mala_czarna Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Dzwonił do mnie pan z Warszawy zainteresowany Kostką. Umówiliśmy sie, że prześlę mu kilka zdjęć Kosteczki i pan da mi znać i telefonicznie i meilowo. Zdjęcia już wysłane ;) Quote
bebcik Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 wow, dobra wiadomość ale cicho sza, aby nie zapeszyć :) Quote
mala_czarna Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 bebcik napisał(a):wow, dobra wiadomość ale cicho sza, aby nie zapeszyć :) Nie uwierzycie, ale już jest odzew :) Chyba 2 minuty po wysłaniu zdjęć Pan do mnie zadzwonił i powiedział, że Kostka jest piękna i cudna!! Państwo mieszkają na Powiślu, ale niedługo przeprowadzają się na Brudno. Chcieliby bardzo Kosteczkę zobaczyć, więc teraz będę kontaktować się z Owieczką, czy dałaby radę przywieźć ją do Wawki! Quote
Tora&Faro Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 mala_czarna napisał(a):Nie uwierzycie, ale już jest odzew :) Chyba 2 minuty po wysłaniu zdjęć Pan do mnie zadzwonił i powiedział, że Kostka jest piękna i cudna!! Państwo mieszkają na Powiślu, ale niedługo przeprowadzają się na Brudno. Chcieliby bardzo Kosteczkę zobaczyć, więc teraz będę kontaktować się z Owieczką, czy dałaby radę przywieźć ją do Wawki! Ale wiadomość:) A ja dostałam przelew dla Kostuni od p. Kariny - 50 zł:loveu: Kama przeleję Ci to razem z należnością za mój bazarkowy nabytek:) Quote
mala_czarna Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Tora&Faro napisał(a): A ja dostałam przelew dla Kostuni od p. Kariny - 50 zł:loveu: Kama przeleję Ci to razem z należnością za mój bazarkowy nabytek:) Gosiu, dziękuję bardzo!!!! I Pani Karinie chciałabym podziękować, ale namiarów żadnych nie mam :) Quote
Tora&Faro Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja też nie mam, tyle co na przelewie...ale mam nadzieję że Pani Karina nas czyta:) Dziękujemy bardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
Akrum Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 same dobre wiadomości dzisiaj :) to ja nie zapeszając trzymam mocno, mocno i mono kciuki. Quote
Diora Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Tzymam mocno kciuki i nie zapeszam ;) Powodzenia Ślicznoto :) Quote
obraczus87 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Super wieści, kciuki trzymam, bo Kostka jest jedyna w swoim rodzaju!!! Pani Karinie rowniez dziekuje :) Quote
mala_czarna Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Powiedzieć Wam coś? :) :) :) W sobotę jadę razem z Gusią na przedadopcyjną!!!! A w poniedziałek Pan przyjeżdża zobaczyć Kosteczkę na własne oczy. Już jest umówiony z Owieczką. Sialalalala :) Znaczy czy będzie sialala to wyjdzie w praniu, w sobotę. Quote
obraczus87 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Bardzooo sie cieszę :) trzymamy kciuki! Domek zostanie prześwietlony na ostro :) Quote
Nutusia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja się wcale nie cieszę, ale szybkość podjętej przez Pana decyzji tchnęła we mnie ogromną nadzieję :) Quote
obraczus87 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nutusia napisał(a):Ja się wcale nie cieszę, ale szybkość podjętej przez Pana decyzji tchnęła we mnie ogromną nadzieję :) A ja się cieszę :eviltong: że udało się wszystko zoragnizować - i wizyte p/a i wizytę w poniedziałek :) Quote
gusia0106 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 mala_czarna napisał(a):Powiedzieć Wam coś? :) :) :) W sobotę jadę razem z Gusią na przedadopcyjną!!!! A w poniedziałek Pan przyjeżdża zobaczyć Kosteczkę na własne oczy. Już jest umówiony z Owieczką. Sialalalala :) Znaczy czy będzie sialala to wyjdzie w praniu, w sobotę. Nie sialaluj :) Przemaglujemy, zobaczymy ;) Quote
Kinia1984 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 no to ja tez sie nie ciesze ale trzymam kciuki:multi: bo dalej jestem na wielki wkur..:mad: na pania z wolomina! Quote
Tora&Faro Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Jak dobre wieści, to dobre wieści...:) Na FB odezwała się do mnie Zosia która chce wspomóc Kosteczkę, podałam Twoje dane Kamuś więc się nie zdziw jak dostaniesz przelew:) Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie:loveu: Quote
mala_czarna Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 gusia0106 napisał(a):Nie sialaluj :) Przemaglujemy, zobaczymy ;) Gusia, liczę na Ciebie :) Kinia1984 napisał(a):no to ja tez sie nie ciesze ale trzymam kciuki:multi: bo dalej jestem na wielki wkur..:mad: na pania z wolomina! Kinia, daj spokój. Jak to mówią, są ludzie i taborety. Ta pani należała do tej drugiej kategorii. ;) Ingrid44 napisał(a):Do soboty juz niedaleko :) Trzymam kciuki . Ja również!! :) Tora&Faro napisał(a):Jak dobre wieści, to dobre wieści...:) Na FB odezwała się do mnie Zosia która chce wspomóc Kosteczkę, podałam Twoje dane Kamuś więc się nie zdziw jak dostaniesz przelew:) Gosia, ja Cię chyba ozłocę. Mówiłam Ci? :) Quote
mala_czarna Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 mysza 1 napisał(a):Kamila, ja tą karmę dałam Gusi, dobrze? Dobrze, a nawet super. Gusia nie je mięsa ;) Bardzo Ci dziękuję:) Quote
mysza 1 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 mala_czarna napisał(a):Dobrze, a nawet super. Gusia nie je mięsa ;) Bardzo Ci dziękuję:) :evil_lol: trzymam kciuki za dom dla Kosteczki :p Quote
bebcik Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ja też mocno zaciskam kciuki za Kosteczkowy domek najlepszy ;) Quote
obraczus87 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Wszyscy trzymamy kciuki za jutrzejsza wizyte :) Quote
Recommended Posts