Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwonił do mnie pan z Warszawy zainteresowany Kostką. Umówiliśmy sie, że prześlę mu kilka zdjęć Kosteczki i pan da mi znać i telefonicznie i meilowo. Zdjęcia już wysłane ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bebcik napisał(a):
wow, dobra wiadomość ale cicho sza, aby nie zapeszyć :)

Nie uwierzycie, ale już jest odzew :)
Chyba 2 minuty po wysłaniu zdjęć Pan do mnie zadzwonił i powiedział, że Kostka jest piękna i cudna!! Państwo mieszkają na Powiślu, ale niedługo przeprowadzają się na Brudno. Chcieliby bardzo Kosteczkę zobaczyć, więc teraz będę kontaktować się z Owieczką, czy dałaby radę przywieźć ją do Wawki!

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie uwierzycie, ale już jest odzew :)
Chyba 2 minuty po wysłaniu zdjęć Pan do mnie zadzwonił i powiedział, że Kostka jest piękna i cudna!! Państwo mieszkają na Powiślu, ale niedługo przeprowadzają się na Brudno. Chcieliby bardzo Kosteczkę zobaczyć, więc teraz będę kontaktować się z Owieczką, czy dałaby radę przywieźć ją do Wawki!

Ale wiadomość:)

A ja dostałam przelew dla Kostuni od p. Kariny - 50 zł:loveu:
Kama przeleję Ci to razem z należnością za mój bazarkowy nabytek:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):

A ja dostałam przelew dla Kostuni od p. Kariny - 50 zł:loveu:
Kama przeleję Ci to razem z należnością za mój bazarkowy nabytek:)

Gosiu, dziękuję bardzo!!!! I Pani Karinie chciałabym podziękować, ale namiarów żadnych nie mam :)

Posted

Powiedzieć Wam coś? :) :) :)
W sobotę jadę razem z Gusią na przedadopcyjną!!!!
A w poniedziałek Pan przyjeżdża zobaczyć Kosteczkę na własne oczy. Już jest umówiony z Owieczką. Sialalalala :)
Znaczy czy będzie sialala to wyjdzie w praniu, w sobotę.

Posted

Nutusia napisał(a):
Ja się wcale nie cieszę, ale szybkość podjętej przez Pana decyzji tchnęła we mnie ogromną nadzieję :)

A ja się cieszę :eviltong: że udało się wszystko zoragnizować - i wizyte p/a i wizytę w poniedziałek :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Powiedzieć Wam coś? :) :) :)
W sobotę jadę razem z Gusią na przedadopcyjną!!!!
A w poniedziałek Pan przyjeżdża zobaczyć Kosteczkę na własne oczy. Już jest umówiony z Owieczką. Sialalalala :)
Znaczy czy będzie sialala to wyjdzie w praniu, w sobotę.

Nie sialaluj :)
Przemaglujemy, zobaczymy ;)

Posted

Jak dobre wieści, to dobre wieści...:)

Na FB odezwała się do mnie Zosia która chce wspomóc Kosteczkę, podałam Twoje dane Kamuś więc się nie zdziw jak dostaniesz przelew:)

Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie:loveu:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nie sialaluj :)
Przemaglujemy, zobaczymy ;)

Gusia, liczę na Ciebie :)

Kinia1984 napisał(a):
no to ja tez sie nie ciesze ale trzymam kciuki:multi: bo dalej jestem na wielki wkur..:mad: na pania z wolomina!

Kinia, daj spokój. Jak to mówią, są ludzie i taborety. Ta pani należała do tej drugiej kategorii. ;)

Ingrid44 napisał(a):
Do soboty juz niedaleko :) Trzymam kciuki .

Ja również!! :)

Tora&Faro napisał(a):
Jak dobre wieści, to dobre wieści...:)
Na FB odezwała się do mnie Zosia która chce wspomóc Kosteczkę, podałam Twoje dane Kamuś więc się nie zdziw jak dostaniesz przelew:)

Gosia, ja Cię chyba ozłocę. Mówiłam Ci? :)