mala_czarna Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Kinia1984 napisał(a):ja jeszcze jutro zadzwonie...kurcze naprawde fajni ludzie sie wydawali...a moze z synem nie jest dobrze... Kinia, ja rozumiem, ale czy nie można choć jednego smsa wysłać? Quote
go-ja Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Trzymaj się Kostunio! Tak sobie myślę, że czasami są w życiu takie sytuacje, że nawet jeden sms jest ciężarem. Wiadomo, że w takiej sytuacji ważniejszy syn, niż piesio... Taka prawda i to jest normalne. Poczekajmy... W końcu domek dla Kostuni będzie! :) Quote
mala_czarna Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 No przykro mi. Dzisiaj w ogóle telefon jest wyłączony i od razu włącza się skrzynka głosowa. Wczoraj odzywała sie dopiero po kilku sygnałach. Pani Ewa widać nie chce już Kostki, tylko nie wie jak to powiedzieć. Na smsy nie odpowiedziała również. :shake: Quote
obraczus87 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Przykro mi bardzo :( nie wiem czemu ludzie tak się zachowują! No nic, szukamuy funduszy na karmę oraz opłacenie Hotelu.... jak rowniez trzeba porobic ogłoszenia. Quote
mala_czarna Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Zrobiłam przelew za hotelik za czerwiec. Owieczka kupi u siebie fiprex i jak mi powie ile kosztował to dopłacę. Pani się do Owieczki równiez nie odezwała dzisiaj. Quote
obraczus87 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 mala_czarna napisał(a):Zrobiłam przelew za hotelik za czerwiec. Owieczka kupi u siebie fiprex i jak mi powie ile kosztował to dopłacę. Pani się do Owieczki równiez nie odezwała dzisiaj. :( :( No nic, lepeij teraz, że się nie odezwała, niż później miałby być zwrot... Quote
Kinia1984 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ode mnie tez nie odbiera... to bardzo niegrzeczne...nie spodziewalam sie tego...przeoraszam ze poelcilam ten dom...wydawal mi sie fajny...:-( Quote
mala_czarna Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Kinia1984 napisał(a):ode mnie tez nie odbiera... to bardzo niegrzeczne...nie spodziewalam sie tego...przeoraszam ze poelcilam ten dom...wydawal mi sie fajny...:-( Kinia, no co Ty!!!! Przeciez nie mogłaś wiedzieć jak to się wszystko skończy. Ja Ci bardzo dziękuję za wizytę przedadopcyjną. Swoją drogą to moje przypuszczenia są takie: wysłałam pani Ewie masę zdjęć Kostki, bo prosiła o nie, i własnie po tym kontakt jakos tak zaczął kuleć. Może pokazała zdjęcia mężowi, Kosteczka się nie spodobała i tyle. Szkoda tylko, że nie ma na tyle cywilnej odwagi żeby powiedzieć mi to. Quote
Kinia1984 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 niestety sporo ludzi tej odwagi nie ma...i to jest przykre bo wystarczylby 1 sms ze "nie dziekujemy" i wtedy wiadomo na czym sie stoi... Quote
obraczus87 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Już popłakałysmy sobie, teraz zabieramy się do roboty!! :razz: :evil_lol: Trzeba postarać się o pieniądze na: - opłacenie Hotelu lipcowego - zakup karmy - opłacenie allegro PILNIE POTRZEBNE OGŁOSZENIA !!!! Quote
mala_czarna Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Allegro jeszcze nie wygasło, a przynajmniej to, które Owieczka robiła. Znaczy tak mi się wydaje :) Coś pozbieram na bazarek, bo mam jakieś kosmetyki i inne drobiazgi. Quote
obraczus87 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 mala_czarna napisał(a):Allegro jeszcze nie wygasło, a przynajmniej to, które Owieczka robiła. Znaczy tak mi się wydaje :) Coś pozbieram na bazarek, bo mam jakieś kosmetyki i inne drobiazgi. A Myslałam Ciotka że sprzedałas całą chałupę już ?? :) Quote
mala_czarna Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 obraczus87 napisał(a):A Myslałam Ciotka że sprzedałas całą chałupę już ?? :) Spoko, coś tam jeszcze zostało ;) Quote
Kinia1984 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kosta-z-kanapy-do-lasu,18071 zrobilam jeszcze gumtree. cafe bede co jakies 2 dni odnawiac bo czasem mozna na papierowe metro sie zalapac:) gdzie sa jakies nowsze zdjecia kostki to moze zamienie? Quote
mala_czarna Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Kinia, bardzo dziękuję za gumtree i cafeanimal!! :) :) Mogę Ci sporo cudnych zdjęć na @ przesłać, tylko podaj mi na pw jak chcesz. Notabene to będą te, które wysłałam pani ewie. Quote
go-ja Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Szkoda, szkoda... ale racja - trzeba działać, a nie płakać. Wypuszczam stałą deklarację dla Kosteczki. Może zrobimy jej bazarek - jest ktoś chętny? Miałabym jakieś rzeczy... Trzymaj się Księżniczko! :) Quote
mala_czarna Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 go-ja napisał(a):Szkoda, szkoda... ale racja - trzeba działać, a nie płakać. Wypuszczam stałą deklarację dla Kosteczki. Może zrobimy jej bazarek - jest ktoś chętny? Miałabym jakieś rzeczy... Trzymaj się Księżniczko! :) Ciotka, ja postaram się zmajstrować bazarek w sobotę. A za deklarację oczywiście dziękuję :) Quote
mala_czarna Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 obraczus87 napisał(a):Czesc Kosteczko :) Cześć Cioteczko :) :) Quote
Tora&Faro Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Widze że u Kostuni nie jest różowo....Kama chętnie pomogę, tylko powiedz za co się zabrać... Quote
Ingrid44 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Taka przepiekna sunieczka i domku nie ma :( Ludzie chyba calkiem oslepli ! Quote
obraczus87 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Kosteczce są potrzebne ogłoszenia. Ja jej jakiś czas temu wykupiłam pakiet, ale ogłoszenia juz na pewno na ostatnich stronach są... Ponadto trzeba zorganizować jakiś bazarek, Kosteczce lada moment skończy się karma... no i juz tylko połowe miesiąca mamy na uzbieranie kasy na opłaty za hotel.. Kosteczko, gdybym mogła to bym Cię adotpowała. Jestem tak cudowną sunią! Quote
Recommended Posts