Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Kama wspominała o bazarku, to w takim razie może ja ogłoszenia zrobię...tylko jakiś zaktualizowany tekst by się przydał bo fotki chyba mam, zaraz sprawdzę.

Gosiu, wysłałam Ci zdjęcia i tekst na maila.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Dzięki:)...no to co...zabieram się do roboty;)

Super, bardzo dziekujemy :) :) Kosteczka potrzebuje wspaniałego domku, qrcze taki fajny psiak z Niej.... Trzymam kciuki za upolowanie METRO :)

Posted

Troszkę poogłaszałam:)

gumtree.pl
przygarnijzwierzaka.pl
cafeanimal.pl
alegratka.pl
e-zwierzak.pl
ojoj.pl
morusek.pl
adsy.pl
aukcjezwerzat.pl
psiamania.pl
rozglos.net
pajeczyna.pl
olx.pl
neeon.pl
gablota.com
pineska.pl
wszystkotujest.pl
adopcjapsa.pl
najpewniej.pl
petworld.pl
petsy.pl
sprzedasz.pl
wstawaj.pl
e-ogloszenia.com

Posted

Skończył się właśnie bazarek biżuteriowy dla suniek czterech (Buba, Myszka, Kreska, Niunia). Możemy też zrobić taki dla Kosty. Jak coś to dawajcie znaki, przygotuję coś - w sensie mogę podesłać komuś foty do zrobienia bazarku albo paczkę z rzeczami + foty, opisy itd. :). Koteczko - będzie dobrze :)

Posted

Tora, bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia. Bazarku nie zrobiłam, dopiero dzisiaj jestem w stanie zwlec się z łóżka, bo załatwiła mnie grypa żołądkowa i 3 dni praktycznie spałam w łazience :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Tora, bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia. Bazarku nie zrobiłam, dopiero dzisiaj jestem w stanie zwlec się z łóżka, bo załatwiła mnie grypa żołądkowa i 3 dni praktycznie spałam w łazience :(

To ładnie Cię dopadło:( mam nadzieję ze już jest lepiej...

Jeśli mogę jeszcze jakoś pomóc to mów.

Posted

hopsa :) już jestem po tygodniowej nieobecności w świecie wirtualnym, ale myślami cały czas byłam z Wami i z Kosteczką oczywiście :)
miałam jednak nadzieję, że Pani się odezwała przez te dni, jednak widzę, że ogłoszenia nowe zrobione i Kostka nadal szuka domu... szkoda, że tak wyszło... szkoda, że Pani nie znalazła w sobie choć troszkę odwagi i odpowiedzialności i nie zadzwoniła, nie napisała chociażby sms z wyjaśnieniami...
no trudno... i tacy ludzie muszą być na świecie.

Kosteczko, zobaczysz uda się znaleźć ciotkom dla ciebie domek najwspanialszy na świecie, gdzie będziesz bardzo szczęśliwa :)

Posted

No, mozna powiedziec, że doszłam do siebie. Po powrocie z pracy wezmę się za bazarek. Doszły też 3 deklaracje od dziewczyn, zaraz je wpiszę do pierwszego postu.
Akrum, co do tej pani, to ja nawet nie chcę pisać co o niej myslę, bo dostałabym dożywotniego bana. Powiem tylko jedno słowo. Świństwo!

Posted

Nie pierwszy to raz, kiedy ludzie robią i nam i psu nadzieję......
Rekordzistką była taka jedna..........której po wizytach przedadopcyjnych i takich tam......zorganizowanym transporcie........pani wyszła przed blok i powiedziała " o jej myslałam, ze jest mniejsza.........nieeeeeee to ja dziękuję"

Posted

Neigh napisał(a):
Nie pierwszy to raz, kiedy ludzie robią i nam i psu nadzieję......
Rekordzistką była taka jedna..........której po wizytach przedadopcyjnych i takich tam......zorganizowanym transporcie........pani wyszła przed blok i powiedziała " o jej myslałam, ze jest mniejsza.........nieeeeeee to ja dziękuję"

Neigh, ale jaką to ***** trzeba być!! gadała ze mną non stop przez telefon, zachwycała się, ach, jaka ta Kosteczka piękna. Mówiłam, że to mix amstaffki, ale pierdoła wybitna. Zdjęcia wysłałam w towarzystwie psiaków, dzieci. I cisza. na tym stanęło.

Posted

Jeśli chodzi o to panie wszystkie... to jak ja to mówię... 'niech im ziemia lekką będzie' ... A tak poważnie: co zasiejesz to zbierzesz... więc się o ich plony na tym świecie nie martwcie ;).

Kosteczko - ślicznoto! :) Domek będzie, zobaczysz :).

Posted

Spójrzmy na wszystko optymistycznie! :) Dobrze, że Kosteczka (i inne psiaki) do domów takich "Pań" nie trafiły. Widać na górze jest zapisane, że pójdą do tych jednych, jedynych, właściwych, odpowiedzialnych, kochających i cała reszta. A że na takie ciut dłużej trzeba poczekać?... Cóż, to jest wpisane w "koszty" :)