Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro Kosta tak pięknie zareagowała na swoich nowych Państwa, to znaczy, że cichaczem przeczytała cały wątek, uznała, że jeśli Mała Czarna i Gusia zatwierdziły dom, to co ona się będzie wygłupiać i robić sobie czarny PR! :) Brawo Kosteczko, wiedziałam, że mądra z Ciebie psinka jest!!! Powodzenia!

Posted

Nie wytrzymałam i już zadzwoniłam :) Wprawdzie żadnych specjalnych wieści nie ma, bo przecież Kosteczka dopiero co do domu pojechała, no ale póki co jest ok ;) Nie załatwiła się w domu (odpukać w niemalowane, żeby nie zapeszyć), została już wykąpana, wyczesana, i poleguje sobie na swoim posłanku. Jak słyszy głosy albo krzątanie, zaraz podnosi łepek i patrzy z zainteresowaniem. No nic, jutro już nie będę dzwonić, bo w środę jadę w odwiedziny.

Aha. Podróż autobusem przebiegła bez żadnych zakłóceń.

Posted

Nutusia napisał(a):
Skoro Kosta tak pięknie zareagowała na swoich nowych Państwa, to znaczy, że cichaczem przeczytała cały wątek, uznała, że jeśli Mała Czarna i Gusia zatwierdziły dom, to co ona się będzie wygłupiać i robić sobie czarny PR! :) Brawo Kosteczko, wiedziałam, że mądra z Ciebie psinka jest!!! Powodzenia!

Jeszcze nie dziękujemy :)

Posted

Diora napisał(a):
Moja psica też strasznie obłazi, myślę, że po mału zaczyna się okres wymiany sierści ;)

Powodzenia Kosteczko :)

Diora, mam nadzieję, że masz rację, i że to nie jest jakaś cholerna alergia ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Diora, mam nadzieję, że masz rację, i że to nie jest jakaś cholerna alergia ;)

Mnie wet powiedzial ze w tym roku przy tych strasznych upalach (u mnie rowniez) psy zrzucaja wiecej siersci niz zazwyczaj. Moj Dozek tez strasznie linieje dlatego zapytalam przy okazji kontroli.

Posted

[quote name='Ingrid44']Mnie wet powiedzial ze w tym roku przy tych strasznych upalach (u mnie rowniez) psy zrzucaja wiecej siersci niz zazwyczaj. Moj Dozek tez strasznie linieje dlatego zapytalam przy okazji kontroli.

Dobrze wiedzieć, bo mnie to trochę martwił ;)

Wstawiam 2 zdjęcia Kosteczki jak już do domu jechała:

Posted

Pojechała nasza Księżniczka :). Nigdy jej nie zapomnę i cieszę się, że ma domek :). Niech to będzie ten właściwy :). Mam nadzieję, że się doczekała dobrego domku i już :). Dzięki za zdjęcia :). Tak się wszystko w głowie urealnia jak się na nie patrzy. Jeśli to możliwe - zrób jej Kamo jakieś fotki w nowym domku :). Buziaki Kosteczko! Jesteś cudowną psinką ! :)

Posted

Kosteczka cudownie wygląda, jak sobie przypomnę jej pierwsze zdjęcia i teraz... ona jest tak kochaną psinką i wierzę, że ona wie i czuje,że to jej domek, że będzie miała odtąd super życie :)
zobaczymy, jakie wieści jutro przyniesie mała_czarna z wizyty :)

Posted

Dżizes, ze mną jest coś chyba nie tak. Najpierw płakałam, bo Kosteczka się zasiedziała w hotelu, a teraz mam cały czas stracha koło tyłka, że ją oddadzą, albo, że Kostce źle tam będzie. Nienormalna chyba jestem :( A najchętniej to bym dzwoniła codziennie, ale przecież nie będę z siebie wariatki robić.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Dżizes, ze mną jest coś chyba nie tak. Najpierw płakałam, bo Kosteczka się zasiedziała w hotelu, a teraz mam cały czas stracha koło tyłka, że ją oddadzą, albo, że Kostce źle tam będzie. Nienormalna chyba jestem :( A najchętniej to bym dzwoniła codziennie, ale przecież nie będę z siebie wariatki robić.

Nie chyba, nie chyba ....;)

Posted

Tia........się nie martw Kama - po paru latach tu zaczniesz miec manię prześladowczą......to jest normalna kolej rzeczy.
Ja mam np. całkiem zaawansowane stadium.

Posted

Neigh napisał(a):
Tia........się nie martw Kama - po paru latach tu zaczniesz miec manię prześladowczą......to jest normalna kolej rzeczy.

Ty juz lepiej cicho siedź, bo zauważyłam, ze z optymizmem adopcyjnym to nie za bardzo idzie ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nie chyba, nie chyba ....;)

Ty sie młoda nie odzywaj, boś juz mi taki tekst zasunęła jak wychodziłysmy w sobotę od ludzi, że nic tylko Cię sprać :evil_lol:

Akrum napisał(a):
hehe... to tak jest zawsze, a w szczególności u psiaków, dla których się długo domku szukało i było kilka zawodów...

Popracuję nad sobą ;)

Neigh napisał(a):

Jak to się bardziej rozwinie to jak słowo honoru, że kupie lornetkę i wyląduję na drzewie pod blokiem Bartka :lol:

mysza 1 napisał(a):
Ty juz lepiej cicho siedź, bo zauważyłam, ze z optymizmem adopcyjnym to nie za bardzo idzie ;)

Niech gada!! Demokracja jest :evil_lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):

Niech gada!! Demokracja jest :evil_lol:

Otóż to:-)

Ja tylko uprzedzam fakty - dla mnie każdy potencjalny kandydat na ds to morderca, zboczeniec i całkowicie nieodpowiedzialny człowiek.

NIC NA TO NIE PORADZĘ!

Dlatego ograniczam swoje działania, bo zrobiłam się niemiła ( jeszcze bardziej niż byłam):-)

Posted

Neigh napisał(a):

Ja tylko uprzedzam fakty - dla mnie każdy potencjalny kandydat na ds to morderca, zboczeniec i całkowicie nieodpowiedzialny człowiek.

NIC NA TO NIE PORADZĘ!

kamien spadl mi z serca bo myslalam ze tylko ja nienormalna jestem pod tym wzgledem...:evil_lol:

Posted

hehe...widzę że tu się całkiem wesoło robi i grono "nienormalnych" coraz bardziej się powiękasza :)
a ja myślałam,że to tylko ja mam takiego fizia... ;)