Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia1984 napisał(a):
ja jeszcze jutro zadzwonie...kurcze naprawde fajni ludzie sie wydawali...a moze z synem nie jest dobrze...

Kinia, ja rozumiem, ale czy nie można choć jednego smsa wysłać?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymaj się Kostunio! Tak sobie myślę, że czasami są w życiu takie sytuacje, że nawet jeden sms jest ciężarem. Wiadomo, że w takiej sytuacji ważniejszy syn, niż piesio... Taka prawda i to jest normalne. Poczekajmy... W końcu domek dla Kostuni będzie! :)

Posted

No przykro mi. Dzisiaj w ogóle telefon jest wyłączony i od razu włącza się skrzynka głosowa. Wczoraj odzywała sie dopiero po kilku sygnałach. Pani Ewa widać nie chce już Kostki, tylko nie wie jak to powiedzieć. Na smsy nie odpowiedziała również. :shake:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Zrobiłam przelew za hotelik za czerwiec. Owieczka kupi u siebie fiprex i jak mi powie ile kosztował to dopłacę. Pani się do Owieczki równiez nie odezwała dzisiaj.

:( :( No nic, lepeij teraz, że się nie odezwała, niż później miałby być zwrot...

Posted

Kinia1984 napisał(a):
ode mnie tez nie odbiera... to bardzo niegrzeczne...nie spodziewalam sie tego...przeoraszam ze poelcilam ten dom...wydawal mi sie fajny...:-(

Kinia, no co Ty!!!! Przeciez nie mogłaś wiedzieć jak to się wszystko skończy. Ja Ci bardzo dziękuję za wizytę przedadopcyjną. Swoją drogą to moje przypuszczenia są takie: wysłałam pani Ewie masę zdjęć Kostki, bo prosiła o nie, i własnie po tym kontakt jakos tak zaczął kuleć. Może pokazała zdjęcia mężowi, Kosteczka się nie spodobała i tyle. Szkoda tylko, że nie ma na tyle cywilnej odwagi żeby powiedzieć mi to.

Posted

Już popłakałysmy sobie, teraz zabieramy się do roboty!! :razz: :evil_lol:

Trzeba postarać się o pieniądze na:
- opłacenie Hotelu lipcowego
- zakup karmy
- opłacenie allegro

PILNIE POTRZEBNE OGŁOSZENIA !!!!

Posted

mala_czarna napisał(a):
Allegro jeszcze nie wygasło, a przynajmniej to, które Owieczka robiła. Znaczy tak mi się wydaje :)
Coś pozbieram na bazarek, bo mam jakieś kosmetyki i inne drobiazgi.

A Myslałam Ciotka że sprzedałas całą chałupę już ?? :)

Posted

Kinia, bardzo dziękuję za gumtree i cafeanimal!! :) :)
Mogę Ci sporo cudnych zdjęć na @ przesłać, tylko podaj mi na pw jak chcesz. Notabene to będą te, które wysłałam pani ewie.

Posted

Szkoda, szkoda... ale racja - trzeba działać, a nie płakać. Wypuszczam stałą deklarację dla Kosteczki. Może zrobimy jej bazarek - jest ktoś chętny? Miałabym jakieś rzeczy... Trzymaj się Księżniczko! :)

Posted

go-ja napisał(a):
Szkoda, szkoda... ale racja - trzeba działać, a nie płakać. Wypuszczam stałą deklarację dla Kosteczki. Może zrobimy jej bazarek - jest ktoś chętny? Miałabym jakieś rzeczy... Trzymaj się Księżniczko! :)

Ciotka, ja postaram się zmajstrować bazarek w sobotę. A za deklarację oczywiście dziękuję :)

Posted

Kosteczce są potrzebne ogłoszenia. Ja jej jakiś czas temu wykupiłam pakiet, ale ogłoszenia juz na pewno na ostatnich stronach są...
Ponadto trzeba zorganizować jakiś bazarek, Kosteczce lada moment skończy się karma... no i juz tylko połowe miesiąca mamy na uzbieranie kasy na opłaty za hotel..

Kosteczko, gdybym mogła to bym Cię adotpowała. Jestem tak cudowną sunią!