pomieszczeniu jest jakas sekcja,a tam co jakis chłop sie rozbiera
tak sobie wszedł,

Hiii hiii fajnie tam macie!:evil_lol: Ja "takich" niemal codziennie spotykam w lasku ,niedaleko domu!:angryy: :diabloti: Ale wieja ode mnie szybko jakoś.....kiedyś goniłam jednego wściekła z psem,zagroziłam mu,że jak dorwę,to mu fujarę na supeł zawiążę i zakręce na szyję....ale uciekł....nie chciał:evil_lol: :diabloti:

Posted

Polna napisał(a):
tak sobie wszedł,

Polna, przepraszam Cie, za moj komentarz, ale jak to czytam to poprostu pokladam sie ze smiechu:lol: :evil_lol: :lol: !! Nie zebym sie smiala z Twojego pecha, ze akurat wtedy bylas w zk(zreszta to samo tyczy sie pracownikow oddzialu), tylko z takiej sytuacji, ze jakis, za przeproszeniem, zboczek, wchodzi sobie gdzie chce i robi performance - to tak beznadziejne:shake: ,ze az mi sie smiac chce:lol: ...albo plakac:placz: , sama nie wiem. No coz, :shithappens:

Posted

Matagi napisał(a):
Hiii hiii fajnie tam macie!:evil_lol: Ja "takich" niemal codziennie spotykam w lasku ,niedaleko domu!:angryy: :diabloti: Ale wieja ode mnie szybko jakoś.....kiedyś goniłam jednego wściekła z psem,zagroziłam mu,że jak dorwę,to mu fujarę na supeł zawiążę i zakręce na szyję....ale uciekł....nie chciał:evil_lol: :diabloti:

Nie no, ja nie moge:lol: :lol: :eviltong: !!

Posted

Polna napisał(a):
teraz to i ja się smieje ;)
ale na początku myslałam, ze mam zwidy i widze gołego faceta :O
szczeka mi opadla do podłogi :P

Hiii hiii!Nastepnym razem,jak takiego w Związku napotkasz,to zapros go na wystawę!:lol: :evil_lol: Tam babów dużo,a do różnych pokazów pozorant sie przyda....:diabloti: :evil_lol:

Posted

Martyna napisał(a):
Czy osoby, ktore zglaszaly mailem dostaly jakies potwierdzenie? Nie wiem czy mam do nich dzwonic czy czekac spokojnie :)

wlasnie mi Lodz potwierdzila :multi:

Posted

Nie wiecie może czy da się jeszcze bez konsekwencji zrezygnować ze zgłoszenia? Właśnie patrzę na rozpiskę i niecały miesiąc po Łodzi na klubówce ocena ten sam sędzia...

Posted

JASMIN napisał(a):
Nie wiecie może czy da się jeszcze bez konsekwencji zrezygnować ze zgłoszenia? Właśnie patrzę na rozpiskę i niecały miesiąc po Łodzi na klubówce ocena ten sam sędzia...

Chyba nie powinno byc problemu bo przyjmowanie zgloszen przedluzono o tydzien, wiec powinno tez dac sie wycofac ;)

Posted

UTAAP napisał(a):
Chyba nie powinno byc problemu bo przyjmowanie zgloszen przedluzono o tydzien, wiec powinno tez dac sie wycofac ;)

No napisałam do nich maila z zapytaniem. Pewnie jutro odpowiedzą... Oby dało się z tym jeszcze coś zrobić bo nie ma sensu jeździć co 3 tygodnie do tego samego sędziego a jeżeli mam wybierać to wolę jechać na klubówkę...

Posted

Czy jeżeli przedłużono przyjmowanie o kilka dni, to również termin opłat jest jest przedłużony? - własnie przed chwilą zrobiłam przelew ale jeszcze według stawek do 31.03.