kizimizi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Kuzwa mac! i to też sochaczew? Czy pies trafił odo schronu w z takim oto"opatrunkiem" czy schroniskowy wet tak go ladnie wyleczyl?! Quote
Asior Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 nie no co jeden to gorszy.. Toż to jakaś plaga normalnie!!! Zaraz porozsyłam :( Quote
gonia66 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 O Jesssssssssssooooooooooooooooo...nie wiem co mam napisać...:( Quote
kahoona Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 z jakim dopiskiem przelew? na razie macie ode mnie 100 zł, proszę napiszcie coś o psiaku, jak z nim teraz? Quote
mimiś Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 jestem bez kasy , ale nie zrobiłam jeszcze pitów-jedyne co moge obiecać to 1%.. Quote
asiamm Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 to jeszcze taki łagodniejszy wizualnie bannerek: Quote
Asior Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 martwi mnie mały ruch.. a do tylu osób wysłałam wątek.... odpowiedziały tylko Gonia i kahoona :( Quote
carolinascotties Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 dzis wszystkie babki na romantycznych kolacjach pewnie ;) Quote
Isadora7 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='carolinascotties']dzis wszystkie babki na romantycznych kolacjach pewnie ;)[/QUOTE] Albo w pracy. Quote
luka1 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='kahoona']z jakim dopiskiem przelew? na razie macie ode mnie 100 zł, proszę napiszcie coś o psiaku, jak z nim teraz?[/QUOTE] przelew proszę zaopatrywać dopiskiem "Na leczenie Łatka " albo "dla łatka" jak kto woli, byle było wiadomo dla którego psa pieniążki mają być. Łatek narazie nie chce jeść. Dlatego dostaje kroplówkę. Wyszedł na spacerek ale koopki nie zrobił, było tylko siusiu. Jest pod troskliwą i fachową opieką i mamy nadzieję , że w końcu odnajdzie chęć życia i zacznie zdrowieć. Quote
marysia55 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Isadora7']Albo w pracy.[/QUOTE] zdagłaś Isadora, dopiero nie dawno wlazłam do chałupy. Miałam zjeść kolację, ale wpadłam tutaj i chyba pójdę spać bez kolacji. Juz troche widziałam nieszczęść tutaj na dogomanii, ale to jest po prostu tragedia. Quote
ulvhedinn Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 W mordę............ Nie dość, że takie maleństwo, nie dość, że stareńki, to jeszcze pyszczulec taki podobny do mojej (teraz już Kikowej) Rudzi. :( Dobrze, że mały jest w klinice, ale jak sie ustabilizuje to wbrew pozorom myślę, że przydałby mu sie doświadczony DT, jednak indywidualna opieka to jest ważna rzecz, także ze względów psychicznych. Spytajcie weta czy nie miałby sensu zastosowanie opatrunków hydrożelowych, w razie czego trzeba uderzać do Myszy, ona nie raz pomogła psom w potrzebie (w tym moim bezskórkom- Mai, Bilbonkowi i Cześkowi). Quote
luka1 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Łatek ma opatrunki hydrożelowe, zwykłe nie można stosować, zresztą skóra mi cierpnie na samą myśl o zmienianiu taki zwykłych Brrrrrrrrrr Quote
Ziutka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Doszła wpłata 50,- od Bico :) I wpłata od kahoony 100,- :lol: Serdecznie dziękujemy :Rose: Quote
Asior Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 boziu.. trzeba uważać z nim na spacerach.. żeby nie odleciał :D :megagrin: Quote
malibo57 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Mały zaczał jeść, zrobił też qoopkę, co nas ogromnie podekscytowało, a doktor sie dziwił, choć wie doskonale, że z braku tejże można umrzeć. Jeszcze jest na kroplówkach, bo taki ogromny ubytek skóry zagraża jego zyciu, zakłóca funkcje zyciowe. Mały jest ulubionym pacjentem kliniki:) Quote
Lionees Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Asior napisał(a):boziu.. trzeba uważać z nim na spacerach.. żeby nie odleciał :D :megagrin: No...te uszy są niesamowite:loveu: Quote
Lionees Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 malibo57 napisał(a): Mały jest ulubionym pacjentem kliniki:) Nie dziwię się,jest cudny,a te uszy...poezja,kochany tulinek:loveu: http://images45.fotosik.pl/270/815d9aaba24f5694med.jpg Quote
Recommended Posts