Tora&Faro Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Kama wspominała o bazarku, to w takim razie może ja ogłoszenia zrobię...tylko jakiś zaktualizowany tekst by się przydał bo fotki chyba mam, zaraz sprawdzę. Quote
obraczus87 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Tora&Faro napisał(a):Kama wspominała o bazarku, to w takim razie może ja ogłoszenia zrobię...tylko jakiś zaktualizowany tekst by się przydał bo fotki chyba mam, zaraz sprawdzę. Gosiu, wysłałam Ci zdjęcia i tekst na maila. Quote
Tora&Faro Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 obraczus87 napisał(a):Gosiu, wysłałam Ci zdjęcia i tekst na maila. Dzięki:)...no to co...zabieram się do roboty;) Quote
obraczus87 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Tora&Faro napisał(a):Dzięki:)...no to co...zabieram się do roboty;) Super, bardzo dziekujemy :) :) Kosteczka potrzebuje wspaniałego domku, qrcze taki fajny psiak z Niej.... Trzymam kciuki za upolowanie METRO :) Quote
obraczus87 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Kostko pokazuj swojego pieknego nochala :) Quote
Tora&Faro Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Troszkę poogłaszałam:) gumtree.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl alegratka.pl e-zwierzak.pl ojoj.pl morusek.pl adsy.pl aukcjezwerzat.pl psiamania.pl rozglos.net pajeczyna.pl olx.pl neeon.pl gablota.com pineska.pl wszystkotujest.pl adopcjapsa.pl najpewniej.pl petworld.pl petsy.pl sprzedasz.pl wstawaj.pl e-ogloszenia.com Quote
go-ja Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Skończył się właśnie bazarek biżuteriowy dla suniek czterech (Buba, Myszka, Kreska, Niunia). Możemy też zrobić taki dla Kosty. Jak coś to dawajcie znaki, przygotuję coś - w sensie mogę podesłać komuś foty do zrobienia bazarku albo paczkę z rzeczami + foty, opisy itd. :). Koteczko - będzie dobrze :) Quote
obraczus87 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Tora - bardzo dziekujemy za ogłoszenia!!! Musi telefon sie rozdzwonic :) Go-Ja - bardzo chetnie poprosimy o taki bazarek :) Myslę, że mała_czarna chetnie go wykona ;) Quote
obraczus87 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Ingrid44 napisał(a):A jak tam brzuszek Kosteczki ? Po podaniu wapna i posmarowaniu Fenistilem - brzusio wygląda rewelacyjnie :) Quote
mala_czarna Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Tora, bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia. Bazarku nie zrobiłam, dopiero dzisiaj jestem w stanie zwlec się z łóżka, bo załatwiła mnie grypa żołądkowa i 3 dni praktycznie spałam w łazience :( Quote
go-ja Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Zdrowiej mala_czarna. Gdy będziesz miała siły na bazarek - daj znak :). Podeślę na maila, co trzeba! Quote
Ingrid44 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 obraczus87 napisał(a):Po podaniu wapna i posmarowaniu Fenistilem - brzusio wygląda rewelacyjnie :) No to swietnie i oby tak zostalo :) :) :) Quote
Tora&Faro Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 mala_czarna napisał(a):Tora, bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia. Bazarku nie zrobiłam, dopiero dzisiaj jestem w stanie zwlec się z łóżka, bo załatwiła mnie grypa żołądkowa i 3 dni praktycznie spałam w łazience :( To ładnie Cię dopadło:( mam nadzieję ze już jest lepiej... Jeśli mogę jeszcze jakoś pomóc to mów. Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 hopsa :) już jestem po tygodniowej nieobecności w świecie wirtualnym, ale myślami cały czas byłam z Wami i z Kosteczką oczywiście :) miałam jednak nadzieję, że Pani się odezwała przez te dni, jednak widzę, że ogłoszenia nowe zrobione i Kostka nadal szuka domu... szkoda, że tak wyszło... szkoda, że Pani nie znalazła w sobie choć troszkę odwagi i odpowiedzialności i nie zadzwoniła, nie napisała chociażby sms z wyjaśnieniami... no trudno... i tacy ludzie muszą być na świecie. Kosteczko, zobaczysz uda się znaleźć ciotkom dla ciebie domek najwspanialszy na świecie, gdzie będziesz bardzo szczęśliwa :) Quote
mala_czarna Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 No, mozna powiedziec, że doszłam do siebie. Po powrocie z pracy wezmę się za bazarek. Doszły też 3 deklaracje od dziewczyn, zaraz je wpiszę do pierwszego postu. Akrum, co do tej pani, to ja nawet nie chcę pisać co o niej myslę, bo dostałabym dożywotniego bana. Powiem tylko jedno słowo. Świństwo! Quote
mala_czarna Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Zapraszam na bazarek dla Kosteczki: http://www.dogomania.pl/threads/189385-Bazarek-dla-kobitek!!-Do-28-lipa-br.-Kostka-potrzebuje-pieni%C4%85%C5%BCk%C3%B3w! Quote
Neigh Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Nie pierwszy to raz, kiedy ludzie robią i nam i psu nadzieję...... Rekordzistką była taka jedna..........której po wizytach przedadopcyjnych i takich tam......zorganizowanym transporcie........pani wyszła przed blok i powiedziała " o jej myslałam, ze jest mniejsza.........nieeeeeee to ja dziękuję" Quote
mala_czarna Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Neigh napisał(a):Nie pierwszy to raz, kiedy ludzie robią i nam i psu nadzieję...... Rekordzistką była taka jedna..........której po wizytach przedadopcyjnych i takich tam......zorganizowanym transporcie........pani wyszła przed blok i powiedziała " o jej myslałam, ze jest mniejsza.........nieeeeeee to ja dziękuję" Neigh, ale jaką to ***** trzeba być!! gadała ze mną non stop przez telefon, zachwycała się, ach, jaka ta Kosteczka piękna. Mówiłam, że to mix amstaffki, ale pierdoła wybitna. Zdjęcia wysłałam w towarzystwie psiaków, dzieci. I cisza. na tym stanęło. Quote
go-ja Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Jeśli chodzi o to panie wszystkie... to jak ja to mówię... 'niech im ziemia lekką będzie' ... A tak poważnie: co zasiejesz to zbierzesz... więc się o ich plony na tym świecie nie martwcie ;). Kosteczko - ślicznoto! :) Domek będzie, zobaczysz :). Quote
Akrum Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 a bo to chyba przeznaczenie :) bo Kosteczka czeka na domek o go-ja :) coś tak właśnie czuje :) Quote
obraczus87 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Cześć Kostunia :) Ciekawe co u Ciebie słychac... Ciocia Owca chyba na urlop poszła ;) Quote
Akrum Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 no, a ciotki na bazarku się biją o rzeczy - dla ciebie Kosteczko :) Quote
Nutusia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Spójrzmy na wszystko optymistycznie! :) Dobrze, że Kosteczka (i inne psiaki) do domów takich "Pań" nie trafiły. Widać na górze jest zapisane, że pójdą do tych jednych, jedynych, właściwych, odpowiedzialnych, kochających i cała reszta. A że na takie ciut dłużej trzeba poczekać?... Cóż, to jest wpisane w "koszty" :) Quote
Recommended Posts