Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, prosze oddajcie glos na Ale. Ma 60 podopiecznych i idzie zima. Ciagle wszystkiego brakuje ,szczegolnie karmy :-(
GŁOSOWANIE NA KRAKVECIE

Dzięki Naszym wpólnym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii i miau na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap - głosowanie na Krakvecie.Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam o głos na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję:

Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie, można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu i zalogowaniu):
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0

można głosować też w ten sposób:

Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą:

Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6!

Posted

INFORMACJA:

mam kupon na darmową sterylkę suni do 10 kg, w tym kilkudniowa hospitalizacja.
Termin: najbliższy piątek
Godzina: 11
Miejsce: Gabinet w Ząbkach (pod Warszawą)

Termin sterylek był ciągle przesuwany... suki podmieniane, bo każda dostawała cieczki.. aż w końcu termin został, ale suki brakuje

Jesli znajdzie się jakaś sunia, któa mogłaby skorzystać z tej sterylki - proszę o informację na PW. Szkoda, by darmowa sterylka się zmarnowała

Posted

Akrum napisał(a):
a kiedy Kama idziesz na tą parapetówę? już się nie mogę doczekać zdjęć Kostki :)

Ja to się w ogóle ostatnio z niczym zebrać nie mogę.
I jeszcze tak paskudny ode mnie dojazd na Bródno, że głowa mała. Ja tylko po pracy mogę, a to murowane 1,5 godziny w korkach. Nie ma jak stolica nasza ukochana ;)
Od Bartka dostałam meila, że u nich wszystko ok, Kostka to anioł nie pies i bardzo szybko dostosowała się do nowego, innego mieszkania. Czekam tylko na zdjęcia :p

• 2 weeks later...
Posted

Zobaczcie Ciotki kogo my tu mamy :) :loveu:
Dostałam od Bartka meila z przeprosinami, że tak długo się nie odzywał, ale a to przeprowadzaka, a to inne sprawy do załatwienia i jakoś to się opóźniło. U Kosteczki w każdym razie wszystko ok, zdrowa, szczęśliwa, apetyt dopisuje (co widac na jednej z fotek) :p

Posted

[quote name='Nutusia']Na pierwszym zdjęciu nochal jak na zamówienie Cioci 3x! :) No i te białe rzęsy i wzrok rozmarzony - CUDO![/QUOTE]

TO PRAWDA :)

Ale Kosteczka to na wadze przybrała Rybka Kochana :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Normalnie dog argentyński!! :evil_lol:
Ale napiszę chyba Bartkowi kilka słów odnośnie ilości jedzenia pochłanianego przez Kostkę ;)[/QUOTE]

Napisz, napisz ;) Tym bardziej, że Kostka je wszystko --> zawsze i wszędzie ;)

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

mala_czarna napisał(a):
Poznajecie? :) :) Moja pięknotka kochana :) Wszystko ok u niej w porządku, jestem zaproszona w gości do Bartka i Moniki. Tylko kurna kiedy czas znaleźć?? :)

A nie mówiłam żebyś luzowała poślady? ;)