go-ja Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Kamo - to potem nam opowiedz jak było na parapetówie :) Quote
Akrum Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 a kiedy Kama idziesz na tą parapetówę? już się nie mogę doczekać zdjęć Kostki :) Quote
Ingrid44 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Cioteczki, prosze oddajcie glos na Ale. Ma 60 podopiecznych i idzie zima. Ciagle wszystkiego brakuje ,szczegolnie karmy :-( GŁOSOWANIE NA KRAKVECIE Dzięki Naszym wpólnym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii i miau na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap - głosowanie na Krakvecie.Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam o głos na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie, można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu i zalogowaniu): http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 można głosować też w ten sposób: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Quote
obraczus87 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 INFORMACJA: mam kupon na darmową sterylkę suni do 10 kg, w tym kilkudniowa hospitalizacja. Termin: najbliższy piątek Godzina: 11 Miejsce: Gabinet w Ząbkach (pod Warszawą) Termin sterylek był ciągle przesuwany... suki podmieniane, bo każda dostawała cieczki.. aż w końcu termin został, ale suki brakuje Jesli znajdzie się jakaś sunia, któa mogłaby skorzystać z tej sterylki - proszę o informację na PW. Szkoda, by darmowa sterylka się zmarnowała Quote
mala_czarna Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Akrum napisał(a):a kiedy Kama idziesz na tą parapetówę? już się nie mogę doczekać zdjęć Kostki :) Ja to się w ogóle ostatnio z niczym zebrać nie mogę. I jeszcze tak paskudny ode mnie dojazd na Bródno, że głowa mała. Ja tylko po pracy mogę, a to murowane 1,5 godziny w korkach. Nie ma jak stolica nasza ukochana ;) Od Bartka dostałam meila, że u nich wszystko ok, Kostka to anioł nie pies i bardzo szybko dostosowała się do nowego, innego mieszkania. Czekam tylko na zdjęcia :p Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 super wiadomości :) czekamy więc z niecierpliwością na zdjęcia :) Quote
mala_czarna Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Zobaczcie Ciotki kogo my tu mamy :) :loveu: Dostałam od Bartka meila z przeprosinami, że tak długo się nie odzywał, ale a to przeprowadzaka, a to inne sprawy do załatwienia i jakoś to się opóźniło. U Kosteczki w każdym razie wszystko ok, zdrowa, szczęśliwa, apetyt dopisuje (co widac na jednej z fotek) :p Quote
Nutusia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Na pierwszym zdjęciu nochal jak na zamówienie Cioci 3x! :) No i te białe rzęsy i wzrok rozmarzony - CUDO! Quote
obraczus87 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Nutusia']Na pierwszym zdjęciu nochal jak na zamówienie Cioci 3x! :) No i te białe rzęsy i wzrok rozmarzony - CUDO![/QUOTE] TO PRAWDA :) Ale Kosteczka to na wadze przybrała Rybka Kochana :) Quote
mala_czarna Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Normalnie dog argentyński!! :evil_lol: Ale napiszę chyba Bartkowi kilka słów odnośnie ilości jedzenia pochłanianego przez Kostkę ;) Quote
obraczus87 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='mala_czarna']Normalnie dog argentyński!! :evil_lol: Ale napiszę chyba Bartkowi kilka słów odnośnie ilości jedzenia pochłanianego przez Kostkę ;)[/QUOTE] Napisz, napisz ;) Tym bardziej, że Kostka je wszystko --> zawsze i wszędzie ;) Quote
Ingrid44 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Przesliczna . I juz nie Kosteczka tylko szyneczka :) :) :) Quote
Nutusia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Ingrid44']Przesliczna . I juz nie Kosteczka tylko szyneczka :) :) :)[/QUOTE] Albo Kuleczka! Bo może ona jest Costa po prostu...? :) Quote
lilk_a Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 no nareszcie się Kostka pokazała :) super są takie zdjęcia psich pycholi z bliska :loveu: Quote
Akrum Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 czy ktoś wie co u Kosteczki naszej słychać? domek się odzywał może? Quote
mala_czarna Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Poznajecie? :) :) Moja pięknotka kochana :) Wszystko ok u niej w porządku, jestem zaproszona w gości do Bartka i Moniki. Tylko kurna kiedy czas znaleźć?? :) Quote
gusia0106 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 mala_czarna napisał(a):Poznajecie? :) :) Moja pięknotka kochana :) Wszystko ok u niej w porządku, jestem zaproszona w gości do Bartka i Moniki. Tylko kurna kiedy czas znaleźć?? :) A nie mówiłam żebyś luzowała poślady? ;) Quote
Diora Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Piękna dziewczynka :) Rozrosła się w barach ;) Nie to co kiedyś... Quote
mala_czarna Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 gusia0106 napisał(a):A nie mówiłam żebyś luzowała poślady? ;) Bo już planowałam wchodzic tam z CBS!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Nutusia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Prawdziwa księżniczka Konstancja! Uuuu.... nieźle się panience powodzi :) Quote
Akrum Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 o jej :) Ślicznotka :) Troszkę się pannicy rozrosło :) Quote
mala_czarna Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Takie ma troszkę chyba oko zaczerwienione, czy mi się wydaje? :roll: Quote
Recommended Posts