Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kosteczka w domku a tytuł straszy.... :)

zapraszam na bazarek dla Tili , ta młodziutka sunia powoli umiera , konieczna jest skomplikowana operacja ,a pieniędzy a jak zwykle brakuje ... zapraszam cichutko (banerek w moim podpisie )

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neigh']Żuchwa mu się złamała?? Sama z siebie???
nie sama z siebie, tylko na skutek dlugoletniego zaniedbania zębów, stan zapalny dziąseł, ropnie pod zębami, które doprowadziły do rozmiękczenia kości i przy złym zgryzieniu czegoś, kości poszły... :(
zresztą zapraszam na wątek - na dniach będzie dokumentacja lekarska
http://www.dogomania.pl/threads/189591-pan-umar%C5%82...-MAX-NIE-DAJE-RADY-W-SCHRONISKU!!-B%C5%82aga-o-deklaracje!!

Posted

[quote name='Akrum']nie sama z siebie, tylko na skutek dlugoletniego zaniedbania zębów, stan zapalny dziąseł, ropnie pod zębami, które doprowadziły do rozmiękczenia kości i przy złym zgryzieniu czegoś, kości poszły... :(
zresztą zapraszam na wątek - na dniach będzie dokumentacja lekarska
http://www.dogomania.pl/threads/189591-pan-umar%C5%82...-MAX-NIE-DAJE-RADY-W-SCHRONISKU!!-B%C5%82aga-o-deklaracje!!
Tak czy siak myślę, że akurat Neris nie chciałaby korzystać z mojej pomocy transportowej mimo, że mieszkam 15 min autem dalej.

Ale mniejsza to.

No właśnie MC - czemu temat jeszcze nie zmieniony? :eviltong:

Posted

wiecie jak to dobrze poczytać sobie o psie który już ma dobry dom.. tyle jeszcze bezdomnych jest ze każda taka wiadomość to miód na serce i kopniak do dalszych działań, bo to dodaje sil i nadziei

Posted

[quote name='Neigh']

No właśnie MC - czemu temat jeszcze nie zmieniony? :eviltong:

Się lękam jakoś. Odpuścicie mi jak do końca tygodnia poczekamy? Pliss.
Neigh zajrzyj tutaj proszę, przeczytaj relację z mojego wczorajszego spaceru, i powiedz szczerze, czy przesadziłam i histeryzuję tylko ;)

http://www.dogomania.pl/threads/189039-Mars-anemia-muchozol-B%C5%81AGAMY-O-WSPARCIE-FINASOWE-D%C5%81UG-W-LECZNICY-JEST-OGROMNY-%28/page15

Posted

Akrum napisał(a):
ciekawe co u Kostki słychać...

Mała Czarna się wczoraj z lornetką wybierała, więc może się czegoś dowiedziała :megagrin::iloveyou:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie wiem co u Kostki słychać, a głupio mi dzwonić, bo byłam w środę :(
Coś Bartkowi nie chce się widzę @ napisać i fotki wstawić jakieś.

hihi to może chociaż maila do nich napisz? albo smska, żeby oni maila Ci napisali i jakieś fotki podesłali :)
napisz, że ciocie tu na dogo cię molestują o wiadomości i dlatego tak często się z nimi kontaktujesz :)

Posted

hurra :) zdjęcia szczęśliwej mordusi Kosteczki :)
jak super :) w końcu mała jest szczęśliwa :)

a propo, jak wygląda kwestia tej jej wysypki na brzuszku? wszystko się zagoiło? już sie nie pojawia?

Posted

Akrum napisał(a):
hurra :) zdjęcia szczęśliwej mordusi Kosteczki :)
jak super :) w końcu mała jest szczęśliwa :)

a propo, jak wygląda kwestia tej jej wysypki na brzuszku? wszystko się zagoiło? już sie nie pojawia?

Nic mi nie pisał Bartek, ale mam nadzieję, że jest ok, skoro nie poruszał tego tematu. Zresztą i tak będę ich molestować, bo juz e-meila napisałam :)

Posted

superaśnie :)
i widzę, że tytuł zmieniłaś :)
jak się cieszę, że Kosteczka w domku :)

a zapomniałam napisać paczuszka do mnie dotarła - ślicznie dziękuję za cudeńka :)

Posted

Słuchajcie, dostałam na konto 70 zł od... No własnie, nie wiem czy mogę napisać Imię i nazwisko, bo to chyba prywatny darczyńca ;) Bardzo serdecznie dziękuję za pieniążki. Mam nadzieję, że Pani podczytuje wątek Kosteczki!
W każdym razie, mam nadzieję, że się nie pogniewacie, ale postanowiłam, że 106 zł + te 70 zł (razem 176 zł), przejdzie na konto Nexta z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/187569-NEXT???-czy-wyzdowieje-Pom%C3%B3%C5%BC-nam-pomaga%C4%87-!-dorzu%C4%87-grosik-na-hotelik-!!!!

Jak same widzicie Next jest na minusie, a Aga35 ma "na stanie" nie tylko te bidy Klembowskie.
Proponuję również zajrzeć na wątek bullowatych, bo najprościej rzecz ujmując dziewczyny zostały wycyckane na pieniądze.

Zostały moje dwa bazarki do zamknięcia (okres wakacyjny, czekam na resztę pieniędzy). Te pieniądze też chciałabym przeznaczyć na psy pod opieka dziewczyn.